Tervetuloa
Toiminnanjohdon terveiset
Ajankohtaista
Healing Rooms -esittely
Rukousklinikat ja toiminta
Opetuksia
Koulutus
Media-arkisto
Parantumistodistuksia
Yhteystiedot
HR-Nettikauppa
Lahjoitukset ja tuki
Anna Palautetta
Healing Room palaute
Linkit
Isä rakastaa sinua!
 

Healing Room palaute

Tällä nettilomakkeella voit antaa Healing Room palautetta. Jos olet käynyt Healing Roomissa tai Healing Room tilaisuuksissa, niin kerro kokemuksistasi. Voit myös kirjoittaa mielipiteitä, esittää kysymyksiä jne. Palautteesi on meille tärkeä ja toivoisimme, että kertoisit siitä mitä olet kokenut, mikä on ollut myönteistä ja mitä taas voitaisiin edelleen kehittää.

Toivoisimme myös, että antaisit palautetta mahdollisesta parantumisestasi todistukseksi ja rohkaisuksi kaikille Healing Roomiin aikoville henkilöille. Kerro lyhyesti tilanteesi, missä ja koska puolestasi on rukoiltu ja miten olet parantunut tai oletko muuten tullut kosketetuksi. Kiitos palautteestasi!Kirjoita tähän viestisi Healing Roomille tai todistuksesi parantumisesta:
 

Yhteystiedot:

Allaoleviin kenttiin voit kirjoittaa yhteystietosi

Nimi:
Sähköposti:
Puhelin:
Osoite:
Paikkakunta:
 

Todistuksen julkaisulupa

Jos kirjoitit ylläolevaan viestikenttään todistuksen parantumisestasi, niin saako sen julkistaa esim. Healing Roomin nettisivuilla (kts. kohta  Parantumistodistuksia)?

Jos sallit julkaisun, niin pyydämme laittamaan Kyllä -rastin ao. kohtaan. Samoin, jos etunimen saa mainita, niin laita rasti Kyllä -ruutuun. Kiitos!

Saako julkistaa? Kyllä
 Ei
Etunimi? Kyllä
 Ei
 


 
   


Multiversum Oy