Healing Rooms Finland ry

Rukousklinikat

Suomen ensimmäinen Healing Rooms -rukousklinikka avautui 24.10.2006 Albergan kartanossa, Espoon Leppävaarassa. Sen jälkeen Suomeen on avautunut useita Healing Roomeja. Tältä sivulta löydät tiedot kaikista Suomessa toimivista rukousklinikoista.

Albergan kartanossa avattiin Suomen ensimmäinen Healing Room.

Tervetuloa - puolestasi rukoillaan!
Jeesus eli, kuoli ja nousi kolmantena päivänä kuolleista.  Hän elää ja tekee tänään samoja tekoja kuin silloin 2000 vuotta sitten, jolloin sokeat saivat näkönsä ja kuurot alkoivat kuulla.


Rukousklinikoiden aukioloajat löydät vasemmalta paikkakunnittain

Rohkaisemme sinua tulemaan Healing Roomiin palveltavaksi - rukoilemme puolestasi. Rukouspalvelussa rukoillaan parantumisen puolesta, ilman ajanvarausta.

Kaikki ovat tervetulleita rukoiltavaksi. Saat tulla juuri niiden vaivojen, huolien tai kiitosten kanssa, joita sinulla tällä hetkellä on. Voit tulla, vaikket olisi kristitty/uskovainen tai tuntisit itsesi täysin toivottomaksi tapaukseksi. Jeesus ei kysynyt uskon laatua tai määrää kohdatessaan ihmisiä ja hänelle kaikki on mahdollista. Hänen rakkautensa ei aseta ehtoja. Voit tulla rukoiltavaksi omana itsenäsi. Jos kyselet, mitä tapahtuu kun tulet Healing Roomiin, tutustu linkkiin: Mitä tapahtuu Healing Roomissa...tai tule palvelmaan.
Olet tervetullut rukoilijaksi tai muuhun tehtävään paikkakuntasi Healing Rooms -rukousklinikalle. Jos koet tämän omaksi, ota yhteyttä paikalliseen rukousklinikkaan. Lisätietoja palvelutehtävistä ja hakupoluista löydät linkistä: Mukaan vastuunkantajaksi

Katso millaista on palvella Healing Roomissa:
Healing Rooms -rukousklinikat:

Vasemmalta sivupalkista löydät Suomen Healing Rooms -rukousklinikat. Valitse itsellesi sopivin paikkakunta. Nimet toimivat linkkeinä klinikoiden esittelysivuille, joista löydät osoitteet ja aukioloajat.Katso tästä mitä Healing Roomissa tapahtuu:

  • Ole Healing Roomin mukana sosiaalisessa mediassa

               


    A-Ratkaisut Oy