Tule mukaan Healing Rooms -toimintaan!

Haluamme rohkaista kristittyjä astumaan Jumalan käyttöön, sillä tehtävää on paljon ja Jumalalla on suunnitelma jokaista varten – Hän vain odottaa, että astut palvelukseen!

Eloa on paljon, mutta työmiehiä vähän. Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuu-
seensa. (Matt.9: 37-38)

Rukoile ja lähesty Jumalaa, kuuntele ja etsi hänen tahtoansa elämässäsi ja Jumalan valtakunnan työssä. Hänellä on suunnnitelma meitä jokaista varten ja hän on luvannut, että kun lähestymme häntä, niin hän lähestyy meitä (Jaak.4:8).
Ole uskollinen hänen kutsulleen, sillä ”Hän, joka teitä kutsuu, on uskollinen ja pitää lupauksensa” (1.Tess.5:24).

Healing Rooms -palvelutyö

Healing Rooms -palvelutyö avaa aivan tavallisille uskoville rivikristityille mahdollisuuden toimia Jumalan valtakunnan työssä ja palvella Jumalaa yhdessä muiden uskovien kanssa.

Healing Rooms palvelee myös paikallisia seurakuntia kouluttamalla uskovia rukoilemaan parantumisen puolesta omissa seurakunnissaan. Olemme saaneet huomata, miten seurakuntien rukoustyö voimistuu, kun ihmiset saavat koulutusta rukoukseen ja oppivat käytännön kautta rukoilemaan.

Avioliitossa yhdessä rukoileminen on avain onnellisempaan parisuhteeseen ja Healing Roomsin kautta avioparin yhteinen palvelutyö luo mahdollisuuden virvoittaa myös yhdessä rukoilemista.
”Harvoin olen nähnyt sellaisen avioliiton epäonnistuvan, jossa mies ja vaimo yhdessä rukoilevat ja ylistävät Jumalaa”.  Billy Graham

Healing Rooms paikkakunnat, liity mukaan:
Toiminnassa olevat Healing Roomsit, linkki: Rukousklinikat
Näillä paikkakunnilla rukoillaan Healing Roomin syntymistä,
linkki: Muut paikkakunnat

Juha kertoo, millaista on toimia rukoilijana

Lisää videoita: Parantumistodistukset