Healing Rooms koulutus ja opetus

Healing Rooms varustaa kristittyjä Jeesuksen parantavan rakkauden kanavina. Siksi  järjestämme Healing Rooms -peruskoulutusta kaikille parantavasta rukouksesta kiinnostuneille ja vastuunkantajiksi haluaville. Digiajan opetustilaisuuksissa vierailee eri opettajia. Ilmoitamme uusista koulutuksista sitä mukaa, kun ne varmistuvat.  

Tervetuloa tuleviin koulutuksiin ja digiajan opetustilaisuuksiin!

Healing Rooms -koulutus on askel Jumalan seikkailuun

Koulutuksessa harjoitellaan rukouspalvelua käytännössä ja käydään läpi Healing Roomsin periaatteet, raamatullinen perusta ja demonstroidaan miten Healing Rooms toimii. Koulutukseen osallistuminen ei tarkoita sitoutumista Healing Rooms -työhön, mutta koulutuksen jälkeen on mahdollistaa hakea palvelutyöhän Healing Roomsille. On tärkeää ymmärtää, että mahdolliset aiemmat ammatilliset tai sielunhoidolliset koulutukset eivät korvaa Healing Roomsin koulutusta.

Healing Rooms -koulutus omalla paikkakunnallasi

Jos haluat osallistua Healing Rooms -koulutuksen pienryhmään omalla paikkakunnallasi, niin täytä alla olevasta linkistä avautuva lomake ja lähetä se meille. Lisätietoja koulutuksesta, koulutusmateriaaleista yms. saat Healing Roomsilta, info@healingrooms.fi.

Olen kiinnostunut Healing Rooms -koulutuksesta omalla paikkakunnallani