Healing Rooms -verkkokoulutus
helmi - maaliskuussa 2024

Haluaisitko oppia kuinka rukoilla parantumisen puolesta ja oppia ylipäätään lisää rukouksesta? Osallistu rukouspalvelukoulutukseen ja opi rukoilemaan pienryhmissä, seurakunnassa tai vaikka kotioloissa rukousta tarvitsevien ystäviesi ja tuttaviesi puolesta!

Syksyn 2023 HR-peruskoulutukseen osallistui yli 100 kurssilaista ja palaute kurssista oli erinomainen.

Kiitos kurssista! Se ylitti kaikki odotukset. Opetus oli laadukasta, ei mitään moitittavaa. Kurssikirja selkeä ja plussaa, että se oli ihan fyysinen kirja, eikä vain netissä. Kiva, että mahdollista osallistua sekä zoomissa, että livenä. Voin ehdottomasti suositella kurssia muillekin.
Tosi hieno kurssi kaiken kaikkiaan! Vetäjät hyviä! Pitempikin voisi kyllä olla. Tai kaksiosainen eli jatkoa keväällä... Siunausta työllenne!
Kurssin kokonaisuus on erinomainen. Käydessäni vielä kertaalleen koko materiaalin läpi käsitykseni vahvistui entisestään. Tulen palaamaan aineiston pariin myös tulevaisuudessa.
Koulutus + materiaaliin merkityt raamatunkohdat johdattivat tutkimaan raamattua ja merkitsinkin materiaaliin oman raamattuni sivujen nrot, että voin jatkossakin löytää ne helposti. Minulla on itselläni myös koulutuksen aikana mainittuja kirjoja, joita myös luen nyt aktiivisesti. Kiitos kurssista !!
Kiitos todella paljon kurssista! Olen oppinut paljon uutta ja saanut myös rohkeutta toisten puolesta rukoilemiseen. Siunausta teille!
Ryhmät hyvän kokoisia, aina pääsi rukoilemaan/rukoiltavaksi halutessaan.
Previous
Next

Tule mukaan oppimaan lisää rukouksesta ja kokemaan Pyhän Hengen parantavaa voimaa ja kristittyjen keskinäistä rakkautta.  

HR-verkkokoulutus keskiviikkoisin 7.2. – 27.3.2024 klo 19.00 – 20.30.

Ilmoittaudu mukaan!

Opi rukoilemaan sairaiden puolesta. Laita kurssi kalenteriisi ja kerro verkostollesi kurssista. Mukaan kannattaa tulla, monia parantumisia on tapahtunut aiempien kurssien aikana. Kurssi synnyttää uskoa Jeesuksen parantavaan työhön. Koulutuksen jälkeen on mahdollista hakea palvelutyöhön paikalliseen Healing Rooms-rukousklinikkatoimintaan. 

Verkkokoulutukseen voi osallistua etänä omasta kodista käsin tai yhdessä paikallisen ryhmän kanssa kokoontuen, mikäli paikkakunnalla kokoontuu yhteinen etäryhmä. Tiedotamme paikallisista pienryhmistä ja niiden kokoontumispaikoista ennen koulutuksen alkua. Pienryhmä on loistava ympäristö oppia, harjoitella ja keskustella kulloisesta koulutusteemasta.

Opiskelu on verkkokoulutuksena joustavaa myös arjen kiireiden keskellä. Jokainen kurssilainen voi oman aikataulunsa mukaan itsenäisesti katsoa kyseisen viikon Healing Roomsin opetusvideot verkossa, lukea kurssimateriaalin sekä tehdä yksilötehtävät.
Keskiviikko-iltaisin kokoonnumme Zoom-sovelluksen kautta yhteen keskustelemaan opetusosioista, jakaudumme pienryhmiin keskustelemaan ja harjoittelemme rukousta käytännössä.
 
Kurssille voi ilmoittautua kolmen ensimmäisen kerran aikana (21.2. asti), tämän jälkeen ilmoittautuminen sulkeutuu. 
 
Koulutuksen sisältö

Opiskelemme parantumisen perusteita Healing Roomsin koulutusmateriaalien avulla. 

Koulutuksen sisältö

Paikka 

Koulutus tapahtuu verkkokoulutuksena oman tietokoneesi tai puhelimesi avulla Zoomissa tai livenä paikallisissa pienryhmissä, jotka kokoontuvat eri paikkakunnilla.

Paikalliset pienryhmät kokoontuvat  paikkakunnittain seuraavasti:

  • Kuopio – kysy tarkempi osoite: healingroom.kuopio@healingrooms.fi
  • Seinäjoki – Seinäjoen Vapaaseurakunnan tiloissa,   os.  Koulukatu 47,   60100  SEINÄJOKI
  • Jyväskylä – Paikka: Teerentie 2, Muurame.
    Lisätietoja: Markus ja Anne Leppiniemi healingroom.jyvaskyla@healingrooms.fi
  • Tampere – Puutarhakatu 17, Tampere.  Aloitamme jo klo 18.45  ylistyksellä. 
 

Aikataulu

Lähiopetus- ja Zoom-tapaamiset keskiviikkoisin ke 7.2. – 27.3.2024 klo 19:00-20:30. 

Jokaiseen jaksoon liittyvä opetusvideo katsotaan ja aiheeseen liittyvä kirjallinen materiaali luetaan edeltävästi. Viikoilla tehtävät välitehtävät tehdään viikon aikana ennen keskiviikko-iltaa.

Hinta

60 € sisältäen videomateriaalit, kurssikirjan ja Zoom-kokoontumiset viikoittain. Osallistuminen maksetaan ennen koulutuksen alkua Healing Roomsin nettikaupassa ilmoittautumisen yhteydessä.
Hinta sisältää kolmen kuukauden ajan oikeuden videokirjastoon, koulutusmateriaalin, jonka osallistuja saa omaksi.

Ilmoittautumiset 

Klikkaa Ilmoittaudu tästä! -linkkiä niin pääset Healing Roomsin verkkokauppaan ilmoittautumaan ja maksamaan kurssin. Muista ilmoittautuessasi  myös rekisteröityä ruksaamalla Rekisteröidy-kohtaan.

Lähetämme kurssikirjan sinulle postitse mahdollisimman pian ilmoittautumisesi jälkeen.
Kurssille voi tulla mukaan  kolmella ensimmäisellä kerralla, sen jälkeen kurssi sulkeutuu.