Tervetuloa rukousklinikalle!

Rukousklinikat aukeavat osittain/paikkakuntakohtaisesti elo – syyskuussa. Katso alta rukousklinikan aukioloajat,  päivityksiä tehdään elokuun aikana.

HUOM!

Turvaohjeet: Haluamme mahdollistaa Healing Room rukouspalvelun jatkumisen vallitsevassa tilanteessa mahdollisimman turvallisesti. THL suosittaa kasvomaskin käyttöä toisten ihmisten suojaamiseksi niiden sairaanhoitopiirien alueella, joissa on esiintynyt koronatartuntoja kahden viime viikon aikana.  Covid-19 tartuntojen leviämisen torjumiseksi jokaisen tulee käyttää maskia tullessaan Healing Roomiin. Ensisijaisesti tulee ottaa oma maski mukaan ja asettaa sen käyttökuntoon ennen astumistaan Healing Roomin tiloihin ja pitää maski päällä koko Healing Roomissa oleskelun ajan. Käytä maskia oikein ja katso ohjeet tästä: 

https://www.youtube.com/watch?v=TEyRtvIJqII&

Edellisen lisäksi noudatamme muitakin viranomaisohjeita ja ylläpidämme palvelussamme turvavälejä. 

Jokainen rukoiltavaksi tulevan tulee käyttää käsidesiä.

Rukous ei lopu, vaan löytänyt uusia muotoja:  rukouspalvelua myös etänä video- sovelluksen kautta.
Lue lisää: HR-rukouspalvelua -videopuhelun välityksellä

Healing Rooms -rukousklinikoilla rukoillaan parantumisen puolesta.
Rukoiltavaksi voi tulla kuka tahansa, sellaisena kuin on ja ilman ajanvarausta.

Jos sinulla on sairautta, masennusta, vastoinkäymisiä tai
muita haasteita, anna Jumalalle mahdollisuus auttaa.

Rukousklinikkamme palvelevat eri puolilla Suomea!
Katso tiedot klinikoiden aukioloajoista linkissä: Rukousklinikat

Tervetuloa – puolestasi rukoillaan!

Rukousklinikat

Mikä on Healing Rooms -rukousklinikka?

Healing Rooms -rukousklinikka on paikka, jossa eri seurakuntataustoista tulevat kristityt rukoilevat yhdessä parantumisen puolesta. Se on matalankynnyksen paikka, johon kuka tahansa voi tulla rukoiltavaksi. Healing Rooms -tiimiläiset toteuttavat Raamatun, Jumalan Sanan kehoitusta rukoilemalla parantumisen puolesta ja kertomalla evankeliumia.

Suomen ensimmäinen Healing Room avattiin 24.10.06 Espoon Leppävaarassa, Albergan kartanossa.

“Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille…  Ja niitä, jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit: He panevat kätensä sairaiden päälle ja nämä paranevat.”

Markuksen evankeliumi 16:15-18

Healing Roomissa eri seurakuntataustoista tulevat kristityt toimivat yhdessä: “jotta he olisivat yhtä, niin kuin me olemme yhtä“, Johanneksen evankeliumi 17:22

Missio

 • Suomen Healing Rooms toteuttaa Jumalan Sanaa rukoilemalla fyysistä ja psyykkistä parantumista ja sisäistä eheytymistä tarvitsevien puolesta.

Visio

 • Healing Roomin näky on olla kanava Jumalan parantavan työn ja eheyttävän rakkauden virtaamiselle sairaiden ja apua tarvitsevien ylle ja auttaa ihmisiä löytämään Jeesus Kristus omaksi vapahtajakseen.
 • Healing Roomissa eri seurakunnista tulevat kristityt toimivat yhdessä.
 • Healing Rooms varustaa kristittyjä olemaan Jeesuksen parantavan rakkauden kanavina.
 • Nähdä Jumalan ihmeellisiä tekoja Suomessa ja kaikkialla maailmassa  niin että Jumala saa kaiken kunnian.
 • Healing Room -toimintaa on tällä hetkellä noin 80 maassa. Työnäky ja yhteinen tavoite on, että toimintaa voisi olla kaikissa kansakunnissa.

Metodit palvelutyössä

Seurakuntien yhteiset palvelutiimit koostuvat Healing Rooms -työhön koulutetuista, seurakunnan valtuuttamista vapaaehtoisista. Tiimiläisillä on halu nähdä sairaiden parantuvan ja sidottujen ja masentuneiden pääsevän vapaaksi Jeesuksen nimessä. Tiimin jäsenet koulutetaan ja haastatellaan ennen palvelutehtävän aloittamista. Tiimiläisen tulee olla kristittynä kypsä ja avoin Pyhän Hengen toiminnalle. Jokaisessa palvelutiimissä on 2 – 3 henkeä.

Suomen ensimmäinen Healing Room avattiin 24.10.06 Espoon Leppävaarassa, Albergan kartanossa. Rukousklinikka on auki kaikille halukkaille ja rukoiltavaksi tulemiselle ei ole ehtoja. Rukoiltavaksi voit tulla juuri sellaisena kuin olet (ilman ajanvarausta). Tullessasi täytät yksinkertaisen lomakkeen, johon kirjoitat rukousaiheesi ja Sinut ohjataan odotustilaan odottamaan vuoroasi. Ajallaan tiiminjohtaja hakee Sinut rukoiltavaksi ja palvelutiimi rukoilee puolestasi.

Healing Rooms palvelee paikallisia kristillisiä seurakuntia kouluttamalla kristittyjä rukoilemaan parantantumisen puolesta omissa seurakunnissaan ja ohjaamalla uskoontulleita paikallisiin seurakuntiin kasvamaan Kristuksessa. Healing Rooms -palvelutyö tarjoaa kristitylle mahdollisuuden yhdessä muiden kanssa palvella lähimmäistään jaJumalaa Jeesuksen antaman lähetyskäskyn mukaan.

Healing Rooms lyhyesti

 • Healing Rooms -rukousklinikka on tiettynä aikana auki oleva paikka, jossa seurakuntien valtuuttamat, koulutetut esirukoilijat yhdessä rukoilevat parantumisen puolesta.
 • Healing Roomiin voi kuka tahansa tulla rukoiltavaksi, kaikki ovat tervetulleita, ajanvarausta ei tarvita.
 • Healing Rooms on seurakuntien yhteinen rukouspalvelun muoto, joka on avannut Suomen ensimmäisen rukousklinikan Espoossa lokakuussa 2006.
  Healing Rooms Finland ry on yhdistys, joka koordinoi toimintoja Suomessa ja kuuluu kansainväliseen Spokanessa, Washingtonissa sijaitsevaan Healing Room yhdistykseen.  (http://healingrooms.com).  Toimintaa on tällä hetkellä noin 80 maassa.
 • Näkynä on, että Suomen ja maailman kaikkiin kaupunkeihin syntyisi uusia Healing Roomeja, joissa rukoillaan parantumisen puolesta sekä erilaisten elämän ongelmien ja haasteiden puolesta.

Healing Roomin tavoitteena on saattaa Jumalan kunnia Suomeen ja kaikkiin kansakuntiinniin, että kristityt eivät seuraa ihmeitä ja merkkejä vaan ihmeet ja merkit seuraavat kristittyjä.   (Joh. 14 : 12)