Blogit

Täällä voit lukea toiminnanjohtajien ajatuksia blogien muodossa.

Jumala meidän kanssamme

Yhdenkään ihmisen olemassaolo ei ole sattumien summa, eikä hänen tulisi elää turhuuden tuulten riepoteltavana. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen ja yhteyteensä. Ihmisen olomassaolo on siis tarkoituksellista ja merkityksellistä. Jokaisella lapsella ja aikuisella on ennen kaikkea oikeus elää yhteydessä elävään Jumalaan. Tämän oikeuden puolesta liputtaminen ja toimiminen on seurakuntien, kaikkien kristittyjen vastuulla.

Lue lisää >>

Ilo Herrassa ja hyvyyden voima

Hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty, sanotaan. Siksipä minäkin tein vuoden 2020 alussa suunnitelmia – henkilökohtaisessa elämässäni ja työssäni. Tuolloisia tuntoja korosti erityisesti se, että vuosikymmen vaihtui – siirryttiin 20-luvulle. Mitä kaikkea olisi edessä?

Lue lisää >>

Jumala on hyvä

Oli alkusyksyn aurinkoinen sää, kun olimme aktio-tiimin kanssa liikkeellä Espoon keskuksessa kauppakeskuksen edessä. Kahvit ja teet oli keitetty, hengellistä luettavaa levitetty retkipöydille ja tekniikka viritetty. Asuntoautoa vasten pystytetyt roll-up:t kertoivat, että tänään ei myyty puhelinliittymiä tai sähkösopimuksia: Tarjolla oli rukousta ja mahdollisuutta keskustella hengellisistä asioista. Tunnetut hengelliset laulut ja lyhyet puheenvuorot pysäyttivät monet kuuntelemaan. Keskusteluja käytiin pienissä ryhmissä eri puolilla. Kävelin tuon aktio-alueen liepeillä ja iloitsin siitä, että monet olivat tänäänkin lähteneet liikkeelle seurakunnan perustehtävän, lähetyskäskyn asialla.

Lue lisää >>