VOIT ELÄÄ JOULUN JOKA PÄIVÄ

Joulu on takana ja uusi vuosi on edessä, mutta voisiko joulun sanoman elää joka päivä? 

Joulun ydinsanoma on, että Jeesus Kristus on tullut, että saisimme syntimme anteeksi. Joulupyhien jälkeenkin voidaan muistuttaa tästä iankaikkisesta totuudesta. 

Joulun päähenkilö, Jeesus, on jäänyt sivurooliin ja kaupallisen joulun vauhti tuntuu vain kiihtyneen. Pääroolin on saanut joulupukki lahjoineen, jonka vaikutuspiirissä on suuri määrä hössötystä, kassakoneen kilinää, tuskailua joululahjoista ja oman tai perheen talouden kestävyydestä kaiken ostopaineen keskellä.

Uuden vuoden kynnyksellä on hyvä pysähtyä Hyvän Sanoman ääreen, joka on uskon, toivon ja rakkauden sanoma. Jumala on tullut ihmistä lähelle, Hän ei jäänyt kauas eikä etäälle. Jumala itse tuli ihmiseksi ihmisen rinnalle. Jeesus eli ihmisen elämän tämän maailman keskellä täynnä Pyhää Henkeä. Hän tietää, mitä on elää ilojen, surujen, puutteen ja kipujen keskellä. Hän on sinuakin lähellä! Hän tuntee sinun tunteesi, näkee tilanteesi ja on rinnallasi. Raamattu sanoo: ”Minä en sinua jätä, en koskaan sinua hylkää.” Hepr. 13:5.

Vuoden vaihteessa arvioidaan mennyttä ja tarkistetaan kurssia uudelle vuodelle. Jonkun elämä saa alkunsa tämän vuoden aikana, toisen päättyy. Onko elämäsi suunta nyt sellainen, joka johtaa siunaukseen ja iankaikkiseen elämään? Onko elämäsi tärkein tienviitta valittu? Huomisesta emme tiedä, mutta tämä hetki meillä on. Älä viivytä elämäsi tärkeintä ratkaisua, vaan valitse siunaus ja 

käänny rukouksessa Jeesuksen puoleen. Voit rukoilla: ”Jeesus, tulen eteesi ja tunnustan, että olen syntiä tehnyt. Anna minulle minun syntini anteeksi. Annan elämän nyt sinulle, tule sydämeeni. Tule elämäni Herraksi ja Vapahtajaksi. Lähden uuteen vuoteen nyt Jeesus sinun omanasi”.   

”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä”.  

Joh.3:16.

18.12.18 Markku ja Susanne Laitinen

toiminnanjohto

Healing Rooms Finland ry

www.healingrooms.fi