HR-nettikauppa

Tälle sivulle on koottu Healing Rooms -tuotteita. Klikkaa tuotelinkkejä, niin saat lisätietoja tai pääset suoraan tilaussivulle.

Klikatessasi tilauslinkkiä, pääset Healing Roomin tilauspalvelusivulle. Jollei toisin mainita, saat tilauksen tehtyäsi tilausvahvistuksen ja laskun sähköpostitse. Huom, tarkista sähköpostiosoite huolellisesti ennen hyväksymistä, kiitos.

Klikkaa sivun alaosassa olevaa nettipankin logoa  päästäksesi kätevästi pankkiin.

Healing Roomin tilinumero: FI44 5780 1020 0206 84
BIC/SWIFT: OKOYFIHH

Viitenumero: katso oikea viitenumero sinulle saapuneesta laskusta

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@healingrooms.fi

Valikoima kirjoja

Tässä valikoima tuotteita, jotka vahvistavat kristittyä ja hänen hengellistä kutsuaan. Ostamalla näitä tuotteita Healing Roomsin kautta tuet samalla rukousklinikkatoimintaa.

Tilaa HR-koulutuspaketti

Opi rukoilemaan parantumisen puolesta! Healing Rooms koulutus on paketoitu helppokäyttöiseen muotoon, jossa on mukana opetusvideot (muistitikku tai DVD-levyt) ja kurssikirja. Kokoa ryhmä tai opiskele itseksesi ja laita oppimasi käytäntöön esim. seurakunnassasi, ystäväpiirissäsi tai sukulaisten parissa.

Pekka Simojoen ylistys CD:t

Hanki hyvä ylistyslevy, voit lähestyä Herraa näiden sävelien mukana.

Love Heals T-paidat!

Raamatussa Jumala kuvaa itseään seuraavasti: Jumalan on rakkaus. Hän on Parantaja. Oleellista Jumalan luonteesta kuvautuu siinä että Hän haluaa rakkaudessaan parantaa meitä (henkeä, sielua ja ruumista). Sen vuoksi Healing Roomin T-paitaan valikoituivat sanat: 'Love heals' eli rakkaus parantaa.

Healing Rooms Info-CD

Perustietoa Healing Roomista, äänitetty HR-infotilaisuudessa. Hinta 10 Eur/kpl sisältäen postituskulut

Healing Rooms Lahjakortti

Nyt voit ostaa Healing Room lahjakortin ystävällesi esim. syntymäpäivä-, ystävänpäivä-, äitien/isänpäivälahjaksi tai vaikka joululahjaksi! Osta ja anna lahjaksi haluamasi hintainen kortti, joka oikeuttaa osallistumaan Healing Roomin tapahtumaan tai tilaamaan esim. tämän sivun HR-tuotteita: kirja, CD-levy, Healing Room -koulutus tai vaikkapa Love Heals T-paita.

Liity Healing Roomin kannatusjäseneksi

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä Healing Rooms Finland ry:n kannatusjäseneksi! Jos haluat olla mukana eturivissä yhä laajenevassa verkostossa näkemässä mitä Jumalan valtakunnan työkentillä on tapahtumassa, niin olet tervetullut mukaan.

Tilaa HR-infokirje liittymällä Healing Roomin sähköpostilistalle

Haluaisitko liittyä Healing Roomin sähköpostilistalle ja saada tietoa Healing Room toiminnasta? Healing Room lähettää noin kerran kuukaudessa tiedotussähköposteja rukousklinikoiden toiminnasta, Jumalan tekemistä ihmeistä ja muista ajankohtaisista asioista.

Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat liittyä tälle listalle ilmoittamalla yhtystietonsa Healing Roomin toimistoon. Sähköpostilistalle liittyminen on täysin veloituksetonta ja listalta pääset halutessasi pois yhtä helposti, vain ilmoitus riittää.

Annettavat yhteystiedot ovat luottamuksellisia ja ne tulevat vain Healing Roomin käyttöön. Niitä ei luovuteta, myydä tai anneta muille osapuolille.

Tietosuojaseloste: HR-tietosuojaseloste

Sähköpostilistalle liityminen (ja poistuminen) linkissä: Sähköpostilista
Ilmoita muutuuneet tietosi linkissä: Henkilötietojen muutokset