Mikä on Healing Rooms?

Suomen ensimmäinen Healing Rooms -rukousklinikka avautui lokakuussa 2006 Albergan kartanossa, Espoon Leppävaarassa. Sen jälkeen Suomeen on avautunut useita Healing Rooms -rukousklinikoita. 

Healing Roomissa eri seurakuntataustoista tulevat kristityt toimivat yhdessä.
“Jotta he olisivat yhtä, niin kuin me olemme yhtä.” (Joh. 7: 22)
Jeesus eli, kuoli ja nousi kolmantena päivänä kuolleista. Hän elää ja tekee tänään samoja tekoja kuin 2000 vuotta sitten, jolloin sokeat saivat näkönsä ja kuurot alkoivat kuulla.

Missio

Suomen Healing Rooms toteuttaa Jumalan Sanaa rukoilemalla fyysistä ja psyykkistä parantumista ja sisäistä eheytymistä tarvitsevien puolesta.

Visio

Healing Roomin näky on olla kanava Jumalan parantavan työn ja eheyttävän rakkauden virtaamiselle sairaiden ja apua tarvitsevien ylle ja auttaa ihmisiä löytämään Jeesus Kristus omaksi vapahtajakseen.

Healing Roomissa eri seurakunnista tulevat kristityt toimivat yhdessä.

Healing Rooms varustaa kristittyjä olemaan Jeesuksen parantavan rakkauden kanavina.

Nähdä Jumalan ihmeellisiä tekoja Suomessa ja kaikkialla maailmassa  niin että Jumala saa kaiken kunnian.

Healing Room -toimintaa on tällä hetkellä noin 80 maassa. Työnäky ja yhteinen tavoite on, että toimintaa voisi olla kaikissa kansakunnissa.

Metodit palvelutyössä

Seurakuntien yhteiset palvelutiimit koostuvat Healing Rooms -työhön koulutetuista, seurakunnan valtuuttamista vapaaehtoisista. Tiimiläisillä on halu nähdä sairaiden parantuvan ja sidottujen ja masentuneiden pääsevän vapaaksi Jeesuksen nimessä. Tiimin jäsenet koulutetaan ja haastatellaan ennen palvelutehtävän aloittamista. Tiimiläisen tulee olla kristittynä kypsä ja avoin Pyhän Hengen toiminnalle. Jokaisessa palvelutiimissä on 2 – 3 henkeä.

Suomen ensimmäinen Healing Room avattiin 24.10.06 Espoon Leppävaarassa, Albergan kartanossa. Rukousklinikka on auki kaikille halukkaille ja rukoiltavaksi tulemiselle ei ole ehtoja. Rukoiltavaksi voit tulla juuri sellaisena kuin olet (ilman ajanvarausta). Tullessasi täytät yksinkertaisen lomakkeen, johon kirjoitat rukousaiheesi ja Sinut ohjataan odotustilaan odottamaan vuoroasi. Ajallaan tiiminjohtaja hakee Sinut rukoiltavaksi ja palvelutiimi rukoilee puolestasi.

Healing Rooms palvelee paikallisia kristillisiä seurakuntia kouluttamalla kristittyjä rukoilemaan parantantumisen puolesta omissa seurakunnissaan ja ohjaamalla uskoontulleita paikallisiin seurakuntiin kasvamaan Kristuksessa. Healing Rooms -palvelutyö tarjoaa kristitylle mahdollisuuden yhdessä muiden kanssa palvella lähimmäistään jaJumalaa Jeesuksen antaman lähetyskäskyn mukaan.

Healing Rooms lyhyesti

Healing Rooms -rukousklinikka on tiettynä aikana auki oleva paikka, jossa seurakuntien valtuuttamat, koulutetut esirukoilijat yhdessä rukoilevat parantumisen puolesta.

Healing Roomiin voi kuka tahansa tulla rukoiltavaksi, kaikki ovat tervetulleita, ajanvarausta ei tarvita.

Healing Rooms on seurakuntien yhteinen rukouspalvelun muoto, joka on avannut Suomen ensimmäisen rukousklinikan Espoossa lokakuussa 2006.
Healing Rooms Finland ry on yhdistys, joka koordinoi toimintoja Suomessa ja kuuluu kansainväliseen Spokanessa, Washingtonissa sijaitsevaan Healing Room yhdistykseen.  (http://healingrooms.com).  Toimintaa on tällä hetkellä noin 80 maassa.

Näkynä on, että Suomen ja maailman kaikkiin kaupunkeihin syntyisi uusia Healing Roomeja, joissa rukoillaan parantumisen puolesta sekä erilaisten elämän ongelmien ja haasteiden puolesta.

Healing Roomin tavoitteena on saattaa Jumalan kunnia Suomeen ja kaikkiin kansakuntiinniin, että kristityt eivät seuraa ihmeitä ja merkkejä vaan ihmeet ja merkit seuraavat kristittyjä.   (Joh. 14 : 12)

Rukousklinikat

Mikä on Healing Rooms -rukousklinikka?

Healing Rooms -rukousklinikka on paikka, jossa eri seurakuntataustoista tulevat kristityt rukoilevat yhdessä parantumisen puolesta. Se on matalankynnyksen paikka, johon kuka tahansa voi tulla rukoiltavaksi. Healing Rooms -tiimiläiset toteuttavat Raamatun, Jumalan Sanan kehoitusta rukoilemalla parantumisen puolesta ja kertomalla evankeliumia.

Suomen ensimmäinen Healing Room avattiin 24.10.06 Espoon Leppävaarassa, Albergan kartanossa.

“Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille…  Ja niitä, jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit: He panevat kätensä sairaiden päälle ja nämä paranevat.”

Markuksen evankeliumi 16:15-18

Suomen Healing Rooms -rukousklinikat


Rukousklinikoiden aukioloajat löydät alla olevasta valikosta

Rohkaisemme sinua tulemaan Healing Roomsiin palveltavaksi – rukoilemme puolestasi. Rukouspalvelussa rukoillaan parantumisen puolesta, ilman ajanvarausta. 

Huomaathan, että noudatamme rukousklinikoilla korona-ajan turvaohjeita.

Kaikki ovat tervetulleita rukoiltavaksi. Saat tulla juuri niiden vaivojen, huolien tai kiitosten kanssa, joita sinulla tällä hetkellä on. Voit tulla, vaikket olisi kristitty/uskovainen tai tuntisit itsesi täysin toivottomaksi tapaukseksi. Jeesus ei kysynyt uskon laatua tai määrää kohdatessaan ihmisiä ja hänelle kaikki on mahdollista. Hänen rakkautensa ei aseta ehtoja. Voit tulla rukoiltavaksi omana itsenäsi. Jos kyselet, mitä tapahtuu kun tulet Healing Roomsiin, tutustu linkkiin: Mitä tapahtuu Healing Roomsissa

…tai tule palvelemaan.
Olet tervetullut rukoilijaksi tai muuhun tehtävään paikkakuntasi Healing Rooms -rukousklinikalle. Jos koet tämän omaksi, ota yhteyttä paikalliseen rukousklinikkaan. Lisätietoja palvelutehtävistä ja hakupoluista löydät linkistä: Mukaan vastuunkantajaksi

Alta  löydät Suomen Healing Rooms -rukousklinikat. Valitse paikkakunta klikkaamalla paikkakunnan nimen alkukirjainta. Nimet toimivat linkkeinä klinikoiden esittelysivuille, joista löydät osoitteet ja aukioloajat.