HR-verkkokoulutus alkoi keskiviikkona 20.10.2021 – (enää ei voi tulla mukaan).

Opi rukoilemaan sairaiden puolesta. Laita kurssi  allakkaan ja kerro verkostollesi alkavasta kurssista. Mukaan kannattaa tulla, monia parantumisia on tapahtunut aiempien kurssien aikana. Kurssi synnyttää uskoa Jeesuksen parantavaan työhön. Osallistuminen ei sido mihinkään, mutta koulutuksen jälkeen voit hakea rukoilijaksi Healing Roomsiin.

Opiskelu on verkkokoulutuksena joustavaa myös arjen kiireiden keskellä. Jokainen kurssilainen voi oman aikataulunsa mukaan itsenäisesti katsoa kyseisen viikon Healing Roomsin opetusvideot verkossa, lukea kurssimateriaalin sekä tehdä yksilötehtävät.
Keskiviikko-iltaisin kokoonnumme Zoom-sovelluksen kautta yhteen keskustelemaan opetusosioista, jakaudumme pienryhmiin keskustelemaan ja harjoittelemme rukousta käytännössä.
 
Koulutuksen sisältö

Paikka 

Koulutus tapahtuu verkkokoulutuksena netin välityksellä omalla tietokoneellasi tai puhelimellasi. Yhteiset kokoontumiset tapahtuvat Zoom-videoyhteyden avulla.

Aikataulu

Kurssi pidetään 20.10. – 8.12.2021 keskiviikkoisin klo 19.00 – 20.30. Jokaiseen jaksoon liittyvä opetusvideo katsotaan ja aiheeseen liittyvä kirjallinen materiaali luetaan edeltävästi. Viikoilla tehtävät välitehtävät tehdään viikon aikana ennen keskiviikko-iltaa.

Hinta

60 € sisältäen videomateriaalit, kurssikirjan ja Zoom-kokoontumiset viikoittain. Osallistuminen maksetaan ennen koulutuksen alkua Healing Roomsin nettikaupassa ilmoittautumisen yhteydessä.
Hinta sisältää kolmen kuukauden ajan oikeuden videokirjastoon, koulutusmateriaalin, jonka osallistuja saa omaksi.

Ilmoittautuminen – nyt ei voi enää ilmoittautua!

Klikkaa Ilmoittaudu tästä! -linkkiä alla niin pääset Healing Roomsin verkkokauppaan ilmoittautumaan ja maksamaan kurssin. Muista ilmoittautuessasi  myös rekisteröityä ruksaamalla Rekisteröidy-kohtaan.
Lähetämme kurssikirjan sinulle postitse ennen kurssin alkua.
Kurssille voi tulla mukaan vielä  kolmella ensimmäisellä kerralla, sen jälkeen kurssi sulkeutuu.