BLOGIT

Suomen Healing Rooms -työ 15 vuotta!

Ensimmäinen Healing Rooms -rukousklinikka avasi ovensa Suomessa tasan 15-vuotta sitten 26.10.2006 Espoon Leppävaarassa, Albergan kartanossa. 

Kuluneisiin vuosiin mahtuu tuhansia kohtaamisia, rohkaisevia tarinoita ja ihmeitä, joita olemme saaneet todistaa lähes kaikilta ihmiselämän alueilta. Olemme saaneet rukoilla eri puolilla Suomea kymmenien tuhansien ihmisten puolesta. Moninaiset sairaudet, taakat ja elämän haasteet ovat toimineet myös käännekohtana hengellisessä elämässä monille, joiden arkeen ei aiemmin ole kuulunut rukous ja usko Jeesukseen. Sadat, ellei tuhannet, ihmiset ovat halunneet tehdä henkilökohtaisen uskonratkaisun ensimmäistä kertaa elämässään. Ihmeistä suurin on uudestisyntymä, kun luotu kohtaa Luojansa ja saa kokea Jumalan rakkauden kosketuksen ja jatkaa elämäänsä Jumalan lapsena.

Monille Healing Rooms -toiminta on koulutuspolkuna johtanut työskentelemään Jumalan pelloille. Rukouspalvelun peruskoulutuksen on Suomessa suorittanut yli 4 000 henkeä. Heistä osa on halunnut lähteä käytännön työhön palvelemaan rukousklinikoille ja tekemään totta Jeesuksen lähetyskäskystä omassa elämässään (Mark. 16).  On ilo olla käytännön työssä osana Jumalan suurta suunnitelmaa, jonka tavoitteena on, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden (1 Tim. 2: 3 – 4).  

Tänään elämme sangen erilaisessa maailmassa kuin 15 vuotta sitten. Evankeliumin pelastavalle, vapauttavalle ja parantavalle sanomalle on yhä suurempi tarve. Edelleen Jumala kutsuu jokaista lastaan Hänen työhönsä, julistamaan tavalla tai toisella hyvää sanomaa kaikille luoduille, parantamaan sairaita ja vapauttamaan ihmisiä erilaista sairauksista ja siteistä.  

Jeesus on ihmeellinen – maailma on muuttunut, mutta Jeesus ei. Hän haluaa edelleen tehdä hyviä asioita seurakuntansa kautta ihmisille tässä ajassa. Jumala kutsuu meitä yhteistyöhön Hänen kanssaan ja toistemme kanssa. Astu sinäkin Jumalan kutsuun elämässäsi – se on sinulle itsellesi ja monille sinun elämäsi kautta suuri siunaus. Aloita jo tänään! Käytännössä seuraava askel voi olla vaikkapa Healing Rooms -peruskurssin tai Healing Rooms -lastentyön koulutus, rukouspalvelijaksi hakeminen ja Healing Rooms -tiimissä Jumalan kätenä tai suuna toimiminen. Se on suuri siunaus sinulle itsellesi ja muille!

Markku ja Susanne Laitinen
Healing Rooms Finland ry,  toiminnanjohto

Selaa muita artikkeleita

Viimeisimmät blogikirjoitukset
  • Ole kuin Naaman- pitäisikö sinun lähteä liikkeelle?
  • Älä pelkää 
  • Toivo johtaa toimintaan
  • Erilainen kuningas
  • Missio jatkukoon – kylvöä ja niittoa!