Tervetuloa
Toiminnanjohdon terveiset
Ajankohtaista
Healing Rooms -esittely
Rukousklinikat ja toiminta
Opetuksia
Koulutus
Media-arkisto
Lehtijuttuja
Videoita
Parantumistodistuksia
Yhteystiedot
HR-Nettikauppa
Lahjoitukset ja tuki
Anna Palautetta
Linkit
Isä rakastaa sinua!
 

Videoita

Tälle sivulle on kerätty erilaisia videoita, puheita ym. parantumiseen liittyvistä tilaisuuksista, TV- ja radio-ohjelmista ym.
 • Haastattelussa: Hermes Falcao Jr.
  TV7, 3.1.2012 (27:51), haastattelijana Suski Lehtimäki.

  Brasilialainen evankelista Hermes Falcao Jr. on nuori ja palava Jumalan mies, joka alkoi jo 16-vuotiaana julistamaan Jumalan Sanaa. Hermes Falcao Jr. on Revival Explosion Ministries -organisaation perustaja ja hän on saanut sydämelleen myös Suomen, jossa on vieraillut useasti.

  Katso ohjelma linkistä: Hermes Falcao jr.


  Parantumistodistus Riihimäeltä  Lady describes how God healed her of mental disorder, arthritis, and asthma during Hermes' visit to Finland! A miracle confirmed by her doctor! She is doing great, working and giving Jesus all the praise! • Juha - Jumala parantaa tänäänkin

  This text will be replaced

  TV7:n Kosketus -ohjelma 224: 23.9.2010 (8:14)
  Kun näkee ihmeen tapahtuvan omien silmiensä edessä, se ei voi olla muuttamatta. Alkuperäinen ohjelma linkissä: www.tv7.fi • Tulkoon valtakuntasi - Bill Johnson: Apostolinen parantuminen TV7

  Sarja Kalifornian Reddingissä toimivan Bethel-seurakunnan johtajan, Bill Johnsonin saarnoja. Bill Johnson opettaa selkeästi ja innostavasti Raamatun pohjalta, miten jokainen kristitty voi elää Jumalan lupauksissa ja yliluonnollisessa voimassa.

  Katso videot linkeistä: • Vieraana Leif Hetland, TV7

  Pastori ja evankelista Leif Hetland kertoo ihmeellisestä rakkaudesta, jonka hän on saanut ihmisiä kohtaan. Leif matkustaa ympäri maailmaa todistamassa Taivaallisen Isämme rakkaudesta. Hän on saanut todistaa, kuinka puoli miljoonaa muslimia kääntyy kristityksi ja tavannut Pakistanissa merkittäviä muslimijohtajia rukouksen merkeissä.

  Leif kertoo Taivaallisen isän rakkauden kokemuksestaan. Hänen mukaansa jokainen voi kokea saman rakkauden kuin hän. Leif Hetland on maailmanlaajuisen lähetysjärjestön Globalawakening palveluksessa ja hänen työkenttänsä kattaa 22 maata.

  Katso videot linkeistä:


 • Woman's foot healed that was to be amputated - Randy Clark  Randy Clark on Globalawakening lähetysjärjestön johtaja, joka pitää evankeliointi- ja parantumiskokouksia sekä opettaa parantumisesta ympäri maailmaa.

  Katso lisää Linkeistä:


 • Heal the Sick, Cast out Devils, Cleanse Lepers - Bill Johnson  Bill Johnson on Kalifornian Reddingissä toimivan Bethel-seurakunnan johtaja.
  Hänen nettisivunsa: www.bjm.org
  Bill Johnson osallistui Suomessa järjestettyyn New Wine konferenssiin:
  New Wine Nordic Leaders Conference 21.-23.4.2010
 • Finger of God (Jumalan sormi) elokuva  Finger of God (Jumalan sormi) - elokuvassa voidaan nähdä Jumalan voimatekoja ympäri maailmaa USA:ssa, Afrikassa, Kiinassa ja Euroopassa! Elokuva kuvaa useita erilaisia ihmisiä, seurakuntia ja hengellisiä liikkeitä ympäri maailmaa.

  Darren Wilsonin koskettava elokuva siitä miten Jumala toimii: "I originally thought I was making a film that simply tried to capture miracles on tape. But as the story progressed, things began to change."

  Elokuvan nettisivu: www.fingerofgodfilm.com

  Katso elokuva: (1:42:36)


 • Furious Love (Raivoisa rakkaus) elokuva  Finger of Love elokuvan tekijältä, Darren Wilsonilta jatkoa:
  "The success of Finger of God opened up the possibility for Darren to move forward in his next production: Furious Love."

  Elokuvan nettisivu: http://furiouslovefilm.com

  Furious Love elokuvassa esiintyy mm. Will Hart, joka vieraili myös Suomessa:
  Will Hart Suomessa 16.-17.3.2012 •  
     


  Multiversum Oy