Healing Rooms Finland ry

Parantakaa sairaat -koulutussarja


Tule rohkaistumaan ja kuulemaan opetusta parantumisestaSyksyn 2016 aikana on kuunneltavissa opetusta parantumisesta kerran kuukaudessa Espoossa, opetukset lähetetään myös netin kautta.

Olemme vuotavia astioita ja tarvitsemme jatkuvasti Jumalan Sanasta kumpuavaa rohkaisevaa opetusta parantumisesta ja nyt syksyllä käynnistyvät jälleen opetus- ja rukousillat. Tule mukaan paikan päälle tai seuraa lähetyksiä netin välityksellä!Tilaisuudet Espoossa

Paikka: Espoon helluntaiseurakunta, Luomanportti 8, Espoo
Karttaopastus linkissä: Googlemaps/Luomanportti8, Espoo.

Ajat:
Kenelle: Opetukset ovat kaikille avoimia tilaisuuksia. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetuleita paikan päälle tai seuraaamaan videolähetystä.

Tule paikalle kuuntelemaan voideltua opetusta ja osallistu samalla esirukoukseen, joka kuuluu illan luonteeseen. Rukoilemme aiheita, joita Pyhä Henki nostaa kunakin iltana esiin.
Tilaisuudet netin kautta

Jos et etäisyyksien vuoksi pääse paikalle, voi seurata iltaa live-lähetyksenä netin kautta Healing Roomin YouTube-kanavalta alla olevasta ruudusta. Ikkunan oikeasta alakulmasta klikkaamalla saat kuvan koko ruudun kokoiseksi.

Illan karkea aikataulu (suuntaa antava):
19.-19.30 - ylistys
19.30-19.50 - esirukous
19.50 - opetus
Linkki: https://www.youtube.com/user/HealingRoomsFinland/live

Jos linkkiä klikattaessa selain ilmoittaa, että video ei ole saatavilla, koska se on rajoitetussa tilassa, kyseessä on selaimen asetus, ei vika lähetyksessä. Kokeile toista selainta tai poista rajoitettu tila käytöstä, jotta video voidaan katsoa.

Viemme opetukset myöhemmin nettiin kuunneltavaksi HR:n nettisivulle: http://www.healingrooms.fi/?sid=421A-Ratkaisut Oy