Ajankohtaista

Digiajan opetustilaisuudessa 15.5. Gordon van Veelen

Gordon van Veelen on mukana Digiajan opetustilaisuudessa lauantaina 15.5. klo 10 – 12.
Gordon van Veelen on hollantilainen teologi, raamatunopettaja ja Healing Rooms -johtaja. Hän rohkaisee ihmisiä elämään läheisessä suhteessa Jumalaan, kasvamaan kristittyinä ja palvelemaan muita Pyhän Hengen voimalla ja ohjauksella.

LUE LISÄÄ »

Digiajan parantumiskokous

Tarvitsetko Jumalan ihmettä? Tule digiajan parantumiskokoukseen la 24.4. klo 10 – 11. Viedään yhdessä asiasi taivaan isälle!
Kokouksessa kerrotaan parantumistodistuksia ja jutellaan parantumisista. Mukana voi olla myös lyhyitä opetuspuheenvuoroja aiheesta.

LUE LISÄÄ »

Parantavat sanat hoitaa Jumalan rakkaudella

Parantava sanat -videosarja on syntynyt siitä uskosta, toivosta ja rakkaudesta, mitä Jumala on Sanansa ja Pyhän Henkensä kautta synnyttänyt kaikkina aikoina ja synnyttää edelleen. Jumala haluaa ilmestyä rakastamilleen ihmisille, isänä, lohduttajana, pelastajana, Vapahtajana, parantajana ja vapauttajana monin eri tavoin. 

LUE LISÄÄ »

HR-verkkokoulutus elokuussa 2021

Seuraava HR-verkkokoulutus alkaa keskiviikkona 18.8. – 6.10.2021. Opi rukoilemaan sairaiden puolesta. Laita kurssi jo nyt allakkaan ja kerro verkostollesi alkavasta kurssista. Mukaan kannattaa tulla, monia parantumisia on tapahtunut aiempien kurssien aikana. Kurssi synnyttää uskoa Jeesuksen parantavaan työhön.

LUE LISÄÄ »