HR-rukouspalvelua
videopuhelun välityksellä

Rukousta ei rajoita etäisyys. Nyt kun elämme Suomessa poikkeustilassa, niin tarjoamme mahdollisuutta HR-rukouspalveluun videoyhteyden välityksellä.

Rukouspalvelua etänä videosovelluksen kautta

Kenelle?

  • Rukouspalvelu on tarkoitettu sinulle joka olet sairas, masentunut tai ahdistunut ja kaipaat Jumalan apua elämäsi ongelmiin tai sairauteen.
  • HR -rukouspalvelutiimi on yhteydessä sinuun videoyhteydellä WhatsAppin tai Zoomin kautta ja palvelee sinua.
  • Useimmille tuttu WhatsApp-sovellus voi ladata ilmaiseksi älypuhelimiin. Sovellus löytyy Play kaupasta (Android puhelimet) tai App Storesta (Apple puhelimet).
  • Lisäksi käytössä on Zoom-videopalvelusovellus, jonne pääset klikkaamalla palvelulinkkiä. Zoomin voit myös ladata laitteellesi em. paikoista.
  • Alla olevasta kalenterista löytyy kaikki palveluaikamme
  • Ohjeet sekä WhatsApp:iin että Zoomin käyttöön löytyy alta

1. WhatsApp sovelluksella

1) Lähetä viesti WhatsApp:lla numeroon:

Tulevan viikon palveluajat

Ei tulevia tapahtumia.

  • Huom! Lähetä viesti WhatsApp -sovelluksella, ei tekstiviestillä!
   Huom! Voidaksesi lähettää viestin, sinun tulee ensin lisätä numero yhteystietoihisi, esim. nimellä “HR videorukous” ja sitten puhelinnumero. Tämän jälkeen voit lähettää viestin tähän yhteystietoon WhatsApp-sovelluksen kautta.
   Rukouspyyntöjä voi lähettää koko ilmoitettuna aikana, vaikka viimeisillä minuuteilla. (Huom: kalenteri näyttää alkamisajan. Loppumisajan näet kun klikkaat alkamisaikaa kalenterista, tyypillisesti pyyntöjä voi lähettää  1½ h ajan.) Jatkamme rukouspalvelua pyyntöjen puolesta tarvittaessa pidempään.

2) Kerro viestissäsi seuraavat tiedot: Nimi, paikkakunta, rukousaihe lyhyesti (selkäkipu, unettomuus, ahdistus ym)

3) Vastaanotto kuittaa rukouspyyntösi vastaanotetuksi.

4) Pidä kännykkä/tabletti lähelläsi rukoustiimin yhteydenottoa varten.
Jos meillä on ruuhkaa, tähän voi mennä 15 – 45 min. Voit puuhata muuta odotellessasi soittoa.

5) Vapauduttuaan rukoustiimi soittaa sinulle videopuhelun.

6) Voit kertoa tarkemman rukousaiheesi tiimille puhelun aikana – aihetta ei siis tarvitse kirjoittaa yksityiskohtaisesti ensimmäisessä viestissäsi. Sekä rukouspyyntöviestisi että videopuhelun aikana kertomasi asiat pidetään luottamuksellisina. Kaikki rukoilijamme ovat allekirjoittaneet vaitiolositoumukseen.

7) Rukoustilanteessa mene häiriöttömään paikkaan, esim. omaan huoneeseen, jonka oven voi sulkea. Laske kännykkä vakaalle pinnalle, vaikkapa pöydälle, siten, että videoyhteydessä vähintään kasvosi näkyvät kokonaisuudessaan, ja pystyt rentoutumaan niin, ettei sinun tarvitse kannatella kännykkää koko ajan. Rukoilijoille on helpompi toimia, kun he näkevät sinut eikä kuva heilu ja vapise. Rukoilijat toimivat myös vastaavalla tavalla.

8) Palautetta palvelusta voit antaa sähköpostitse osoitteeseen info@healingrooms.fi tai vastaamalla palautekyselyyn osoitteessa: https://healingrooms-lv.creamailer.fi/survey/answer/gbpd5teaumofn

Rajoitukset:

1) Ilmoitettuun puhelinnumeroon ei pidä soittaa, koska emme voi vastata puheluihin  palvellessamme muita. Numeroon ei myöskään kannata soittaa palveluaikojen ulkopuolella. Liittymät ovat suljettuna muina aikoina.

2) Kyseessä ei ole palvelu, johon voi jättää esirukouspyyntöjä toisten henkilöiden puolesta; näihin löytyy muita foorumeja, esim. TV7:n rukousohjelmat, Radio Dein rukouspuhelin.2. Zoom videosovelluksella

Palveluajat: 

Klikkaa linkkiä ja liity mukaan!
Linkki aukeaa selaimeesi ja kysyy, avataanko / ladataanko Zoom-ohjelma (download & run Zoom). Ensimmäisellä kerralla suorita vaaditut klikkaukset ja kysyttäessä salli ohjelman käyttää laitteesi mikrofonia ja audiota. Valitse liittyessäsi “Use Device Audio”, niin saat laitteesi kaiuttimet käyttöön. Linkkiä voi testata etukäteen, mutta videoyhteys aukeaa vasta palvelun alkaessa.

Voit ladata Zoomin tietokoneellesi, tabletillesi tai kännykkääsi myös Zoomin latauskeskuksesta:
https://zoom.us/download