Healing Rooms koulutus ja opetus

Healing Rooms varustaa kristittyjä Jeesuksen parantavan rakkauden kanavina. Siksi  järjestämme koulutusta kaikille parantavasta rukouksesta kiinnostuneille ja vastuunkantajiksi haluaville. Ilmoitamme uusista koulutuksista sitä mukaa kun ne varmistuvat.

Tervetuloa tuleviin koulutuksiin ja opetustilaisuuksiin!

Healing Rooms -verkkokoulutus!

Parantavan rukouksen verkkokoulutus, joka oli suunniteltu alkavaksi 18.8. siirtyy pidettäväksi 20.10.–8.12. keskiviikkoisin klo 19.–20.30 Zoomilla. Ilmoittautuminen on päättynyt. Opi rukoilemaan sairaiden puolesta. Laita kurssi jo nyt allakkaan ja kerro verkostollesi alkavasta kurssista. Mukaan kannattaa tulla, monia parantumisia on tapahtunut aiempien kurssien aikana. Kurssi synnyttää uskoa Jeesuksen parantavaan työhön.

LUE LISÄÄ »

Healing Rooms -koulutus on askel Jumalan seikkailuun

Koulutuksessa harjoitellaan rukouspalvelua käytännössä ja käydään läpi Healing Roomsin periaatteet, raamatullinen perusta ja demonstroidaan miten Healing Rooms toimii. Koulutukseen osallistuminen ei tarkoita sitoutumista Healing Rooms -työhön, mutta koulutuksen jälkeen on mahdollistaa hakea palvelutyöhän Healing Roomsille. On tärkeää ymmärtää, että mahdolliset aiemmat ammatilliset tai sielunhoidolliset koulutukset eivät korvaa Healing Roomsin koulutusta.

Healing Rooms -koulutus omalla paikkakunnallasi

Jos haluat osallistua Healing Rooms -koulutuksen pienryhmään omalla paikkakunnallasi, niin täytä alla olevasta linkistä avautuva lomake ja lähetä se meille. Lisätietoja koulutuksesta, koulutusmateriaaleista yms. saat Healing Roomsilta, info@healingrooms.fi.

Olen kiinnostunut Healing Rooms -koulutuksesta omalla paikkakunnallani