Previous
Next

Parantavat sanat hoitaa Jumalan rakkaudella

Parantava sanat -videosarja on syntynyt siitä uskosta, toivosta ja rakkaudesta, mitä Jumala on Sanansa ja Pyhän Henkensä kautta synnyttänyt kaikkina aikoina ja synnyttää edelleen. Jumala haluaa ilmestyä rakastamilleen ihmisille, isänä, lohduttajana, pelastajana, Vapahtajana, parantajana ja vapauttajana monin eri tavoin. 

LUE LISÄÄ »

Healing Rooms -verkkokoulutus 18.8.

Seuraava Healing Rooms -verkkokoulutus alkaa keskiviikkona 18.8.2021. Opi rukoilemaan sairaiden puolesta. Laita kurssi jo nyt allakkaan ja kerro verkostollesi alkavasta kurssista. Mukaan kannattaa tulla, monia parantumisia on tapahtunut aiempien kurssien aikana. Kurssi synnyttää uskoa Jeesuksen parantavaan työhön.

LUE LISÄÄ »

Sinä saat olla luottavalla mielellä, sillä toivo elää, olet turvassa. Voit nukkua levollista unta


Job 11:18

TILAA UUTISKIRJE

Haluaisitko liittyä Healing Roomin sähköpostilistalle ja saada tietoa Healing Room toiminnasta? Healing Room lähettää noin kerran kuukaudessa tiedotussähköposteja rukousklinikoiden toiminnasta, Jumalan tekemistä ihmeistä ja muista ajankohtaisista asioista. 

Yhteystiedot

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

Esirukous tapahtuu rukousklinikoilla tai etärukouksena, osoitteet ja aukioloajat linkeistä: Rukousklinikat Suomessa ja Etärukous. Emme ota vastaan rukouspyyntöjä puhelimitse.

Kysyttävää toiminnasta, tilauksista tai vastaavasta? Laita meille viestiä.