Tervetuloa
Toiminnanjohdon terveiset
Ajankohtaista
Healing Rooms -esittely
Healing Roomin tausta
Raamatullinen perusta
Healing Rooms -toiminnan arvot
Usein kysyttyä
Mukaan vastuunkantajaksi
Palvelutehtävät
Miten edetä käytännössä?
Uuden Healing Roomin perustaminen
Rukousklinikat ja toiminta
Opetuksia
Koulutus
Media-arkisto
Parantumistodistuksia
Yhteystiedot
HR-Nettikauppa
Lahjoitukset ja tuki
Anna Palautetta
Linkit
Isä rakastaa sinua!


 

Miten edetä käytännössä?

Healing Rooms -palvelutyön hakuprosessin vaiheet:

1. Käy Healing Rooms Finland ry:n järjestämä koulutus

2. Pastorin suosituskirje

3. Johtajan haastattelu  • Olet tervetullut mukaan Healing Room toimintaan.  Jos paikkakunnallasi ei vielä ole toimivaa Healing Roomia, niin voit liittyä mukaan siellä jo mahdollisesti toimivaan rukouspiiriin, jossa rukoillaan rukousklinikan syntymistä paikkakunnalle. Katso linkki Muut paikkakunnat.

  • Jos haluat tulla mukaan palvelemaan jo toimivaan Healing Roomiin, niin hakeudu Healing Room Finland Ry:n järjestämään Healing Room- koulutukseen (katso:  Koulutus) ja  käy se läpi. On tärkeää ymmärtää, että mahdolliset aiemmat sielunhoidolliset tai ammatilliset koulutukset eivät korvaa edellä mainittua koulutusta. On myös tärkeää, että Sinulle löytyy juuri se oikea paikka ja voit toteuttaa Jumalan kutsua elämässäsi joko tässä palvelutehtävässä tai muualla.

  • Mikäli koulutuksen jälkeen koet edelleen halua osallistua Healing Rooms toimintaan, ota yhteys paikalliseen Healing Room johtajaan ja sovi tapaamisaika (tiedustelut: info@healingrooms.fi tai yhteys suoraan paikalliseen Healingroomiin, ks. linkki: Yhteystiedot). Tapaamisen tarkoituksena on etsiä kullekin sopivaa tehtävää jutellen ja rukoillen sekä oppia puolin ja toisin tuntemaan toisiamme. Tapaamisessa voit myös kysellä toiminnastamme, näystämme ja muista mieltäsi mahdollisesti askarruttavista asioista.

  • Jokainen vastuunkantajaksi haluava vie omalle pastorilleen/papilleen täytettäväksi suosituskirjeen. Pastorisi lähettää sen kirjeessä olevaan osoitteeseen. Kirje on luottamuksellinen.
  • Tutustu rauhassa Healing Roomien toimintaan, tule itse rukoiltavaksi Healing Roomin ollessa auki ja rukoile Jumalan johdatusta vastuunkantoasiassa.
  • Jos haluat olla perustamassa uutta Healing Roomin -rukousklinikkaa paikkakunnallesi, niin katso linkki: Uuden healing Roomin perustaminen.

    "Eloa on paljon, mutta työmiehiä vähän. Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa." (Matt.9:37-38)

    Katso tästä todistuksia siitä mitä Herra tekee Healing Room -työn kautta: Todistukset

 
   


Multiversum Oy