Digiajan parantumiskokoukset

Tarvitsetko Jumalan ihmettä tai parantumista?

Healing Roomsin Digiajan parantumiskokouksissa yhdistyy perinteinen rukouskokous ja rukouspalvelu. Kokoukset ovat kaikille avoimia, vapaamuotoisia tapahtumia, joissa keskustellaan ja jaetaan kokemuksia parantavasta rukouksesta. Kokouksen aikana on mahdollista saada henkilökohtaista rukouspalvelua pienryhmissä ja  mukaan mahtuu myös lyhyitä parantavaan rukoukseen liittyviä opetuspuheenvuoroja.

Digiajan parantumiskokoukset pidetään Zoomissa, joten osallistuminen on helppoa vaikka omalta kotisohvalta. Ainoa, mitä sinun tarvitsee tehdä, on klikata itsesi kokoukseen Zoom-linkistä joko puhelimella, tietokoneella tai tabletilla. Kokouksen vetäjät isännöivät & emännöivät yhteistä tilaa ja antavat osallistujille ohjeet.


Digiajan parantumiskokouksien zoom-linkki:

Zoom-linkki: https://us02web.zoom.us/j/81676556455

Meeting ID: 816 7655 6455

 

Miten Digiajan rukouskokouksen henkilökohtainen rukouspalvelu toimii?

Rukouspalveluun tulevat ovat mukana yhteisessä Zoom-kokouksessa kunnes kokouksen hallinnoija siirtää heidät vuorollaan 2 – 3 rukoilijan pienryhmiin. Pienryhmissä rukouspalveluun tulevien puolesta rukoillaan ja aiheet käsitellään luottamuksellisesti. Henkilökohtaisen rukouspalvelun jälkeen rukoiltavat palaavat yhteiseen rukouskokoukseen, josta jokainen on vapaa poistumaan silloin, kun haluaa.

Tulevat digiajan parantumiskokoukset

Keväällä 2023 järjestämme parantumiskokousten sijaan Digiajan opetuksia, joista tarkemmin koulutussivuillamme. Opetusiltoihin pääsee mukaan alla olevalla zoom-linkillä. 

Zoom-linkki: https://us02web.zoom.us/j/81676556455

Meeting ID: 816 7655 6455

Voit saada henkilökohtaista etärukouspalvelua WhatsAppin tai Zoomin kautta useana iltana viikossa, esim. joka keskiviikko klo 18.30 – 20.00. Kalenterista löydät kaikki etärukouspalveluajat (https://www.healingrooms.fi/etarukous/).

Tarvitsetko Jumalan ihmettä tai parantumista?