Healing Rooms rukouspalvelu yrittäjille

Yrittäjät ovat nyt kovilla. Liiketoiminta on romahtanut, mutta yrittäjäkuluja on maksettava. Me Healing Roomissa tuemme Suomen yrittäjiä rukoilemalla puolestasi. Henkilökohtaisesti!

Healing Rooms yrittäjille

Hyvä yrittäjä, olet tervetullut Healing Roomin yrittäjäpalveluun vastaanottamaan rukousta. Rukouspalvelu tapahtuu Zoom-videopalvelun kautta ennakolta sovittuina aikoina. Tätä varten klikkaa alla olevaa ajanvarauskuvaketta, varaa vapaana oleva rukousaika ja ota vastaan yliluonnollisen Jumalan mahdollisuudet inhimillisen mahdottomuuden keskellä. Toivoa on, sillä Jumala on puolellasi!

Rukousta varten sinun ei tarvitse olla kristitty tai uskovainen, rukoilemme puolestasi riippumatta uskostasi. Rukousaiheena voi olla yrityksesi tilanne, oma jaksamisesi, terveydentilasi taikka jokin muu sinua kuormittava asia.

Toimintaohjeet

Klikkaa alla olevaa ajanvarauspainiketta ja varaa itsellesi sopiva aika. Laita itsellesi kännykkään muistutus varatusta rukousajasta.

Lähetämme antamiesi yhteystietojen perusteella videolinkin, jota klikkaamalla saat Zoom videoyhteyden rukoilijoihin. Varmista, että annat Zoom -videopalvelun käyttää tietokoneesi tai kännykkäsi videota ja ääntä (vastaa ohjelman kysymyksiin ”kyllä tai sallin”).  Linkki Zoomin  sivuille: https://zoom.us/download

Kerro lyhyesti asia, johon toivot Jumalan apua.

Rukous tapahtuu siten, että voit sulkea silmät ja olla rauhassa paikallasi. Koulutetut rukoilijat rukoilevat puolestasi ja puhuvat Jumalalle puolestasi. Asiat ovat luottamuksellisia. Rukous päätetään usein Herran siunaukseen.

Rukousajat   

Klikkaa itsellesi sopiva päivä ja siellä vapaana oleva puolen tunnin aika

Pe 22.5 klo 11-12

Pe 5.6 klo 11-12

Valitse haluamasi rukousaika:

Me rukoilemme puolestasi:

Susanne ja Markku Laitinen,
toiminnanjohtajat
Healing Rooms FInland ry.

 

 

 

Susanne ja Markku Laitinen

Healing Rooms uutiskirje

Haluaisitko tilata kerran kuussa ilmestyvän HR-uutiskirjeen?
Voit tehdä sen nettisivulla https://www.healingrooms.fi/ etusivun alalaidassa olevalla lomakkeella.