Healing Rooms sähköpostit

Tilaa Healing Roomin infokirje sähköpostiisi

Tällä sivulla on tietoa Healing Room sähköposteista. Lue siitä miten voit saada tai peruuttaa sähköpostisi tai estää niitä joutumasta roskapostilatikkoon:

 

 • Haluaisitko liittyä Healing Roomin sähköpostilistalle ja saada tietoa Healing Room toiminnasta? Healing Room lähettää noin kerran kuukaudessa tiedotussähköposteja rukousklinikoiden toiminnasta, Jumalan tekemistä ihmeistä ja muista ajankohtaisista asioista.
 • Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat liittyä tälle listalle ilmoittamalla yhtystietonsa Healing Roomin toimistoon. Sähköpostilistalle liittyminen on täysin veloituksetonta ja listalta pääset halutessasi pois yhtä helposti, vain ilmoitus riittää.
 • Annettavat yhteystiedot ovat luottamuksellisia ja ne tulevat vain Healing Roomin käyttöön. Niitä ei luovuteta, myydä tai anneta muille osapuolille.
  Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste: HR rekisteriseloste

  Sähköpostilistalle liityminen (ja poistuminen) linkissä: Sähköpostilista
  Ilmoita muuttuneet tietosi linkissä: Henkilötietojen muutokset

 

 • Jos olet tilannut tai saanut Healing Roomin sähköposteja, mutta niitä ei näy enää postilaatikossasi, niin ne saattavat mennä roskapositlaatikkoon.

  Tiedossamme on, että info@healingrooms.fi osoitteesta lähetettyjä tiedotusposteja on saattanut joutua suoraan vastaanottajan roskaposti (junkmail) -laatikkoon. Näin on käynyt erityisesti gmail-posteissa (Google muuttelee sähköpostien suodatusasetuksia aika-ajoin).

  Tarkista roskapostilaatikkosi
  Tarkista onko sinulle lähetettyjä viestejä mennyt tahattomasti roskaposti-kansioon. Jos näin on käynyt, niin voit lukea niitä sieltä.

  Jotta haluttu viesti ei menisi roskapostiin, voit muuttaa postilaatikkosi asetuksia (käyttämästäsi järjestelmästä riippuen):

 • Lisää sähköpostien yhteystietoluetteloosi info@healingrooms.fi osoite, niin sähköposti saattaa tunnistaa tulevan postin “kaveriksesi” eikä laita sitä suoraan roskiin (Kohta: yhteystiedot/uusi yhteystieto, Gmailissa: Lisää osoite info@healingrooms.fi yhteystietoluetteloon tai Lisää yhteysluetteloon).
 • Katso Googlen Gmail-ohjeita “Sähköpostiviesti on merkitty virheellisesti roskapostiksi” linkistä: https://support.google.com/mail/answer/9008
 • Jos käytössäsi on sähköpostisuodattimia, niin muuta niiden asetuksia väljentämällä suodatusta tai lisäämällä info@healingrooms.fi sallituksi osoitteeksi  (työkalut/asetukset tms. kohdasta vaihtoehdot/options, turvalliset lähettäjät). Googlen sähköpostisuodattimista on tietoa linkissä “Suodattimien käyttäminen”: https://support.google.com/mail/answer/6579