Toiminnanjohtajat

image-3.5654

Suomen Healing Roomin toiminnanjohtajat Susanne ja Markku Laitinen

Susanne Laitinen on koulutukseltaan lääkäri, joka koki hengellisen heräämisen hieman ennen lääketieteen opintojen aloittamista 1986. Jumala kutsui Susannen rukoustyöhön vuonna 2005, josta alkaen hän on Markun kanssa johtanut Healing Room -palvelutyötä.

Markku Laitinen on koulutukseltaan yo-merkonomi ja työnohjaaja, lisäksi hän on opiskellut näyttämötaiteita ja viestintää Lontoossa ja Helsingissä. Markku koki hengellisen heräämisen vuonna 1987 Helsinki Missiossa  ja on siitä asti kokenut kristittyjen yhteistyön olevan olennainen osa kristityn elämää. Nykyisin Markku johtaa Susannen kanssa Healing Room -työtä Suomessa ja he toimivat yhdessä Euroopan aluejohtajina seuraavissa Euroopan maissa: Pohjoismaat, Viro, Liettua, Puola, Valko-Venäjä, Ukraina, Venäjä.

Susanne ja Markku haluavat nähdä, että kristityt eri seurakunnissa nousevat esiin Pyhän Hengen voimassa ja astuvat Jumalan suunnitelmiin ja kutsumukseen omassa elämässään.  Jeesuksen antama lähetyskäsky on voimassa ja totta tänä päivänä.  Jokainen kristitty on kutsuttu tekemään jotain lähetyskäskyn eteenpäin viemiseksi kaikkialle maailmaan. (Mark. 16)

Susanne ja Markku kuuluvat Espoon Helluntaiseurakuntaan.

Email: markku.laitinen@healingrooms.fi,   susanne.laitinen@healingrooms.fi