Digiajan opetustilaisuus to 15.2. klo 19.
Tule mukaan!

HR-Opetustilaisuus torstaina 15.2.2024 klo 19.00,  pastori Ilkka Rytilahti, teologian maisteri ja pastori

 

Aihe:  Parantava kosketus.
                – Mitä Jeesus käski seuraajiensa tehdä?
 

Toimin valtakunnallisena raamattukouluttajana Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen palveluksessa. Perheeseeni kuuluvat vaimo ja kolme tytärtä. 

Jeesukselta saamamme tehtävä viedä evankeliumi kaikkeen maailmaan on edelleen voimassa. Eikä evankeliumin tarve ihmisten elämässä ole vähentynyt. Päinvastoin. Elämme keskellä tavattoman suurta, nopeaa ja syvälle käyvää kulttuurista ja maailmankatsomuksellista muutosta. Kristillisen uskon tuntemus ja vaikutus ohenevat kansamme keskuudessa. Raamatun sanan tuntemisen lisäksi on myös tarpeen löytää uudelleen rukouksen lahja sekä Jeesuksen lupaus omiensa kanssa olemisesta Pyhässä Hengessä. Jumalan valtakunta ilmestyy ja vaikuttaa Pyhän Hengen kautta.

Oma kutsumukseni ja näkyni on saada julistaa ja opettaa Jumalan sanaa uskon syntymiseksi ja vahvistumiseksi sekä yhteisöjen rakentumiseksi. Tahdon kasvaa Jeesuksen tuntemisessa ja olla avoin hänen Henkensä työlle. Haluan nähdä sitä hyvää, mitä hän tänäänkin tekee ihmisten elämässä. Työssäni kohtaan suomalaisia kiertämällä ympäri maata opettaen Raamattua eri seurakuntien, yhteisöjen ja Kansanlähetyksen piirien järjestämissä tilaisuuksissa, sekä rukoillen ihmisten puolesta.

Klikkaa itsesi mukaan alla olevasta Zoom-linkistä:

https://us02web.zoom.us/j/81676556455

Meeting ID 816 7655 6455

Liittymisohjeet: Zoom-pikaohjeet.

Tilaisuus on vapaa kaikille – tervetuloa mukaan oppimaan!

Digiajan opetustilaisuudet

Digiajan opetustilaisuuksissa meillä on puhujavieraita Suomesta ja ulkomailta. Opetustilaisuuksissa myös rukoillaan yleisesti, mutta niissä ei ole henkilökohtaista esirukouspalvelua.

Ilmoitamme tulevista opetustilaisuuksista etusivulla sekä Ajankohtaista-sivulla

Tule mukaan ja kerro tästä mahdollisuudesta muillekin!13.2.

Selaa muita artikkeleita

Viimeisimmät ajankohtaiset artikkelit
  • Torstain 15.2. HR-opetustilaisuuden tallenne katsottavissa
  • Digiajan opetustilaisuus torstaina 15.2.2024
  • HR-opetus 18.1. katsottavissa
  • Parantumisen ilta 30.1.2024
  • HR Suomi Online