Tervetuloa - rukoilemme puolestasi!


Rukous voi paljon. Me emme voi parantaa, mutta tunnemme hänet joka voi. Luota Jumalaan, katso Kristukseen ja rukoile. Tule uudelleen ja uudelleen rukoiltavaksi, kunnes Jumala on vastannut rukoukseesi. 

Kaikki ovat tervetulleita rukouspalveluun. Voit tulla juuri niiden vaivojen, huolien tai kiitosten kanssa, joita sinulla tällä hetkellä on. Voit tulla, vaikket olisi kristitty tai uskova ja vaikka tuntisit itsesi täysin toivottomaksi tapaukseksi. Jeesus ei kysynyt uskon laatua tai määrää kohdatessaan ihmisiä ja hänelle kaikki on mahdollista. Hänen rakkautensa ei aseta ehtoja. Hän elää ja tekee tänään samoja tekoja kuin 2000 vuotta sitten, jolloin sokeat saivat näkönsä ja kuurot alkoivat kuulla.

Healing Roomsin rukouspalvelijat toteuttavat Raamatun, Jumalan Sanan kehotusta:

Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille … Ja niitä, jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit: He panevat kätensä sairaiden päälle ja nämä paranevat. (Mark. 16: 15 – 18)

HR-etärukousta viikoittain useana iltana

Tule palveltavaksi zoomin kautta yksityisesti ja luottamuksella. Etärukousta tarjotaan myös WhatsApp -videopuhelujen avulla. Lue lisää etärukouksesta ja jokaviikkoisesta keskiviikkoillan palvelusta tai käy katsomassa etärukouskalenteria ja muita palveluiltoja.

LUE LISÄÄ »

Miten rukouspalvelu toimii rukousklinikoilla?

Voit tulla rukoiltavaksi rukouspalveluun rukousklinikoille ilman ajanvarausta. Tullessasi, saat yksinkertaisen lomakkeen, johon kirjoitat rukousaiheesi ja sinut ohjataan odotustilaan odottamaan vuoroasi. Rukouspalvelija hakee sinut vuorollasi rukouspalvelutiimi rukoilee puolestasi.

Rukouspalvelussa toimivat seurakuntien valtuuttamat, koulutetut esirukoilijat ja he yhdessä rukoilevat sinun puolestasi. Kaikki rukoilijamme ovat allekirjoittaneet vaitiolositoumuksen, ja rukouspalvelussa kertomasi asiat pidetään luottamuksellisina. 

Huomaathan, että rukousklinikoilla noudatamme turvaohjeita koronatartuntojen leviämisen estämiseksi. Koronaepidemian takia osa klinikoista on suljettu, ja rukousapua saa etärukouspalvelun kautta.

Lisää rukouspalvelusta

Katso, mitä rukouspalvelussa tapahtuu