Mobiilityö evankeliumin asialla!


Healing Rooms mobiilirukousklinikka tavoittaa ihmisiä tässä ajassa

Healing Rooms mobiiliklinikka -matkailuauto

Lähetyskäsky kehottaa meitä julistamaan evankeliumia ja parantamaan sairaita. Healing Rooms Finland tekee tavoittavaa, ulospäin suuntautuvaa työtä evankeliumin asialla, jossa ihmisten puolesta rukoileminen viedään torille tai muuhun julkiseen paikkaan ja tarjotaan ihmisille parantavaa rukousta.

Tavoittava työ on ruohonjuuritason mobiilityötä, jossa rukousklinikka tavoittaa etsiviä ihmisiä erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, festareilla jne. yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa. Tarjoamme keskustelua hengellistä asioista, rukouspalvelua ja pyrimme ohjaamaan ihmisiä mm. seurakuntien järjestämille ALFA-kursseille sekä tutustumaan paikallisten seurakuntien toimintaan.  Tapahtumissa voi olla myös erilaista ohjelmaa; musiikkia, taide-esityksiä ja lyhyitä puheenvuoroja. 

Mobiili HR – asuntoauto on rukouksen auto, joka liikkuu kaikkiin ilmansuuntiin. Tavoitteemme on viedä pelastussanomaa Jeesuksesta Suomessa ja kohdata ihmisiä tässä ajassa, jossa tarvitaan kristillistä tulevaisuuden ja toivon sanomaa, mitä tämä maailma ei pysty tarjoamaan.  Jeesus Kristus pelastaa, parantaa ja vapauttaa taakoista tänään. Evankeliumi voi tuoda valon ja toivon jokaisen elämään.

Nyt on kylvämisen ja niittämisen aika – olla liikkeellä ja kertoa ilosanomaa Jeesuksesta!

Healing Rooms mobiiliauto on vieraillut eri tapahtumissa monissa kaupungeissa eri seurakuntien järjestämissä tapahtumissa mm. Espoossa, Lohjan toritapahtumassa, Riihimäen kierrätystapahtumassa, Turun Taiteiden yössä sekä Seinäjoen Evankelistapäivillä.

Vuonna 2023 HR-mobiiliklinikka jatkaa toimintaa eri puolilla Suomea. Haluamme olla mukana yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa tavoittamassa ja palvelemassa ihmisiä toreilla ja tapahtumissa.

 

2023 HR-rukousauto tai HR-rukousteltta on/oli mukana mm. seuraavissa tapahtumissa:

Vantaan Healing Roomsin rukouspalvelu on mukana Tikkurilan Maalaismarkkinoilla lauantaina 7.10.23 klo 9:00 – 14:00.
 
Teltta löytyy Prisman edestä Tikkuraitilta.

Lämpimästi tervetuloa!

HR-rukousauto on mukana Riihimäellä 24.8. klo 17-19 Kierrätystapahtumassa.

Tapahtuma on yhteiskristillinen kierrätystempaus, joka järjestetään Granitin aukiolla 24.8. klo 17-19.

Klo 16 alkaen voi tuoda kierrätettävää tavaraa mm.

 • kodintekstiilit
 • keittiö välineet
 • 0-15 v vaatteet
 • pikkulasten kirjoja ja pelejä
 • lasten ja nuorten urheiluvälineitä


Tapahtuman aikana on monenlaista ohjelmaa ja kanakeitto tarjoilu soppatykistä.

Puhujina: Lauri ”Late” ja Mia Johansson.

Järjestäjinä ovat Riihimäen evankelisluterilainen seurakunta, helluntaiseurakunta sekä vapaaseurakunta.

Tehdään hyvää työtä yhdessä

HR-mobiilirukousklinikka voi tavoittaa ihmisiä kaikkialla Suomessa.

Jumalan rakkaus kosketti vappuna

HR-mobiilirukousklinikka kristittyjen yhteisessä vapputapahtumassa 1.5.2023 Helsingissä.

HR-mobiilirukousklinikka oli mukana Jeesus-marssin yhteydessä järjestetyssä kristillisessä Vappu-tapahtumassa Helsingissä 1.5.2023. Aurinkoisessa, mutta viileässä säässä saimme palvella yli sataa ihmistä Narinkkatorilla Helsingin ytimessä.

Joukossa oli asiakkaita myös pyörätuolilla ja rollaattoreiden tai kävelykeppien kanssa. Tusina rukouspalvelijaa ahkeroi lähes taukoamatta ja silti välillä syntyi jonoa. Ihmiset kaipasivat Jumalan parantavaa kosketusta ja rohkaisua.

Monet kokivat Jumalan läsnäolon lohduttavana ja voimaannuttavana. Kipu lieveni ja hymy palasi kasvoille. Ylistyksen soidessa taustalla ja evankeliumin sanoman kaikuessa oli todella siunattua rukoilla.

Suomi kaipaa Jumalan kosketusta ja voimaa. Kiitos ja kunnia Jeesukselle!

 • Missio 2022 Jippii Se löytyi -tapahtuna 24.9.2022 klo 15-16.00 kauppakeskus Sellossa, Viaporin tori (katutasoa ylempi taso), Leppävaara. Tapahtumassa oli mukana Espoon Jippii-lastenkuoro sekä Healing Roomsin lastenryhmän tanssiesitys.

  Kuuntele Se löytyi -kappale:

 • Lahden Nastolassa, Rakokiven torilla la 1.10. klo 10.30 – 14.00  HR mobiili-auto + HR-tiimi. Tarjolla oli soppaa ja kahvia, rukouspalvelua, keskustelua hengellisistä asioista. 
   
 • Leppävaaran Suurmarkkinoilla Espoossa la 1.10. klo 9-16 HR-tiimi tarjosi rukouspalvelua ja mahdollisuuden keskustella hengellisistä asioista.
   
 • Tikkurilan Maalaismarkkinoilla 8.10. klo 10-16 HR-tiimi tarjosi rukouspalvelua ja mahdollisuuden keskustella hengellisistä asioista
   

Kutsu HR-rukousauto aktioosi
Rukoustarpeet kasvavat Suomessa. Kutsu meidät mukaan paikkakunnallesi tulevan kesän ja ensi syksyn 2023 tapahtumiin. Tehdään yhdessä hyvä aktio evankeliumin asialla! Lähetä sähköposti info@healingrooms.fi.

Ota yhteyttä info@healingrooms.fi ja kutsu meitä rohkeasti mukaan paikallistapahtumiin. Tehdään onnistunut tapahtuma yhdessä evankeliumin asialla.

Kuva Turun Taiteiden yöstä, elokuu 2021.