Rukousklinikat


Suomen ensimmäinen Healing Rooms -rukousklinikka avautui 24.10.2006 Albergan kartanossa, Espoon Leppävaarassa. Sen jälkeen Suomeen on avautunut useita Healing Rooms -rukousklinikoita. Tältä sivulta löydät tiedot kaikista Suomessa toimivista rukousklinikoista.

Tervetuloa - puolestasi rukoillaan!

Jeesus eli, kuoli ja nousi kolmantena päivänä kuolleista. Hän elää ja tekee tänään samoja tekoja kuin silloin 2000 vuotta sitten, jolloin sokeat saivat näkönsä ja kuurot alkoivat kuulla.

Healing Rooms tarjoaa nyt rukouspalvelua myös etänä video-sovelluksen kautta.


Rukousklinikoiden aukioloajat löydät alla olevasta valikosta

Rohkaisemme sinua tulemaan Healing Roomsiin palveltavaksi – rukoilemme puolestasi. Rukouspalvelussa rukoillaan parantumisen puolesta, ilman ajanvarausta. 

Huomaathan, että noudatamme rukousklinikoilla korona-ajan turvaohjeita.

Kaikki ovat tervetulleita rukoiltavaksi. Saat tulla juuri niiden vaivojen, huolien tai kiitosten kanssa, joita sinulla tällä hetkellä on. Voit tulla, vaikket olisi kristitty/uskovainen tai tuntisit itsesi täysin toivottomaksi tapaukseksi. Jeesus ei kysynyt uskon laatua tai määrää kohdatessaan ihmisiä ja hänelle kaikki on mahdollista. Hänen rakkautensa ei aseta ehtoja. Voit tulla rukoiltavaksi omana itsenäsi. Jos kyselet, mitä tapahtuu kun tulet Healing Roomsiin, tutustu linkkiin: Mitä tapahtuu Healing Roomsissa

…tai tule palvelemaan.
Olet tervetullut rukoilijaksi tai muuhun tehtävään paikkakuntasi Healing Rooms -rukousklinikalle. Jos koet tämän omaksi, ota yhteyttä paikalliseen rukousklinikkaan. Lisätietoja palvelutehtävistä ja hakupoluista löydät linkistä: Mukaan vastuunkantajaksi

Suomen Healing Rooms -rukousklinikat

Alta  löydät Suomen Healing Rooms -rukousklinikat. Valitse paikkakunta klikkaamalla paikkakunnan nimen alkukirjainta. Nimet toimivat linkkeinä klinikoiden esittelysivuille, joista löydät osoitteet ja aukioloajat.