Previous
Next

Digiajan opetustilaisuudessa 15.5. Gordon van Veelen

Gordon van Veelen on mukana Digiajan opetustilaisuudessa lauantaina 15.5. klo 10 – 12.
Gordon van Veelen on hollantilainen teologi, raamatunopettaja ja Healing Rooms -johtaja. Hän rohkaisee ihmisiä elämään läheisessä suhteessa Jumalaan, kasvamaan kristittyinä ja palvelemaan muita Pyhän Hengen voimalla ja ohjauksella.

LUE LISÄÄ »

Parantavat sanat hoitaa Jumalan rakkaudella

Parantava sanat -videosarja on syntynyt siitä uskosta, toivosta ja rakkaudesta, mitä Jumala on Sanansa ja Pyhän Henkensä kautta synnyttänyt kaikkina aikoina ja synnyttää edelleen. Jumala haluaa ilmestyä rakastamilleen ihmisille, isänä, lohduttajana, pelastajana, Vapahtajana, parantajana ja vapauttajana monin eri tavoin. 

LUE LISÄÄ »

Etäisyys ei estä rukousta

Vaikka koronarajoitukset estävät kokoontumisen isoissa ryhmissä, on rukous yhtä voimallista etäyhteyksien kautta. Healing Roomsin rukouspalvelussa voi parantua masennuksesta, syövästä ja monista muista sairauksista ja vaivoista korona-aikanakin.

LUE LISÄÄ »

Toivon Jumala täyttäköön ilolla ja rauhalla teidät, jotka uskotte, niin että teillä Pyhän Hengen voimasta olisi runsas toivo.


Room. 15:13

TILAA UUTISKIRJE

Haluaisitko liittyä Healing Roomin sähköpostilistalle ja saada tietoa Healing Room toiminnasta? Healing Room lähettää noin kerran kuukaudessa tiedotussähköposteja rukousklinikoiden toiminnasta, Jumalan tekemistä ihmeistä ja muista ajankohtaisista asioista. 

Yhteystiedot

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

Esirukous tapahtuu rukousklinikoilla tai etärukouksena, osoitteet ja aukioloajat linkeistä: Rukousklinikat Suomessa ja Etärukous. Emme ota vastaan rukouspyyntöjä puhelimitse.

Kysyttävää toiminnasta, tilauksista tai vastaavasta? Laita meille viestiä.