Healing Rooms Finland ry

Mukaan vastuunkantajaksi

VastuunkantajaHaluamme rohkaista kristittyjä astumaan Jumalan käyttöön, sillä tehtävää on paljon ja Jumalalla on suunnitelma jokaista varten - Hän vain odottaa, että astut palvelukseen!

"Eloa on paljon, mutta työmiehiä vähän. Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuu-
seensa." (Matt.9:37-38)

Rukoile ja lähesty Jumalaa, kuuntele ja etsi hänen tahtoansa elämässäsi ja Jumalan valtakunnan työssä. Hänellä on suunnnitelma meitä jokaista varten ja hän on luvannut, että kun lähestymme häntä, niin hän lähestyy meitä (Jaak.4:8).
Ole uskollinen hänen kutsulleen, sillä "Hän, joka teitä kutsuu, on uskollinen ja pitää lupauksensa" (1.Tess.5:24).

Healing Room palvelutyö
Healing Room palvelutyö avaa aivan tavallisille uskoville rivikristityille mahdollisuuden toimia Jumalan valtakunnan työssä ja palvella Jumalaa yhdessä muiden uskovien kanssa.

Healing Room palvelee myös paikallisia seurakuntia kouluttamalla uskovia rukoilemaan parantumisen puolesta omissa seurakunnissaan. Olemme saaneet huomata, miten seurakuntien rukoustyö voimistuu, kun ihmiset saavat koulutusta rukoukseen ja oppivat käytännön kautta rukoilemaan.

Avioliitossa yhdessärukoileminen on avain onnellisempaan parisuhteeseen ja Healing Roomin kautta avioparin yhteinen palvelutyö luo mahdollisuuden virvoittaa myös yhdessärukoilemista.
"Harvoin olen nähnyt sellaisen avioliiton epäonnistuvan, jossa mies ja vaimo yhdessä rukoilevat ja ylistävät Jumalaa".  Billy Graham