Mukaan vastuunkantajaksi

Haluamme rohkaista kristittyjä astumaan Jumalan käyttöön, sillä tehtävää on paljon ja Jumalalla on suunnitelma jokaista varten – Hän vain odottaa, että astut palvelukseen!

“Eloa on paljon, mutta työmiehiä vähän. Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuu-
seensa.” (Matt.9:37-38)

Rukoile ja lähesty Jumalaa, kuuntele ja etsi hänen tahtoansa elämässäsi ja Jumalan valtakunnan työssä. Hänellä on suunnnitelma meitä jokaista varten ja hän on luvannut, että kun lähestymme häntä, niin hän lähestyy meitä (Jaak.4:8).
Ole uskollinen hänen kutsulleen, sillä “Hän, joka teitä kutsuu, on uskollinen ja pitää lupauksensa” (1.Tess.5:24).

Miten pääsen tiimiin?

1. Käy Healing Rooms Finland ry:n järjestämä koulutus hakuprosessin vaiheet:

2. Tule itse rukoiltavaksi Healing Roomiin
 
3. Sovi haastattelu
– sovi paikalliseen rukousklinikan paikallisjohtajien kanssa haastatteluaika
 
4. Pastorin suosituslomake
–  Paikallinen HR-johtaja antaa sinulle pastorin suosituslomakkeen, jonka toimitat pastorillesi

 

  • Olet tervetullut mukaan Healing Room toimintaan.  Jos paikkakunnallasi ei vielä ole toimivaa Healing Roomia, niin voit liittyä mukaan siellä jo mahdollisesti toimivaan rukouspiiriin, jossa rukoillaan rukousklinikan syntymistä paikkakunnalle. Katso linkki Muut paikkakunnat.
  • Jos haluat tulla mukaan palvelemaan jo toimivaan Healing Roomiin, niin hakeudu Healing Room Finland Ry:n järjestämään Healing Room- koulutukseen (katso:  Koulutus) ja  käy se läpi. On tärkeää ymmärtää, että mahdolliset aiemmat sielunhoidolliset tai ammatilliset koulutukset eivät korvaa edellä mainittua koulutusta. On myös tärkeää, että Sinulle löytyy juuri se oikea paikka ja voit toteuttaa Jumalan kutsua elämässäsi joko tässä palvelutehtävässä tai muualla.
  • Mikäli koulutuksen jälkeen koet edelleen halua osallistua Healing Rooms toimintaan, ota yhteys paikalliseen Healing Room johtajaan ja sovi tapaamisaika (tiedustelut: info@healingrooms.fi tai yhteys suoraan paikalliseen Healingroomiin, ks. linkki: Yhteystiedot). Tapaamisen tarkoituksena on etsiä kullekin sopivaa tehtävää jutellen ja rukoillen sekä oppia puolin ja toisin tuntemaan toisiamme. Tapaamisessa voit myös kysellä toiminnastamme, näystämme ja muista mieltäsi mahdollisesti askarruttavista asioista.
  • Jokainen vastuunkantajaksi haluava vie omalle pastorilleen/papilleen täytettäväksi suosituskirjeen. Pastorisi lähettää sen kirjeessä olevaan osoitteeseen. Kirje on luottamuksellinen.
  • Tutustu rauhassa Healing Roomien toimintaan, tule itse rukoiltavaksi Healing Roomin ollessa auki ja rukoile Jumalan johdatusta vastuunkantoasiassa.
  • Jos haluat olla perustamassa uutta Healing Roomin -rukousklinikkaa paikkakunnallesi, niin katso linkki: Uuden healing Roomin perustaminen.

    “Eloa on paljon, mutta työmiehiä vähän. Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa.” (Matt.9:37-38)

    Katso tästä todistuksia siitä mitä Herra tekee Healing Room -työn kautta:Todistukset