Healing Rooms Finland ry

Lahjoitukset ja tuki

Haluaisitko olla viemässä Jumalan valtakunnan työtä eteenpäin antaen rahalahjan tai muuten sponsoroimalla Healing Rooms toimintaa?Healing Room -työ tehdään pitkälti vapaaehtois-
voimin ja lahjoituksin. Voit olla viemässä työtä eteenpäin myös rahalahjoituksin, kaikki tuki on tervetullutta. Ole siunattu antaessasi ja kun annat, niin anna iloiten. Voit maksaa kätevästi vaikka nettipankissa, johon pääset klikkaamalla oman pankkisi logoa alla. Kiitos kun olet mukana tukemassa!


Valtakunnallinen keräyslupa: RA/2017/1114 6.11.2017-4.11.2019.
Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta.  


Tilinumero: FI44 5780 1020 0206 84
BIC/SWIFT: OKOYFIHH
Viitenumero: 110

Jos haluat saada laskun lahjoituksesta sähköpostiisi, niin täytä yhteystietosi ja lahjoitussumma linkissä Lahjoitus Healing Room työlle


Klikkaa oman pankkisi logoa, niin pääset suoraan maksulinjalle:
                   
              

Sinä lähetät,  me menemme ja teemme työtä. Sinä annat siemenet ja me kylvämme. Kylvö hyvään maahan on tuottanut ja tuottaa edelleen satoa, jota leikataan. HR-työ on hedelmällistä työtä, jossa Jumalan valtakunta menee eteenpäin.

Lähettäessäsi leipäsi, tulet siunatuksi sillä annat lahjasi Herralle. Siunaamme jokaista lähettäjää.


"Muistakaa tämä: joka niukasti kylvää, se niukasti niittää, ja joka runsaasti kylvää, se runsaasti niittää. Kukin antakoon sen mukaan kuin on mielessään päättänyt, ei vastahakoisesti eikä pakosta, sillä iloista antajaa Jumala rakastaa." 2.Kor. 9:6-7.
Pienistä puroista syntyy suuri virta - aloita antamisesi vaikka ihan pienestä ja näe miten Jumala siunaa antamisesi.

Etukäteen lahjastasi kiittäen!
Healing Rooms Finland ry.Healing Rooms -työn tukimuotoja


Healing Rooms tarvitsee varoja, jotta perustoimintaa ja uusien rukousklinikoiden toimintaa voidaan käynnistää ja pitää yllä. Voit olla tukemassa tätä Jumalan valtakunnan toimintaa usealla eri tavalla taloudellisesti, rukouksin tai antaen työpanoksesi tulemalla mukaan toimintaan.

Katso lisää seuraavista linkeistä

A-Ratkaisut Oy