Ajankohtaista

Rukousklinikat jälleen auki

Healing Roomsin rukousklinikat ovat avanneet oviaan ja nyt voit taas mennä rukoiltavaksi paikan päälle. Tarkista klinikoiden aukiolot!
Mikään vaiva tai rukousaihe ei ole niin pieni, ettei sitä voisi viedä Jumalalle. Tule palveltavaksi sellaisena kuin olet!

LUE LISÄÄ »

Healing Rooms -verkkokoulutus alkaa 20.10. – Ilmoittaudu mukaan!

Parantavan rukouksen verkkokoulutus, joka oli suunniteltu alkavaksi 18.8. siirtyy pidettäväksi 20.10.–8.12. klo 19.–20.30 Zoomin avulla. Ilmoittautuminen on meneillään. Opi rukoilemaan sairaiden puolesta. Laita kurssi jo nyt allakkaan ja kerro verkostollesi alkavasta kurssista. Mukaan kannattaa tulla, monia parantumisia on tapahtunut aiempien kurssien aikana. Kurssi synnyttää uskoa Jeesuksen parantavaan työhön.

LUE LISÄÄ »

HR-mobiilityö evankeliumin asialla!

Mobiili HR – asuntoauto on rukouksen auto, joka liikkuu kaikkiin ilmansuuntiin. Tavoitteemme on viedä pelastussanomaa Jeesuksesta Suomessa ja kohdata ihmisiä tässä ajassa, jossa tarvitaan kristillistä tulevaisuuden ja toivon sanomaa, mitä tämä maailma ei pysty tarjoamaan. Jeesus Kristus pelastaa, parantaa ja vapauttaa taakoista tänään.

LUE LISÄÄ »

Digiajan parantumiskokous 22.5. Tule mukaan!

Tarvitsetko Jumalan ihmettä? Tule digiajan parantumiskokoukseen la 22.5. klo 10 – 11. Viedään yhdessä asiasi taivaan isälle!
Kokouksessa kerrotaan parantumistodistuksia ja jutellaan parantumisista. Mukana voi olla myös lyhyitä opetuspuheenvuoroja aiheesta.

LUE LISÄÄ »