Tervetuloa - rukoilemme puolestasi!


Rukous voi paljon. Me emme voi parantaa, mutta tunnemme hänet joka voi. Luota Jumalaan, katso Kristukseen ja rukoile. Tule uudelleen ja uudelleen rukoiltavaksi, kunnes Jumala on vastannut rukoukseesi. 

Kaikki ovat tervetulleita rukouspalveluun. Voit tulla juuri niiden vaivojen, huolien tai kiitosten kanssa, joita sinulla tällä hetkellä on. Voit tulla, vaikket olisi kristitty tai uskova ja vaikka tuntisit itsesi täysin toivottomaksi tapaukseksi.
Jeesus ei kysynyt uskon laatua tai määrää kohdatessaan ihmisiä ja hänelle kaikki on mahdollista. Hänen rakkautensa ei aseta ehtoja. Hän elää ja tekee tänään samoja tekoja kuin 2000 vuotta sitten, jolloin sokeat saivat näkönsä ja kuurot alkoivat kuulla.

Healing Roomsin rukouspalvelijat toteuttavat Raamatun, Jumalan Sanan kehotusta: 
Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille … Ja niitä, jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit: He panevat kätensä sairaiden päälle ja nämä paranevat. (Mark. 16: 15 – 18)

Miten rukouspalvelu toimii?

Voit tulla rukoiltavaksi rukouspalveluun ilman ajanvarausta. Tullessasi, saat yksinkertaisen lomakkeen, johon kirjoitat rukousaiheesi ja sinut ohjataan odotustilaan odottamaan vuoroasi. Rukouspalvelija hakee sinut vuorollasi rukouspalvelutiimi rukoilee puolestasi.

Rukouspalvelussa toimivat seurakuntien valtuuttamat, koulutetut esirukoilijat ja he yhdessä rukoilevat sinun puolestasi. Kaikki rukoilijamme ovat allekirjoittaneet vaitiolositoumuksen, ja rukouspalvelussa kertomasi asiat pidetään luottamuksellisina.

Lue lisää rukouspalvelusta

Etäisyys ei estä rukousta. Vaikka emme nyt voi kokoontua ryhmissä rukoilemaan koronapandemian takia, on rukous yhtä voimallista etäyhteyksien kautta. Sulkutilan aikana palvelemme etärukouspalvelun kautta ja useimmat rukousklinikat ovat kiinni. 

Katso mitä rukouspalvelussa tapahtuu