Tarvitsetko Jumalan ihmettä tai parantumista?

Digiajan Healing Roomsissa yhdistyy perinteinen rukouskokous ja rukouspalvelu. Kokoukset ovat kaikille avoimia, vapaamuotoisia tapahtumia, joissa keskustellaan ja jaetaan kokemuksia parantavasta rukouksesta. Kokouksen aikana on mahdollista saada henkilökohtaista rukouspalvelua pienryhmissä ja  mukaan mahtuu myös lyhyitä parantavaan rukoukseen liittyviä opetuspuheenvuoroja.
Digiajan Healing Roomsit pidetään Zoomissa, joten osallistuminen on helppoa vaikka omalta kotisohvalta. Ainoa, mitä sinun tarvitsee tehdä, on klikata itsesi kokoukseen Zoom-linkistä joko puhelimella, tietokoneella tai tabletilla. Kokouksen vetäjät isännöivät & emännöivät yhteistä tilaa ja antavat osallistujille ohjeet.

Tulevat Digiajan Healing Roomsit

  • Lauantaina 4.12. klo 10.00 – 11.00

 

Miten Digiajan rukouskokouksen henkilökohtainen rukouspalvelu toimii?

Rukouspalveluun tulevat ovat mukana yhteisessä Zoom-kokouksessa kunnes kokouksen hallinnoija siirtää heidät vuorollaan 2 – 3 rukoilijan pienryhmiin. Pienryhmissä rukouspalveluun tulevien puolesta rukoillaan ja aiheet käsitellään luottamuksellisesti. Henkilökohtaisen rukouspalvelun jälkeen rukoiltavat palaavat yhteiseen rukouskokoukseen, josta jokainen on vapaa poistumaan silloin kun haluaa.