Mobiilityö evankeliumin asialla!


Healing Rooms mobiilirukousklinikka tavoittaa ihmisiä tässä ajassa

Healing Rooms mobiiliklinikka -matkailuauto

Lähetyskäsky kehottaa meitä julistamaan evankeliumia ja parantamaan sairaita. Healing Rooms Finland tekee tavoittavaa, ulospäin suuntautuvaa työtä evankeliumin asialla, jossa ihmisten puolesta rukoileminen viedään torille tai muuhun julkiseen paikkaan ja tarjotaan ihmisille parantavaa rukousta.

Tavoittava työ on ruohonjuuritason mobiilityötä, jossa rukousklinikka tavoittaa etsiviä ihmisiä erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, festareilla jne. yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa. Tarjoamme keskustelua hengellistä asioista, rukouspalvelua ja pyrimme ohjaamaan ihmisiä mm. seurakuntien järjestämille ALFA-kursseille sekä tutustumaan paikallisten seurakuntien toimintaan.  Tapahtumissa voi olla myös erilaista ohjelmaa; musiikkia, taide-esityksiä ja lyhyitä puheenvuoroja. 

Mobiili HR – asuntoauto on rukouksen auto, joka liikkuu kaikkiin ilmansuuntiin. Tavoitteemme on viedä pelastussanomaa Jeesuksesta Suomessa ja kohdata ihmisiä tässä ajassa, jossa tarvitaan kristillistä tulevaisuuden ja toivon sanomaa, mitä tämä maailma ei pysty tarjoamaan.  Jeesus Kristus pelastaa, parantaa ja vapauttaa taakoista tänään. Evankeliumi voi tuoda valon ja toivon jokaisen elämään.

Nyt on kylvämisen ja niittämisen aika – olla liikkeellä ja kertoa ilosanomaa Jeesuksesta!

Healing Rooms mobiiliauto on vieraillut eri tapahtumissa monissa kaupungeissa eri seurakuntien järjestämissä tapahtumissa mm. Espoossa, Lohjan toritapahtumassa, Riihimäen kierrätystapahtumassa, Turun Taiteiden yössä sekä Seinäjoen Evankelistapäivillä.

 

Kuva Turun Taiteiden yöstä, elokuu 2021.

Loppukesästä ja syksyllä 2022 Mobiiliauto tai HR-rukousteltta on mukana mm. seuraavissa tapahtumissa:

Tikkurilan Elomarkkinoilla la 13.8. klo 9-16.

Lohjan torilla Kauppakadun varrella la 3.9. klo 9-13.

Lahden satamassa ma-pe, 5.-9.9. klo 16-20 ja la 10.9. klo 12-16.

Rakokiven torilla Lahden Nastolassa la 1.10. 

Ota yhteyttä info@healingrooms.fi ja kutsu meitä rohkeasti mukaan paikallistapahtumiin. Tehdään onnistunut tapahtuma yhdessä evankeliumin asialla.