Parantumistodistus

”Täällä on henkilö, jolla on ristiselässä hermot puristuksessa. Jeesus laittaa selkänikamat paikalleen.”

Selkä parani

HERRA KOSKETTI MINUA PARANTAVALLA
KÄDELLÄ

Oli 3.8.2019, lauantai ja klo 14 lähtö Ideaparkkiin Lempäälään. Siellä oli Hengen uudistuksen kesäjuhlat. Kolme sytyttävää päivää ylistyksen, armolahjojen ja hengellisen kasvun merkeissä.

Meillä vaimoni kanssa oli jano saada jotain Taivaasta yhdessä monien muiden kanssa. Itse istuin kolme tuntia Markku Laitisen, Healing Rooms, johtajan tunneilla. Oltuani jonkun aikaa Markku Laitisen tunnilla, yht´äkkiä hän sanoi tiedon sanoja. Nehän ovat yksi 1. Korinttolaiskirjeen 12. luvun armolahjoista, joita Pyhä Henki voi kehoittaa sanomaan.

Markku sanoi: ”Täällä on henkilö, jolla on ristiselässä hermot puristuksessa. Jeesus laittaa selkänikamat paikalleen. Hän sai kehoituksen sanoa myös toiset tiedon sanat. Jonkun henkilön läppäjalka paranee. Onko täällä joku sellainen, olenko kuullut oikein Herralta.”

Monisataisessa kuulijakunnassa ei kukaan muu nostanut kättään merkiksi kuin minä. Koin sanoman tulleen Jumalalta. Minulle tuli uskon varmuus, että nyt puhutaan minulle. Kunnia Herralle! Herra välittää minusta. Siitä lähtien vaivat ovat olleet poissa, kiitos Jumalalle!

Kivut ovat olleet nyt viisi kuukautta poissa ja selkä siinä kunnossa, että voin tehdä puutarhatöitä, ajaa ruohot, kantaa puut jne. ilman kipuja.

Olin todella avuntarpeessa, sillä jo 2014 magneettikuva osoitti pahoja vaurioita ristiselässä. Ortopedi tarjosi leikkausta, jota en kuitenkaan halunnut. Viime syksynä selkävaiva paheni huomattavasti. Uusi magneettikuvaus ja ortopedin tapaaminen. Magneettikuvia vertailtiin , ne olivat kahdella eri näytöllä. Uusi kuva oli huomattavasti pahempi kuin 2014. Operatiivinen vaihtoehto oli todennäköinen, siis akuutti leikkaus.  Niin paha oli tilanne viime syksynä. Päätin sinnitellä uuden voimakkaan kipulääkkeen kanssa.

Tähän tilanteeseen Jumala toi korjauksen niin, että kivut ovat olleet nyt viisi kuukautta poissa ja selkä siinä kunnossa, että voin tehdä puutarhatöitä, ajaa ruohot, kantaa puut jne. ilman kipuja. Olen jo iäkäs ja kiitos täyttää mielen ylitsevuotavasti.  Jalkavamma on myös poissa. Se tuli tennispelissä vuosikymmeniä sitten. Ei läpsy enää jalka. Suuri kiitos Jumalalle.

On ilo palvella tällaista Herraa, joka näin monipuolisesti huolehtii ikääntyneistäkin. Kunnia Hänen nimelleen. Kaikki nämä Raamatun lupaukset koskevat myös sinua. Tartu uskossa näihin varmoihin Pyhän kirjan sanoihin. Apu tulee ylhäältä.

 Tapio Villikka

Lisää parantumistodistuksia linkissä: Parantumistodistukset