Koulutus ja opetus

Healing Rooms varustaa kristittyjä Jeesuksen parantavan rakkauden kanavina. Siksi  järjestämme koulutusta kaikille parantavasta rukouksesta kiinnostuneille ja vastuunkantajiksi haluaville. Ilmoitamme uusista koulutuksista sitä mukaa kun ne varmistuvat.

Tervetuloa tuleviin koulutuksiin ja opetustilaisuuksiin!

Lasten Healing Rooms -työn kurssi 9.9.

Haluatko nähdä, että lapsilla on elävä ja läheinen suhde Jumalaan ja Raamattuun? Haluatko opettaa lapsia rukoilemaan rohkeasti?
Tule verkkokurssille oppimaan rohkaisevassa ja innostavassa ympäristössä. Saat eväitä oman lasten kurssin järjestämiseen tai toimimiseen seurakuntien lapsi- ja nuorisotyössä.

LUE LISÄÄ »

Healing Rooms -verkkokoulutus 18.8.

Seuraava Healing Rooms -verkkokoulutus alkaa keskiviikkona 18.8.2021. Opi rukoilemaan sairaiden puolesta. Laita kurssi jo nyt allakkaan ja kerro verkostollesi alkavasta kurssista. Mukaan kannattaa tulla, monia parantumisia on tapahtunut aiempien kurssien aikana. Kurssi synnyttää uskoa Jeesuksen parantavaan työhön.

LUE LISÄÄ »

Digiajan opetustilaisuudet

  • Digiajan opetustilaisuus la 12.6. klo 18 – 20 vieraana Rick ja Lori Taylor
  • Digiajan opetustilaisuus la 14.8. klo 18 – 20 vieraana Cal Pierce

Healing Rooms -koulutus on askel Jumalan seikkailuun

Koulutuksessa harjoitellaan rukouspalvelua käytännössä ja käydään läpi Healing Roomsin periaatteet, raamatullinen perusta ja demonstroidaan miten Healing Rooms toimii. Koulutukseen osallistuminen ei tarkoita sitoutumista Healing Rooms -työhön.
Healing Rooms -koulutus mahdollistaa Healing Rooms -palvelutyöhön hakemisen! On tärkeää ymmärtää, että mahdolliset aiemmat ammatilliset tai sielunhoidolliset koulutukset eivät korvaa em. koulutusta.

Healing Rooms -koulutus omalla paikkakunnallasi

Jos haluat osallistua Healing Rooms -koulutuksen pienryhmään omalla paikkakunnallasi, niin täytä alla olevasta linkistä avautuva lomake ja lähetä se meille. Lisätietoja koulutuksesta, koulutusmateriaaleista yms. saat Healing Roomsilta, info@healingrooms.fi.

Olen kiinnostunut Healing Rooms -koulutuksesta omalla paikkakunnallani