Tervetuloa
Rukousklinikka -ohjelma
Healing Rooms sähköpostit
Toiminnanjohdon terveiset
Ajankohtaista
Healing Rooms -esittely
Rukousklinikat ja toiminta
Opetuksia
Koulutus
Media-arkisto
Parantumistodistuksia
Yhteystiedot
HR-Nettikauppa
Lahjoitukset ja tuki
Anna Palautetta
Linkit
Isä rakastaa sinua!
 

Healing Rooms sähköpostit

Tilaa Healing Roomin infokirje sähköpostiisi

Tällä sivulla on tietoa Healing Room sähköposteista. Lue siitä miten voit saada tai peruutaa sähköpostisi tai estää niitä joutumasta roskapostilatikkoon:


1. Liity mukaan Healing Roomin sähköpostilistalle
2. Estä postiesi meno roskapostilaatikkoonLiity mukaan Healing Roomin sähköpostilistalle


 • Haluaisitko liittyä Healing Roomin sähköpostilistalle ja saada tietoa Healing Room toiminnasta? Healing Room lähettää noin kerran kuukaudessa tiedotussähköposteja rukousklinikoiden toiminnasta, Jumalan tekemistä ihmeistä ja muista ajankohtaisista asioista.

 • Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat liittyä tälle listalle ilmoittamalla yhtystietonsa Healing Roomin toimistoon. Sähköpostilistalle liittyminen on täysin veloituksetonta ja listalta pääset halutessasi pois yhtä helposti, vain ilmoitus riittää.

 • Annettavat yhteystiedot ovat luottamuksellisia ja ne tulevat vain Healing Roomin käyttöön. Niitä ei luovuteta, myydä tai anneta muille osapuolille.
  Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste: HR rekisteriseloste


  Sähköpostilistalle liityminen (ja poistuminen) linkissä: Sähköpostilista
  Ilmoita muutuuneet tietosi linkissä: Henkilötietojen muutokset  Estä postiesi meno roskapostilaatikkoon


  Jos olet tilannut tai saanut Healing Roomin sähköposteja, mutta niitä ei näy enää postilaatikossasi, niin ne saattavat mennä roskapositlaatikkoon.

  Tiedossamme on, että info@healingrooms.fi osoitteesta lähetettyjä tiedotusposteja on saattanut joutua suoraan vastaanottajan roskaposti (junkmail) -laatikkoon. Näin on käynyt erityisesti gmail-posteissa (Google muuttelee sähköpostien suodatusasetuksia aika-ajoin).


  Tarkista roskapostilaatikkosi
  Tarkista onko sinulle lähetettyjä viestejä mennyt tahattomasti roskaposti-kansioon. Jos näin on käynyt, niin voit lukea niitä sieltä.


  Jotta haluttu viesti ei menisi roskapostiin, voit muuttaa postilaatikkosi asetuksia (käyttämästäsi järjestelmästä riippuen):

 • Lisää sähköpostien yhteystietoluetteloosi info@healingrooms.fi osoite, niin sähköposti saattaa tunnistaa tulevan postin "kaveriksesi" eikä laita sitä suoraan roskiin (Kohta: yhteystiedot/uusi yhteystieto, Gmailissa: Lisää osoite info@healingrooms.fi yhteystietoluetteloon tai Lisää yhteysluetteloon).

 • Katso Googlen Gmail-ohjeita "Sähköpostiviesti on merkitty virheellisesti roskapostiksi" linkistä: https://support.google.com/mail/answer/9008

 • Jos käytössäsi on sähköpostisuodattimia, niin muuta niiden asetuksia väljentämällä suodatusta tai lisäämällä info@healingrooms.fi sallituksi osoitteeksi  (työkalut/asetukset tms. kohdasta vaihtoehdot/options, turvalliset lähettäjät). Googlen sähköpostisuodattimista on tietoa linkissä "Suodattimien käyttäminen": https://support.google.com/mail/answer/6579
 •  
     


  Multiversum Oy