Suolahti


Suolahdessa avatiin Healing Rooms rukousklinikka syksyllä 2019. Klinikka toimii näkyvällä paikalla ViaDian -toimipisteessä aivan keskustassa.

Tervetuloa - puolestasi rukoillaan!

Rukouspalvelua etänä video- sovelluksen kautta.  Lue lisää: HR-rukouspalvelua -videopuhelun välityksellä

Jeesus eli, kuoli ja nousi kolmantena päivänä kuolleista. Hän elää ja tekee tänään samoja tekoja kuin silloin 2000 vuotta sitten, jolloin sokeat saivat näkönsä ja kuurot alkoivat kuulla.

Suolahden rukousklinikka on toistaiseksi tauolla.

Yhteydenotot:
Jos haluat lisätietoja tai olet kiinnostunut palvelemaan rukoustiimissä, ota yhteyttä sähköpostilla.

Sähköposti: healingroom.suolahti@healingrooms.fi

Tervetuloa – puolestasi rukoillaan! 
Olet sydämellisesti tervetullut, ilman ajanvarausta ja sellaisena kuin olet.

HUOM!  Turvaohjeet: Haluamme mahdollistaa Healing Room rukouspalvelun jatkumisen vallitsevassa tilanteessa mahdollisimman turvallisesti. THL suosittaa kasvomaskin käyttöä toisten ihmisten suojaamiseksi niiden sairaanhoitopiirien alueella, joissa on esiintynyt koronatartuntoja kahden viime viikon aikana.  Covid-19 tartuntojen leviämisen torjumiseksi jokaisen tulee käyttää maskia tullessaan Healing Roomiin. Ensisijaisesti tulee ottaa oma maski mukaan ja asettaa sen käyttökuntoon ennen astumistaan Healing Roomin tiloihin ja pitää maski päällä koko Healing Roomissa oleskelun ajan. Käytä maskia oikein ja katso ohjeet tästä: https://www.youtube.com/watch?v=TEyRtvIJqII&

Edellisen lisäksi noudatamme muitakin viranomaisohjeita ja ylläpidämme palvelussamme turvavälejä. 

Jokainen rukoiltavaksi tulevan tulee käyttää käsidesiä.

Healing Rooms -rukousklinikat:

Alapuolelta  löydät Suomen Healing Rooms -rukousklinikat. Valitse itsellesi sopivin paikkakunta kirjaimen alta. Nimet toimivat linkkeinä klinikoiden esittelysivuille, joista löydät osoitteet ja aukioloajat.