KYLVÄ VALOA JA TOIVOA SUOMEEN!


Vuoden pimeimpänä aikana kutsumme sinua kylvämään evankeliumin työhön, jota koko Suomi tarvitsee. Evankeliumi voi tuoda valon ja toivon jokaisen elämään – nyt on aika olla liikkeellä ja kertoa ilosanomaa Jeesuksesta!

Healing Rooms mobiiliklinikka -matkailuauto

Healing Rooms mobiilirukousklinikka – tavoitamme ihmisiä tässä ajassa!

Lähetyskäsky kehottaa meitä julistamaan evankeliumia ja parantamaan sairaita.  Healing Rooms Finland tekee tavoittavaa, ulospäin suuntautuvaa työtä evankeliumin asialla, jossa rukousklinikka viedään torille tai muuhun julkiseen tai yksityiseen paikkaan ja tarjotaan ihmisille parantavaa rukousta. Tavoittava työ on ruohonjuuritason mobiilityötä, jossa rukousklinikka tavoittaa etsiviä ihmisiä erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, festareilla jne. 

Suomessa ja ulkomailla työ toteutuu yhteistyössä paikallisten Healing Rooms –rukoustiimien sekä seurakuntien kanssa. Työ pitää sisällään ihmisten kohtaamista, rukousta eri asioiden puolesta, keskustelua ja evankelioivan materiaalin jakamista.  Pyrimme ohjaamaan ihmisiä myös seurakuntien järjestämille ALFA-kursseille sekä tutustumaan paikallisten seurakuntien toimintaan. 

Videolla Markku Laitinen kertoo Healing Roomin mobiiliunelmasta.

Mobiili HR – asuntoautolle kummit -kampanja

   • Mobiili 360 kampanja https://healingrooms.fi/palvelut/mobiili-360-2/
   • Yhdistyksemme tavoitteena on hankkia yhdistyksen käyttöön matkailuauto, joka toimii HR-mobiilirukousklinikkana. Auto tulee liikkumaan eri puolilla Suomea  ympäri vuoden käytettävissä olevien resurssien mukaan. 
   • Lähde mukaan kummiksi tähän hankkeeseen.  Auto tarvitsee nyt lähettäjiä, jotta se voidaan hankkia ja jotta se pääsee liikenteeseen ja ennenkaikkea pysyy liikenteessä evankeliumin asialla.
   • Kannustamme asuntoautokummeja rukoilemaan asian puolesta ja mahdollisuuksien mukaan lahjoittamaan varoja hankkeelle
   • Lahjoitus voi olla kertaluontoinen tai säännöllinen kuukausittainen.
   • Haemme tähän projektiin myös yrityskummeja 

 

HR-mobiilirukousklinikka -kummipaketti yrityskummeille: 

Jos tulet yrityksesi (tai tuttavasi yrityksen) kautta mukaan kummiksi, niin kummipaketti räätälöidään yhdessä tulevan yrityskummin kanssa. Ota yhteys sähköpostilla info@healingrooms.fi. Yhteistyön myötä yritys voi olla mukana konkreettisesti mukana evankeliumin asialla.  Yrityksenne voi saada näkyvyyttä mobiilirukousklinikan tiedotuksessa, mainos- ja esittelymateriaaleissa. Tuellasi on merkitystä.  Lue lisää Healing Rooms partneri-sivuilta, jossa voit lähteä partneriksi rukousklinikka-toimintaan:   https://www.healingrooms.fi/partneriksi/


Liity autokummiksi

   • Täytä tässä linkissä yhteystietosi tai klikkaa yllä olevaa “Ilmoittaudu autokummiksi” -painiketta.  Lähetämme HR-mobiilirukousklinikka matkailuauton kummeille silloin tällöin tietoa hankkeen edistymisestä uutiskirjeessämme.  Kannustamme rukoilemaan projektin puolesta ja mahdollisuuksien mukaan tukemaan hanketta taloudellisesti.
   • HR-mobiilirukousklinikkalahjoitus: Healing Rooms Tili FI44 5780 1020 0206 84  – Viite:  2066

UUTTA!
Nyt Sinulla on mahdollisuus antaa lahjasi Healing Room -työlle myös MobilePay kännykkäsovelluksen avulla! MobilePay on monipuolinen sovellus, jonka avulla voit helposti maksaa halutun summan kaverillesi, kirpputoriostoksen tai kauppalaskun monessa kaupassa – ja nyt voit siis myös antaa lahjasi Healing Roomsille Mobile Payn avulla.