Koulutus

Healing Rooms varustaa kristittyjä olemaan Jeesuksen parantavan rakkauden kanavina. Siksi  järjestämme koulutusta kaikille parantavasta rukouksesta kiinnostuneille ja vastuunkantajiksi haluaville. Ilmoitamme uusista koulutuksista sitä mukaa kun ne varmistuvat. 

Tervetuloa tuleviin koulutuksiin!

HR-verkkokoulutus elokuussa 2021

Seuraava HR-verkkokoulutus alkaa keskiviikkona 18.8. – 6.10.2021. Opi rukoilemaan sairaiden puolesta. Laita kurssi jo nyt allakkaan ja kerro verkostollesi alkavasta kurssista. Mukaan kannattaa tulla, monia parantumisia on tapahtunut aiempien kurssien aikana. Kurssi synnyttää uskoa Jeesuksen parantavaan työhön.

LUE LISÄÄ »

Astu Jumalan seikkailuun!

Koulutuksessa harjoitellaan rukouspalvelua käytännössä ja käydään läpi Healing Roomsin periaatteet, raamatullinen perusta ja demonstroidaan miten Healing Rooms toimii. Koulutukseen osallistuminen ei tarkoita sitoutumista Healing Rooms -työhön. 

Healing Rooms -koulutus mahdollistaa Healing Rooms -palvelutyöhön hakemisen! On tärkeää ymmärtää, että mahdolliset aiemmat ammatilliset tai sielunhoidolliset koulutukset eivät korvaa em. koulutusta.

HR-koulutus omalla paikkakunnallasi

Nyt HR-koulutusta uudella tavalla!