Healing Rooms-koulutus lapsille

TERVETULOA LASTEN HEALING ROOMS -KOULUTUKSEEN HELSINKIIN

Ryhmä on tarkoitettu 5-12-vuotiaille lapsille, jotka haluavat oppia kuuntelevaa rukousta ja joita innostaa ajatus siitä, että lapsetkin voivat olla Jumalan rakkauden välikappaleina niin, että ihmiset paranevat!

Ilta alkaa klo 17:30 välipalalla, jonka jälkeen ylistämme yhdessä, kuuntelemme lyhyen opetuksen ja opettelemme kuuntelevaa rukousta. Illan lopuksi meillä on mahdollista harjoitella sairaiden puolesta rukoilemista.
Ilta päättyy viimeistään klo 19:30.

Ryhmän vetäjänä on Healing Rooms Finland ry:n lapsityön vetäjä Eva Sarsa yhdessä kolmen kokeneen Healing Rooms-tiimiäisen kanssa. Vanhemmilta pyydetään kirjallinen lupa osallistumiseen ja he ovat tervetulleita vierailemaan kurssilla tai olemaan lapsen kanssa läsnä. Uskomme, että eri sukupolvien yhteinen rukous on Jumalan mielen mukaista ja elämää muuttavaa.  Yhteiset rukoukset vanhempien kanssa elämän ilojen ja haasteiden keskellä rakentavat lapsen uskoa ja henkilökohtaista kokemusta Jumalan todellisuudesta. Näin koko perheen hengelliseen elämään voi tulla aivan uudenlaista elävyyttä kurssin käymisen jälkeen.

Astu lastesi kanssa Jumalan seikkailuun!

INFOTILAISUUS 14.8.2019 klo 17:30
Cityseurakunnassa, Työpajankatu 10, vapaa pääsy

HR lapset esite 
Tulosta koulutuksen esite ystävillesi ja seurakuntaasi: 

Tiedot koulutuksesta

Osoite: Cityseurakunta, Työpajankatu 10, Kalasatama, Helsinki 

Aikataulu:
Kurssin illat keskiviikkoisin klo 17:30-19:30
21.8. Viikko 1
28.8. Viikko 2
4.9. Viikko 3
11.9. Viikkko 4
18.9. Viikko 5
25.9. Viikko 6
2.10. Viikko 7
9.10. Viikko 8
(16.10. ei kurssia, syysloma)
23.10. Viikko 9
30.10. Viikko 10

Lisätiedustelut ja ilmoittautuminen sähköpostitse: eva.sarsa@healingrooms.fi 
Ilmoittautuminen mielellään 19.8.2019 mennessä.

Hinta:

30 € / lapsi Osallistuminen maksetaan ennen koulutuksen alkua laskulla, joka tulee ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiin. Näytä maksutosite kouluttajille ensimmäisessä kokoontumisessa.

Hinta sisältää myös runsaan välipalan ja pienen vihkosen, jonka saat kurssin jälkeen. 

Tietoja aikaisemmista lasten Healing Rooms -koulutustilaisuuksista

5-vuotiaan pojan isä:
Lapsemme oppi kysymään Jumalalta kysymyksiä kurssin aikana ja on saanut myös välittömiä vastauksia. Kurssin ilmapiiri oli mukava ja Pyhän Hengen täyteinen. Hän tuli aina mielellään kurssille mukaan ja uskon että kiitos siitä kuuluu sekä Jumalalle, että teille kaikille vetäjille. Osaatte olla erittäin hienosti lasten kanssa. Kun sain joskus olla mukana kurssilla se myös tuntui hyvältä, sinne oli mukava tulla ja sain myös kokea lasten rukoukset ja kuvat, jotka he saivat rukoilessa puolestani.  Sen lisäksi sain myös teiltä aikuisilta rukousta jos sitä kaipasin. Kiitos teille kaikille sydämellisesti!

7-vuotiaan tytön äiti:
Rukouspiirtämisestä tuli hänelle luonteva tapa ilmaista rukousta, ja aikaa Jumalan kanssa. Selkeästi rukouspiirtämiseen  liittyy hänelle rauhoittuminen ensin ja keskittyminen – eli eroaa siinä mielessä tavallisesta piirtämisestä. Eli näen tässä sen, että hän kokee merkitykselliseksi Jumalan kuuntelemisen, rauhoittumisen – pyytää laittamaan rauhallista musiikkia taustalle jne. Ehkä tämä kertoo myös lapsen arjesta jossa koulussa ja ympärillä paljon tapahtumia ja vauhtia. On siis kurssin myötä löytänyt rauhoittumisen, Jumalan kuuntelemisen olevan jotakin sellaista mitä kaipaa, tarvitsee. Siinä on jotakin tavoittelemisen arvoista, palkitsevaa. 


Lue lisää HR-koulutuksesta: Healing Rooms -koulutukset