HR-Verkkokoulutus 2021

UUTTA: HR-peruskoulutus käynnistyy verkkokoulutuksena tammikuussa 2021

 

Ensimmäinen HR-verkkokoulutus syksyllä 2020 on ollut palautteiden perusteella todella rohkaiseva ja opettava kokemus osallistujille.  

Seuraava verkkokoulutus toteutetaan keskiviikko-iltaisin 27.1.-17.3.2021 klo 19:00-20:30 välisenä aikana.

 

Koulutus on avoin kaikille parantavasta rukouksesta kiinnostuneille, tule rohkeasti mukaan. Osallistuminen on helppoa ja nyt sen voi tehdä kotoa käsin tai vaikka reissun päältä.

Opiskelemme parantumisen perusteita Healing Roomin koulutusmateriaalien avulla. Opiskelu on verkkokoulutuksena joustavaa myös arjen kiireiden keskellä. Jokainen kurssilainen katsoo oman aikataulun mukaan katsoa kyseisen viikon Healing Roomin video-opetus videon verkossa, lukee kurssimateriaalin sekä tekee yksilötehtävät itsenäisesti.
 
Kerran viikossa, keskiviikko-iltaisin kokoonnumme zoom-ohjelman kautta yhteen keskustelemaan opetusosioista, jakaudumme pienryhmiin keskustelemaan ja  harjoittelemme rukousta käytännössä.
 
Osallistuminen ei sido mihinkään, mutta mahdollistaa hakemisen rukoilijaksi Healing Roomiin. Astu Jumalan seikkailuun

Tiedot koulutuksesta

Paikka: Koulutus tapahtuu verkkokoulutuksena netin välityksellä oman tietokoneellasi/puhelimellasi ja yhteiset kokoontumiset tapahtuvat Zoom videoyhteyden avulla.

Aikataulu:

  • Kurssi pidetään 27.1.-17.3.2021 välisenä aikana.
  • Yhteiset kokoontumiset ovat keskiviikko-iltaisin klo 19:00-20:30.
  • Jokaiseen jaksoon liittyvä opetusvideo katsotaan ja aiheeseen liittyvä kirjallinen materiaali luetaan edeltävästi. Viikoilla tehtävät välitehtävät tehdään viikon aikana ennen keskiviikko-iltaa.

Muuta tietoa:

  • Kurssiin sisältyy kurssikirja, joka lähetetään ilmoittautuneille postitse.
  • Lisätiedustelut sähköpostitse: info@healingrooms.fi

Ilmoittautuminen:  Klikkaa alla olevaa “Ilmoittaudu” -painiketta!

Varaa aika nyt kalenteriisi ja valmistaudu rukoillen kurssille. Olet Isälle rakas, Hän on mukanasi ja mielellään yllättää sinut hyvyydellään.

Healing Room -verkkokoulutuksen hinta:

  • 60 € sisältäen videomateriaalit, kurssikirjan ja Zoom kokoontumiset viikottain  
  • Osallistuminen maksetaan ennen koulutuksen alkua HR-nettikaupassa ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinta sisältää 3 kk ajan oikeuden videokirjastoon, koulutusmateriaalin, jonka osallistuja saa omaksi ja Zoom-illat.

Tietoja aikaisemmista HR-koulutustilaisuuksista

Keväällä 2018 Helsingissä päättyneen kurssin palautteiden keskiarvo oli 9,3 ja kirjallisissa palautteissa kokemukset olivat positiivisia:

Kurssi oli monipuolinen, siunaava, rohkaiseva, hyvin organisoitu, selkeä raamatullinen voideltu opetus.

Lisäksi saimme palautteissa tietoa että useampi oli saanut kokea Jeesuksen parantavan kosketuksen kuten Eila kertoo

Eila: Kiitos ja ylistys Herralle! Masennukseni puolestani rukoiltiin harjoiustilanteessa molempina päivinä. Masennuksesta on ollut seurauksena se, että en ole pystynyt juurikaan lukemaan mitään, en kuuntelemaan musiikkia tai puhetta tai katsomaan televisiota ilman, että olen ottanut rauhoittavaa lääkettä. Kävin myös rukoiltavana Mellunmäen rukousklinikalla seuraavana tiistaina. Ihme on tapahtunut. Olen nyt pystynyt olemaan kolmena päivänä tilaisuuksissa lääkkeettä eikä sitä voimakasta ahdistusta ole tullut.

Lue lisää HR-koulutuksesta: Healing Rooms -koulutukset

Kuuntele tästä miten Heikin issias parantui Healing Rooms -koulutuksessa syyskuussa 2012, kun osallistujat “harjoittelivat”  parantavaa rukousta.