Hallitus ja toiminnanjohtajat

Irma Frestadius

pastori

Irma Frestadius toimii pastorina Espoon Helluntaikirkossa. Irma Frestadius on suorittaneet University of Walesin Master of Theology, MTh, (Teologian maisteri) tutkinnon.

Frestadiuksen perhe on ollut useita vuosia lähetystyössä Tansaniassa. Viimeisemmällä työkaudellaan he perustivat Tansanian pääkaupunkiin Dar Es Salam:iin nuorisokeskuksen. Irman vastuualueena seurakunnassa ovat mm. perhe- ja sielunhoitotyö. 

www.espoohsrk.fi

Ari Puonti

pastori

Teologian maisteri Ari Puonti on Helsinki Vineyard -seurakunnan johtava pastori. Hän on toiminut myös Aslan ry:ssä sielunhoitajana ja sielunhoidon kouluttajana. Ari on mukana RE-sielunhoidon koulutuksessa yhtenä kouluttajana ja sen pohjalta hän on kirjoittanut kirjat ”Lepo Sinussa: sielunhoidon teologisia perusteita ja nykysuuntauksia” (2005, 2012), ”Suhteesta siunaukseen” (2010) ja ”Kuningaskunta” (2015).   

helsinkivineyard.fi

henry_elfving

Henry Elfving

pastori

Henry Elfving toimii pastorina Suomen Vapaakirkossa.

Susanne ja Markku Laitinen

T O I M I N N A N J O H T A J A P A R I S K U N T A

Susanne Laitinen on ammatiltaan lääkäri, joka tuli uskoon hieman ennen lääketieteen opintojen aloittamista 1986. Jumala kutsui Susannen rukoustyöhön vuonna 2005, josta alkaen hän on miehensä kanssa johtanut Healing Room -palvelutyötä.

Markku Laitinen on koulutukseltaan yo -merkonomi ja työnohjaaja, lisäksi hän on opiskellut näyttämötaiteita ja viestintää Lontoossa ja Helsingissä.  Markku on tehnyt näyttämötaiteen produktioita sekä esiintyjänä että ohjaajana sekä toiminut työyhteisöjen kouluttajana, luennoitsijana ja työnohjaajana.  Markku koki vahvan hengellisen heräämisen vuonna 1987 Helsinki Missiossa  ja on siitä asti kokenut kristittyjen yhteistyön olevan olennainen osa kristityn elämää. Nykyisin Markku johtaa vaimonsa kanssa Healing Room -työtä Suomessa ja toimii Euroopan aluejohtajana.

Susanne ja Markku janoavat nähdä, että kristityt nousevat esiin Pyhän Hengen voimassa ja uskovat, että  lähetyskäsky on voimassa ja totta tänä päivänä.

Susanne ja Markku kuuluvat Espoon Helluntaiseurakuntaan.

Email: markku.laitinen@healingrooms.fi, Internet: www.healingrooms.fi