HR-Verkkokoulutus syksyllä 2020

UUTTA: HR-peruskoulutus käynnistyy verkkokoulutuksena lokakuussa

 
HR-peruskoulutus toteutetaan ensimmäistä kertaa verkkokoulutuksena torstai-iltaisin 15.10.-3.12.2020 klo 19:00-20:30 välisenä aikana.
 
Koulutus on avoin kaikille parantavasta rukouksesta kiinnostuneille, tule rohkeasti mukaan. Osallistuminen on helppoa ja nyt sen voi tehdä kotoa käsin tai vaikka reissun päältä.
 
Opiskelemme parantumisen perusteita Healing Roomin koulutusmateriaaleilla. Opiskelu on verkkokoulutuksena joustavaa myös arjen kiireiden keskellä. Jokainen kurssilainen katsoo oman aikataulun mukaan katsoa kyseisen viikon Healing Roomin video-opetus videon verkossa sekä tekee yksilötehtävät itsenäisesti.
 
Kerran viikossa, torstai-iltaisin kokoonnumme zoom-ohjelman kautta yhteen keskustelemaan opetusosioista, jakaudumme pienryhmiin keskustelemaan ja  harjoittelemme rukousta käytännössä.
 
Osallistuminen ei sido mihinkään, mutta mahdollistaa hakemisen rukoilijaksi Healing Roomiin. Astu Jumalan seikkailuun!
 

Tiedot koulutuksesta

Paikka: Koulutusta varten ei tulla mihinkään paikkaan vaan kukin osallistuja on kotona, matkalla tai missä milloinkin sattuu olemaan. Koulutus tapahtuu verkkokoulutuksena netin välityksellä ja yhteiset kokoontumiset tapahtuvat Zoom videoyhteyden kautta

Aikataulu:

  • Kurssi pidetään 15.10. – 3.12.2020 välienä aikana.
  • Yhteiset kokoontumiset ovat torstai-iltaisin klo 19:00-20:30.
  • Jokaiseen jaksoon liittyvä opetusvideo katsotaan  ja siihen mahdollisesti liittyvät tehtävät tehdään viikon aikana ennen torstai-iltaa.

Muuta tietoa:

  • Kurssiin sisältyy kurssikirja, joka lähetetään ilmoittautuneille postitse.
  • Lisätiedustelut sähköpostitse: info@healingrooms.fi

Ilmoittautuminen: 
Alla olevan linkin kautta pääset maksamaan koulutuksen HR:n verkkokauppaan ja samalla ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuessasi muista myös rekisteröityä laittamalla täppä “Rekisteröidy” -kohtaan.

 

Varaa aika nyt kalenteriisi ja valmistaudu rukoillen kurssille. Olet Isälle rakas, Hän on mukanasi ja mielellään yllättää sinut hyvyydellään.

Kolutuksen hinta:

  • Koulutuksen hinta on 50 €/hlö
  • Osallistuminen maksetaan ennen koulutuksen alkua nettikaupassa ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinta sisältää koulutusmateriaalikirjan, jonka osallistuja saa omaksi.

Tietoja aikaisemmista HR-koulutustilaisuuksista

Keväällä 2018 Helsingissä päättyneen kurssin palautteiden keskiarvo oli 9,3 ja kirjallisissa palautteissa kokemukset olivat positiivisia:

Kurssi oli monipuolinen, siunaava, rohkaiseva, hyvin organisoitu, selkeä raamatullinen voideltu opetus.

Lisäksi saimme palautteissa tietoa että useampi oli saanut kokea Jeesuksen parantavan kosketuksen kuten Eila kertoo

Eila: Kiitos ja ylistys Herralle! Masennukseni puolestani rukoiltiin harjoiustilanteessa molempina päivinä. Masennuksesta on ollut seurauksena se, että en ole pystynyt juurikaan lukemaan mitään, en kuuntelemaan musiikkia tai puhetta tai katsomaan televisiota ilman, että olen ottanut rauhoittavaa lääkettä. Kävin myös rukoiltavana Mellunmäen rukousklinikalla seuraavana tiistaina. Ihme on tapahtunut. Olen nyt pystynyt olemaan kolmena päivänä tilaisuuksissa lääkkeettä eikä sitä voimakasta ahdistusta ole tullut.

Lue lisää HR-koulutuksesta: Healing Rooms -koulutukset

Kuuntele tästä miten Heikin issias parantui Healing Rooms -koulutuksessa syyskuussa 2012, kun osallistujat “harjoittelivat”  parantavaa rukousta.