Valikoima kirjoja

 

Tässä valikoima tuotteita, jotka vahvistavat kristittyä ja hänen hengellistä kutsuaan.

Ostamalla näitä tuotteita Healing Roomsin kautta tuet samalla rukousklinikkatoimintaa.

 

Löytöretki profeetallisuuteen -kirja - Gordon van Veelen

Gordon van Veelenin kirja “Löytöretki profeetallisuuteen” on taas saatavissa, uusi painos ilmestynyt  – tilaa itsellesi tai vaikka annettavaksi ystävällesi.

Apostoli Paavali kirjoittaa: ”…mutta jos kaikki profetoisivat…”
1. Kor. 14:24

Gordon van Veelen on kirjoittanut tuoreesta näkökulmasta kirjan profeetallisuudesta ja siinä kasvamisesta. Hänen aiheinaan ovat mm. profeetallisen sanoman vastaanottaminen itselle ja toisille, sanoman puhdistaminen sielullisuudesta, näyt ja niiden tulkinta sekä profetioiden arviointi, valtuudet ja rajat.

Kirjassaan Gordon van Veelen kertoo avoimesti omasta polustaan: miten hän lähti harjoittelemaan profetoimista välillä onnistuen ja välillä epäonnistuen. Koskettavien tositarinoiden avulla hän kuvaa, mitä sitten tapahtui, ja rohkaisee lämpimästi jokaista kristittyä löytöretkelle profeetallisuuteen, jonka perustana on läheinen suhde Jeesukseen, Jumalan äänen kuuleminen ja totteleminen.
 

GORDON VAN VEELEN on hollantilainen geologi ja teologi, joka toimii kiertävänä puhujana ja Healing Room -rukouspalvelutyön lähettiläänä Euroopassa, erityisesti Romaniassa ja muissa Itä-Euroopan maissa.

Hinta 22,50 Eur/kpl + toimituskulut 3,50 Eur. Yhteensä 26 €

Yliluonnollisen parantumisen voima - Chris Gore

Oletko koskaan ajatellut tällä tavoin: Uskon Jumalan parantavan ihmisiä.

Mutta parantamisen palvelutyö? Se kuuluu… jollekulle puhujalavalla olevalle? Jollekulle superhengelliselle ihmiselle? Jollekulle, jolla on asiat hallussa?

Kirjassaan Chris Gore poistaa salaisuuden verhon Jumalan yliluonnollisen voiman päältä.

Hän osoittaa, miten sinut voidaan tehokkaasti kouluttaa, varustaa ja johdattaa sisälle elämäntapaan, jossa saat kokea parantumisia ja ihmeitä.

Valmistaudu…

 • Rakentamaan perustaa parantumiselle oppimalla tuntemaan Jumalan luonne. Hän on hyvä!
 • Voittamaan epäilykset ja loukkaantumiset – parantumisen voimassa vaeltamisen esteet.
 • Saamaan rohkaisua lukemalla innostavia todistuksia siitä, miten Jumalan voima toimii arkipäivän elämässä.
 • Luottamaan siihen, että Jumalan armo saa aikaan yliluonnollisia asioita. Kyse on Hänestä, ei sinusta.
 • Ottamaan vastaan kaikki se, mistä Jeesus maksoi ristillä, ja vapauta Hänen parantava voimansa tänään!

   

Hinta 24 € + toimituskulut 5,60 €
Kingdom Family Productions, pehmeäkantinen, 183 s, Kirjapaino Jaarli Oy,
1. painos 12/2016, ISBN 978-952-7079-00-3

Jumalan kenraalit - Roberts Liardon

Roberts Liardonin Jumalan kenraalit -kirjassa on koottuna kaksitoista lyhyttä elämäkertaa uskonsankareista ja todellisesta Jumalan kenraaleista jotka elivät 1800- ja 1900-luvuilla.

Roberts Liardon kertoo rehellisesti heidän elämästään, kuvaa heidän opetuksiaan ja hengellisiä löytöjään, sekä ihmeitä ja merkkejä, joita tapahtui heidän kauttaan. Useat meistä saamme nauttia heidän pioneerityönsä hedelmistä tänä päivän.

Lukiessasi Jumalan kenraalit -kirjaa huomaat Jumalan armon olevan paljon suurempi kuin meidän epäonnistumisemme. Lue ja ymmärrä mitä Jumala voi tehdä Hänelle antautuneen ihmisen kautta.

Jumalan kenraalit -kirjassa kerrotaan seuraavien henkilöiden elämästä:

 • John Alexander Dowie, ”Parantumisen apostoli” (Dowie oli edelläkävijä parantamisessa 1800-luvulla)
 • Maria Woodworth-Etter, ”Hengen todistaja” (Pyhä Henki toimi erittäin voimakkaana Woodworth-Etterin kokouksissa)
 • Evan Roberts, ”Walesin herättäjä” (Suuren ja tunnetun Walesin herätyksen johtohahmo)
 • Charles Parham, ”Helluntain isä” (Parham ymmärsi kieliläpuhumisen lahja olevan myös tätä päivää varten)
 • William J. Seymour, ”Helluntaitulen virittäjä” (Seymour toimi pastorina Azusa-kadulla)
 • John G. Lake, ”Parantumisen mies” (Alkuperäisen Healing Room -toiminnan perustaja)
 • Smith Wigglesworth, ”Uskon apostoli” (Putkimies joka muutti käsitteen uskosta)
 • Aimee Semple McPherson, ”Jumalan nainen” (Aimee perusti suuren Angelus Temple Los Angelesiin)
 • Kathryn Kuhlman, ”Nainen, joka uskoi ihmeisiin” (Suuresti rakastettu parantajaevankelista)
 • William Branham, ”Ihmeiden ja merkkien mies” (Branham oli tunnettu uskomattoman tarkasta tiedonsanojen lahjasta)
 • Jack Coe, ”Mies, jolla oli räväkkä usko” (Coe oli karski mies, mutta hänen uskonsa tuotti tuloksia)
 • A. A. Allen, ”Ihmeiden mies” (Allenin telttakokouksissa tapahtui usein jopa sensaatiomaisia ihmeitä)

  “Tämä Jumalan kenralit -kirja, mitä varten pastori Roberts Liardon on tehnyt tutkimustyötä vuosien ajan, tulee rohkaisemaan, nostamaan ja opettamaan monia sukupolvessamme. Annan Jumalan kenraalit -kirjalle parhaimmat suositukseni, tietäen tämän kirjan muuttavan lukijoita, muistuttaen meitä hellutai-elämästä, jolle useat meistä ovat tänä päivänä kovin vieraantuneita.”
  – Colin Dye, johtava pastori, Kensington Temple, Lontoo

  “Ennen Roberts Liardonin julkaisuja, harvat olivat kuulleet esimerkiksi John Alexander Dowiesta, Maria Woodworth-Etteristä tai Jack Coesta. Roberts Liardonin opetukset ovat vaikuttaneet nuoriin aasialaisiin seurakuntiin perustavanlaatuisesti. Mitä voimme oppia suurilta 1900-luvun herätyssaarnaajilta, ja se mistä heidän menestymisensä ja epäonnistumisensa johtuivat, ovat erittäin tärkeitä tulevan sukupolven hengelliselle kasvulle astuessamme uudelle vuosituhannelle.”
  – Kong Hee, pastori, City Harvest Church, Singapore

  “Vahvuus ja voima eivät ole tänä päivänä tulleet vahingossa Kristuksen ruumiille. Se on toki Pyhän Hengen työtä, mutta Hän antaa voitelun uskollisille ja nöyrille palvelijoilleen täyttääkseen tarkoituksensa. Roberts Liardon on tehnyt mahtavan työn ja avannut ikkunan eräiden suurimpien uskonsankareiden ja Jumalan kenraalien elämään. Roberts Liardonin Jumalan kenraalit rohkaisee ja vahvistaa sinua menestymän Jumalan valtakunnan suunnitelmassa.”
  – Tri. C. Peter Wagner, professori, Fuller Theological Seminary, Pasadena, Kalifornia

  Hinta 32 € + toimituskulut 9 €
  Kustantaja: Liekkikustannus Oy, painettu Suomessa, Bookwell Oy, Porvoo, kovakantinen, sidottu, suojapaperit, sivuja: 380, 3. tarkistettu ja uusittu painos, julkaistu: 2016, suomentaja: Tero Favorin

Jumalan kenraalit – Parantajaevankelistat - Roberts Liardon

1900-luvun voimakkaiden parantamispalvelutyöiden historiaa neljän miehen ja yhden pariskunnan elämän kautta kerrottuna. Nämä parantajaevankelistat toimivat Jumalan kutsussa ja saivat nähdä Jumalan parantavan tuhansia ihmisiä heidän kauttaan.

Roberts Liardon on tunnettu pastori ja kirjailija, jonka kirjoja on painettu yli 6 miljoonaa kappaletta, kertoo näiden julistajien tarinat innostuneesti ja tarkkasilmäisesti. Anna näiden ihmisten elämänkertojen koskettaa sinua ja rohkaista sinua uskomaan suuria Jumalalta.

Tässä kirjassa kerrotaan seuraavien  henkilöiden elämästä:

Oral Roberts

Yksi 1900-luvun merkittävimmistä kristityistä johtajista. Oral Robertsin toiminta alkoi maaseudun telttakokouksista ja hänen työnsä kasvoi kattamaan merkittävän yliopiston, sairaalan ja lääketieteellisen tiedekunnan.

F. F. Bosworth
Lama-ajan helluntaisaarnaaja, joka kirjoitti merkittävän parantumista käsittelevän kirjan Jeesus Parantaa sairaat (Christ the Healer), joka on useimpian nyky päivän parantajaevankelistojen oppikirja. Bosworth oli 1920-luvulla tunnettu suurista telttakokouksistaan ja parantumistyöstään. Bosworth teki yhteistyötä koko elämänsä ajan merkittävien uskonsankareiden kanssa, näitä olivat mm. Maria Woodworth-Etter, John G. Lake ja William Branham.

George Jeffreys
Walesilainen helluntaisaarnaaja, joka toimi veljensä Stephen Jeffreysin kanssa Englannissa ja Irlannissa. Jumalan parantumisihmeet ja voimalliset teot seurasivat heidän toimintaansa. George saattoi astua lavalle ja vain nostaa kätensä ja kertoa: “Mestari on täällä”, tämän välittömästi saaden aikaan merkittäviä parantumisia.

Lester Sumrall
Koettuaan ihmeparantumisen tuberkuloosista Lester Sumrall antoi elämänsä evankeliumin työhön. Hän julisti evankeliumia ja Jumalan parantavaa voimaa ympäri maailmaa henkilökohtaisesti ja television välityksellä. Sumrall tunnetaan erityisesti perustamastaan Ruokkikaa nälkäiset -järjestöstä (Feed the Hungry). Lester Sumrall on kirjoittanut useita kirjoja, joista suomenkielellä on julkaistu Valta on Sinun, Ruokkikaa nälkäiset ja Suoraa puhetta seksistä.

Charles ja Frances Hunter
“Hymyilevät Hunterit” olivat tunnettuja ympäri maailman voideltuina ja innokkaina parantumisevankelistoina. Charles ja Frances Hunter opettivat suuren joukon kristittyjä parantamaan sairaita. “Jos me voimme tehdä sen, voi sinäkin.”

Hinta 29 € + toimituskulut 9 €
Kovakantinen, sidottu, sivuja: 272, koko: 155 x 230 mm, julkaistu: 2011, kustantaja: Uskon Sanan Kustannus Oy

Jumala on hyvä - Bill Johnson

Jumala on parempi kuin luulemme…
On aika muuttaa käsityksemme hänestä, koska Jumala on hyvä.

Maailmassa, joka on täynnä pelkoa, sairautta, kriisejä, kidutusta, epävarmuutta ja toivottomuutta, se mitä uskot Jumalan hyvyydestä paljastaa, miten tulet reagoimaan jokapäiväisen elämän koettelemuksiin ja olosuhteisiin. Näkemyksesi Jumalasta vaikuttaa kaikkeen.

Arvostettu pastori ja kirjailija Bill Johnson esittelee uuden mullistavan kirjansa, joka kutsuu uskovia rakentamaan elämänsä ainoalle järkkymättömälle perustalle: varmuudelle siitä, että Jumala on hyvä.

Koe uusia yliluonnollisen ajattelun ulottuvuuksia, jotka tuovat taivaan maan päälle ja muuttavat sinua ympäröivän ilmapiirin. Opi tunnistamaan ero Jumalan tahdon ja vihollisen suunnitelman välillä. Löydä Jumalan hyvyys sekä Vanhasta että Uudesta testamentista. Kohtaa Jeesus Kristus täydellisenä teologiana – hänenä, joka ilmoittaa hyvän Isän.

”Bill Johnson on sukupolvemme epätavallisimpia miehiä. Jumala on käyttänyt häntä siunatakseen lukemattomia ihmisiä kaikkialla maailmassa. Pidän Billiä ystävänäni. Voitte olla samaa tai eri mieltä hänen kanssaan joistakin kohdista, mutta tässä on mies, joka rakastaa Jeesusta kaikesta sydämestään ja jota kannattaa kuunnella. Toivon, että tämä Jumala on hyvä -kirja on sinulle siunaukseksi.”
R.T. Kendall, Westminster Chapel, pastori (1977-2002)

“Suosittelen lämpimästi tätä suurenmoista kirjaa!”
Reinhard Bonnke, evankelista, Christ for All Nations

“Jumala on hyvä on todella tärkeä kirja. Maailma käy kamppailua, uskoako että Jumala on hyvä; samoin kamppailee seurakunta. Tämä kirja haastaa sinut ajattelemaan, mutta kutsu saada laajempi käsitys Jumalasta on sen arvoinen.”
John Eldredge, Ransomed Hears Ministries. Kirjan Villi ja Vapaa kirjoittaja.

”Suosittelen lämpimästi Jumala on hyvä -kirjaa. Sen vaikutus elämäänne tulee olemaan valtava.”
Apostoli Guillermo Maldonado, King Jesus International Ministry, johtaja, Miami, Florida. Guillermo Maldonado on kirjoittanut mm. kirjat Kuinka vaeltaa Jumalan yliluonnollisessa voimassa ja Jumalan kirkkaus.

Bill Johnson on pastori viidennessä sukupolvessa, vankkana perintönään rakkaus Pyhään Henkeen. Bill ja hänen vaimonsa Beni ovat Reddingissä Kaliforniassa olevan Bethel-seurakunnan vanhempia pastoreita. He palvelevat kasvavaa seurakuntien joukkoa, jotka ylittävät tunnustuskuntien väliset raja-aidat, toimivat voimassa ja tekevät työtä herätyksen hyväksi. Johnsoneilla on kolme lasta ja yhdeksän lastenlasta.

Hinta 25 € + toimituskulut 6 €
Kovakantinen, sidottu, sivuja: 277, kustantaja: Liekkikustannus Oy, valmistettu Suomessa, julkaistu: toukokuu 2017