Parantumiskertomuksia


 

Rukous voi paljon!

Rukoilijat eivät tiedä kuin pienen osan siitä, mitä kaikkea Isä on tehnyt. 
Alla muutamia palautteita ja parantumistodistuksia.

Luota Jumalaan, älä itseesi, katso Kristukseen ja rukoile. Me emme voi auttaa, mutta tunnemme Hänet, joka voi auttaa. Tule uudelleen ja uudelleen rukoiltavaksi, kunnes Jumala on vastannut rukoukseesi. Ja ihmeitä ja merkkejä tapahtuu ja ne osoittavat, että Jeesus Kristus elää!

Kirjallisia parantumiskertomuksia

Jos olet itse kokenut parantumisen, pyydämme lähettämään lyhyen todistuksen rohkaisuksi muille. Helpoiten tämä käy näiden sivujen kautta linkistä: Healing Room palaute.

Seuraavassa todistuksia, joissa on rukoiltu parantumisen puolesta Healing Rooms -periaattein.

Espoo, lokakuu 2020

Olkapäissäni on ollut paljon ongelmia. Vasemman olkapään leikkaus peruttiin v. 2005,  kun Jeesus paransi olkani tuolloin. Olen joutunut jäämään oikean olkapään jäätymisen takia eläkkeelle. Taustalla on kaksi narkoosimanipulaatiota, solisluun lyhentäminen, olkakaaren laajennus ja yli sata kertaa fysioterapiaa ei auttanut, eikä satojen Panacod-tablettien syönti vienyt kipuja. Kesä 2020 toi uudelleen kovat kivut oikeaan olkapäähän ja diagnoosi oli jäätynyt olkapää. Sain kortisonipistoksen ja fysioterapeutilta kuntoutusohjeita ja käytin säännöllisesti kipulääkkeitä, mutta näistä ei ollut apua.  Kävin Healing Roomin ja seurakuntani yhteisessä tilaisuudessa, jossa puolestani rukoiltiin. Kotona kotiin jatkoin Panadol 1 g annosta 3 kertaa vuorokaudessa kaksi päivää, sitten totesin, ettei olkapäähän enää koske. Kokeilin nostaa käsiä ja molemmat nousivat suoraan ylös.  Seuraavalla viikolla oli viiden päivän kuntoutus omaishoitajille Lahdessa. Tein kaikki jumpparien liikkeet normaalisti ja näytin kuntoutuksen lääkärille, että nyt kädet toimii. Kävimme jopa keilaamassa ja heittovauhtini oikealla kädellä oli yli 16 km/h.  Minä koin Jumalan parantavan kosketuksen.  Kiitos Jumalalle.

Tikkurila 10.2020
Olen käynyt monen vuoden ajan Healing Roomsin rukousklinikalla. Aikuinen lapseni on ollut yksi rukousaiheemme. Hän on parantunut nyt pitkäaikaisesta sairaudestaan ja kyennyt alkaa ammattiin valmistavat opinnot. Tämä on suuri ihme ja kiitoksen aihe: äiti joka uskoo nyt täydellisesti rukouksen Jeesuksen parantavaan voimaan.

Pori 8.9.2020 / etäpalvelu
Soitin HR-etäpalveluun ja oli todella hyvä ja koskettava rukoushetki. Pyysin rukousta vatsan ja hengityksen
puolesta. Keskiviikkona hengittäminen oli helpottunut,enkä hengästymistä tullut niin voimakkaasti. Herralle ja uskollisille rukoilijoille kiitos!

Lahti 7.9.2020
Puolestani rukoiltiin 7.9. 2020 Healing Roomissa. Vasemman lonkan nivelpussin tulehdus tuntuu nyt parantuneen, vaikka en ole ottanut enää kahtena aamuna kipulääkettä eikä polvessakaan nyt tunnu kipua. Kiitos Jeesus-Parantajalle ja kiitos rukoilijoille!

Turku 2.9.2020 / etäpalvelu
Olen parantunut siitä, että vasen jalkani oli kävelykyvytön yli puoli vuotta. Sain parantua myös
henkisistä ja fyysisistä vammoista mitä oli tullut kun minua nuorempana pahoinpideltiin
adoptioperheni toimesta. Uskallan soittaa uudestaankin kun tiedän miten tämä rukous toimii. Rukous oli ihan taivaasta ohjattuna. Kiitos!

Jyväskylä 6.6.
Olen kokenut vapautumista jännityksistä sosiaalisissa tilanteissa.

Oulu 5.5.2020
Healing Rooms Oulusta rukoili puolestani Whatsapp sovelluksen kautta.Tunsin lämmön jo videoyhteyden kautta. Oloni oli paljon parempi rukouksen jälkeen.

Jämsä 4.5.2020
Tunsin Jumalan hoitavan minua jo siinä vaiheessa kun olin lähettänyt rukouspyynnön Whatsapp rukousta varten. Rukoustilanne oli rauhallinen ja Healing Roomsin tiimi rukoili ihanassa
Jumalan voimassa. Oli hyvä, että soitin sillä vapauduin raskaasta painolastista

Turku 4.5.2020
Sain esirukousta HR-johtajien Zoom-palaverissa vaikea-asteisen astmani puolesta. Rukouksen
aikana keuhkoputkeni alkoivat aueta ja keuhkoissa oleva puristus loppui yhtäkkiä. Pystyin pitkästä aikaa hengittämään normaalisti, mikä tuntui ihanana vapautumisen tunteena. Seuraavana päivänä oli yskä ja nuha pois eivätkä ole palanneet. Ulkona ollessani siitepölytkään eivät laukaisseet astmareaktioita kuten yleensä. Kiitos Taivaan Isälle ihanasta paranemis ihmeestä! Jeesus toimii tänäänkin kuten aikoinaan
Jerusalemin kaduilla. Kiitos Jeesus!

Turku 4.5.2020
Pyysin esirukousta saattohoidossa olevan veljeni puolesta HR-johtajien Zoom-palaverissa. Rukouksen
jälkeen samana iltana veljeni virkosi sairaalassa, alkoi puhua ja syödä. Kahtena seuraavana päivänä hänen vointinsa oli jo niin hyvä että lääkäri ehdotti kotiuttamista. Huomenna hän pääsee kotiin. Kiitos Jumalalle, miten ihmeellisesti Hän vastasi rukouksiin! Jeesus elää!

Espoo 24.4.2020
Sain videopuhelun kautta rukousta Espoon tiimiltä. Kyynerpääni on merkittävästi parempi!

Espoo 16.4.2020
I was very recently in hospital here in Finland – a lot of the time in an ‘isolation’ room. Three ladies from HR Finland prayed with/for me via WhatsApp . I specifically asked them to pray that God would heal me
without needing another operation and He did! God already healed me from cancer last year, and now He healed me again! Praise the Lord for His wonderful mercy!

Muonio
Vasen olkavarteni oli kipeä. En saanut takkia kunnolla päälleni ja muukin liike sattui. Puolestani rukoiltiin Healing Roomissa. Seuraavana aamuna kipu oli lähtenyt lähes täysin pois ja takkikin oli helppo pukea päälle. Rukoustilanteesta on nyt monta päivää ja olkavarsi on pysynyt kivuttomana. Kiitos Jeesus!

Leppävaara
Puolestani rukoiltiin Healing Roomissa. Minulla on rappeuma selässä ja niskassa. Minulle oli sanottu, että en saisi nostella kun litran maitoa, eilen nostelin useamman tunnin tavaroita eikä  ole särkynyt yhtään.
Olen saanut myös nukkua yöt, eikä ole tarvinnut kävellä yöllä.

Riihimäki
Rukoiltavalla oli paljon erilaisia sairauksia ja murhetta tyttärestään, korvan kuulo todella huono. Rukouksen aikana hän otti vastaan Jeesuksen ja samalla hänen korvansa aukeni.

Pasila 8.3.2020
Olimme lähdössä hautajaisiin, kun veljeni soitti; flunssa oli iskenyt ja lämpö oli jo 38,6 astetta. Veljeäni oli pyydetty pitämään hautajaisissa muistopuhe ja toimimaan arkunkantajana. HR Pasilan esirukoilijat rukoilivat : “Jeesus parantakoon veljesi täydellisesti; Jeesuksen Kristuksen nimessä veljellesi täyttä
terveyttä.” Ihme tapahtui: seuraavana päivänä kuume oli poissa ja veljeni oli terve! Halusin kertoa rohkaisuksi: Jumala on kuulolla, kun Hänelle hätämme kerromme ja Hän vastaa tavalla, joka on meille parasta. Saimme lähteä saattelemaan rakasta serkkuamme hänen viimeiselle matkalleen.

HR-Lahti 29.2.2020
Jeesus paransi vasemman jalkani, jossa hermorakenne oli vahingoittunut. Säären ulkoalue oli tunnoton ja polvessa pistävä kipukohta vuodesta 2006, jolloin olin liukastunut lumisilla kengillä parkettilattialla.
Yllättävä sähköiskunomainen tuntemus tapahtui ylistyslaulujen aikana. Se oli Jumalan suurta armoa ja Pyhän Hengen suvereenia toimintaa. Yölläkin heräsin vielä unen keskeltä kiittämään tästä ihmeestä, sillä se juuri osoittaa, että Hän tuntee meidät ja tarpeemme syvällisemmin kuin voimme kuvitella.

Alberga 02.2020
Olin Albergan Healing Roomisssa ja ohimennen eräs rukouspalvelija kysyi, mitä kuuluu. Vastasin, että sydän on oireillut jonkun aikaa. Rukouspalvelija rukoili ja seuraavassa kuussa menin Mehiläisen sydän sairaalaan. Siellä lääkäri tutki valtimot ja pyysi kertomaan kotiin vaimolle terveisiä, että viiteen vuoteen ei tarvitse lähettää minua lääkäriin, sillä mitään vikaa ei löytynyt. Sitä ennen olin tarvinnut nitrosuihkeita useamman päivässä, “parhaimmillaan” kaksi päällekkäin. Sain rauhan sydämeen. Enää ei kotona tarvitse huolestua asioista, vaan voi vaan luottaa, että Jumala johdattaa kun tuo asiat rukouksessa Hänelle.

Tikkurila 11.2.2020
Krooninen hammaskipu joka jatkui kuukausia parantui rukouspalvelussa! Kiitos Jumalalle.

Ideapark, Tampere 8.2.2020: Selkä parani
Herra kosketti Ideaparkissa 3.8.2019. Olin todella avuntarpeessa, sillä jo 2014 magneettikuva osoitti pahoja vaurioita ristiselässä. Ortopedi tarjosi leikkausta, jota en kuitenkaan halunnut. Tähän tilanteeseen Jumala toi korjauksen niin, että kivut ovat olleet nyt viisi kuukautta poissa ja selkä siinä kunnossa, että voin tehdä puutarhatöitä, ajaa ruohot, kantaa puut jne. ilman kipuja. Lue koko parantumistodistus täältä!

Leppävaara 5.2.2020
Pyysin rukousta vaihdevuosivaivoihin mm. ns. kuumiin aaltoihin, jotka tuntuivat tosi ahdistavilta. Rukouksen jälkeen kuumat aallot ovat olleet tosi lievät ja niitä on esiintynyt harvakseltaan. Muutkin vaivat ovat pysyneet poissa mm. nivelkivut. Minun ei ole tarvinnut käyttää hormonikorvaushoitoa näihin vaivoihin, mistä olen tosi kiitollinen Jumalalle!

Jyväskylä 24.1.2020
Olin kaatunut ja lyönyt pääni pahasti. Sairaalassa todettiin aivotärähdys. Päätäni särki jo neljättä päivää, oli pahoinvointia, huimausta, vaikeutta keskittyä ja väsytti kovasti. HR:ssä rukoilun yhteydessä tunsin lämpimän huuhtovan tunteen, päänsärky loppui ja voimani palautuivat täydellisesti! Olin toipunut! Rukoilijoille ja Herralle valtava kiitos!

Pasila 22.1.2020
Poikani on puolisonsa kanssa odottanut kauan että he saisivat lapsen, mutta raskaus ei hoidoistakaan huolimatta ole toteutunut. Rukoilin ja pyysin uskovia ystäviäni rukoilemaan. Kävin kaksi kertaa
Healing Roomsissa ja toisella kerralla (vähän ennen joulua) lähdin hyvin rauhallisena sieltä kotiin, ihmeellinen varmuus mielessäni. Kun asiaa rukoiltiin ja rukoilija sanoi hyvin rauhallisella äänellä “Jumala antaa lapsen” tunsin Pyhän Hengen läsnäolon. Kerroin ennen joulua parille ystävälleni että tiedän Jumalan auttavan ja uskon sen tapahtuvan pian. Viikko sitten poikani soitti ja kertoi puolisonsa raskaudesta. Pyysin
häntä aina muistamaan että tämä lapsi on rukoustenlapsi. Kiitollinen tuleva isoäiti.

Pori 16.1.2020
Puolestani rukoilu auttoi ja tein rukousklinikalla myös uskonratkaisun. Rukousklinikka oli minun viimeinen toivo ja rukousklinikalla käynti pelasti minun henkeni. Sain itselleni uskon ja elämänhalun. Kiitos

Jämsä 9.12.2019
Kävin rukoiltavana Healing Roomin klinikalla ja seuraava tapahtui: pääsin irti alkoholista, selkäni parantui ja taloudellinen tilanteeni sekä työasiat menivät parempaan kuntoon.

Riihimäki 4.12.2019
Luulin olevani Jumalan hylkäämä kaikkien vaikeuksieni tähden (selkä-, jalka-ja polvikivut, änkytys, ihosairaudet, synnit, pelot, unettomuus jne.) Kiitos rukouksesta ja kiitos Jeesus! Tunsin Herran lämmön ja rakkauden! 

Matinkylä 12.2019
Olen kärsinyt vajaan vuoden verran silmien kroonisesta tulehduksesta. Kävin kaksi kertaa rukoiltavana Matinkylän Healing Roomissa ja käytyäni hiljattain lääkärissä kuulin, että Herra on parantanut minut tulehduksesta! Kiitos Jeesus, parantajani! Kiitos rukoilijoille arvokkaasta työstä.

Lappeenranta 3.12.2019
Paljon kiitoksia rukouksistanne!  En aluksi oikein jaksanut uskoa, että hermopinteeni paranisivat; olihan sama vaiva kestänyt edellisellä kerralla muistaakseni 8-9 kk. Nyt kävi niin onnellisesti, että vajaa viikko sen jälkeen, kun olitte rukoilleet, voimakas hartiakipu, käsivarren ja sormien puutumiset ja pistely olivat kokonaan loppuneet, eivätkä toistaiseksi ole palanneet. Aloitin samalla pienimuotoisen voimailu- ja kuntoiluharrastuksen edistääkseni kehon ja lihaksiston terveyttä ja hyvinvointia.

Espoo 28.11.2019
Menin uskovan lääkärin vastaanotolle ja lopussa hän kysyi: ”Olisiko vielä jotain mielessä?” Kysyin, voisiko hän rukoilla puolestani. Hän rukoili lyhyesti ja yksinkertaisesti, käytännössä vain mursi lapsettomuuden kirouksen. LUE KOKO TODISTUS TÄSTÄ

Leppävaara 26.11.2019
Olen kokenut kokonaisvaltaista parantumista ja tervehtymistä, voimaa ja jaksamista, rukouselämän uudistumista ja virkistymistä käytyäni tämän syksyn 2019 aikana HR-klinikalla. Olen pyytänyt läheisille apua ja he ovat saaneet rukousvastauksia. Täällä on ihana ja levollinen rukouksen ilmapiiri ja rukous on “raitista”.

Riihimäki 20.11.2019
Kolme ja puoli vuotta kestänyt selässä olevien vikojen (ahtauma, madaltuma, skolioosi ja nikamamurtuma) aiheuttamat kivut poistuivat rukouksessa keväällä 2019.  Kiitos ja ylistys Herra.

Hämeenlinna 8.11.2019
Healing Roomsissa rukoiltiin eri vaivojen puolesta. Seuraavana päivänä kotona koin, miten Jumalan rakkaus tuli todella lähelle ja aloin kokea helpotusta vaivoihini. Kiitos Jumalalle!

Pori 5.11.2019
Rukoilimme Healing Roomissa mies henkilön puolesta, että hän kääntyisi Jeesuksen puoleen. Näin tapahtui ja hän käy nyt aktiivisesti seurakunnassa.

Lahti 4.11.2019
Halusin rukousta toimintakyvyttömyyteen ja pelkotiloihin. Sain avun, kapinamieli lähti ja niskakivutkin. Kiitos Herralle!

Itä-Helsinki 8.10.2019
Olen pidemmän aikaa kärsinyt pahasta peliriippuvuudesta. Puolestani rukoiltiin HR-klinikalla ja sain vapautua tästä riippuvuudesta!

Lahti 7.10.2019
Nukkuminen on ollut minulla ongelmallista ja sain siihen rukousta. Aloin heti rukousillan vastaisesta yöstä nukkumaan todella sikeästi 5 tuntia heräämättä. Kaikki pelko myös lähti yön jälkeen ja uskoni on ollut todella vahva. Pojan puolesta rukoiltiin myös ja hän kertoi että hänellä oli ollut todella hyvä olo rukouksen aikana.

Lahti 7.10.2019
Rukoushetken ovat hyvin terapeuttisia. Lähden joka kerta huojentuneena kotiin. “Missä kaksi tai kolme on kokoontunut minun nimeeni, siinä minä olen heidän keskellänsä” Raamatun lupaus toteutuu.

Lahti 7.10.2019

Kävin maanantaina rukoiltavana asunto asian puolesta. Jo perjantaina se ratkesi: sain juuri sellaisen asunnon, jota olin lähes viisi vuotta odottanut. Myös muut rukousaiheeni toteutuivat mm. 60-vuotissynttärit onnistuivat.

Espoo 7.10.2019
Rukoilimme terveyteni puolesta ja olen kokenut sisäistä parantumista ja tämän prosessin vahvistusta. Saimme myös mieheni kanssa asunnon maalta jota olimme pitkään rukoilleet ja avioliittomme uudistui.

Nummela 30.9.2019
Olen saanut ilon ja rohkeuden elää. Osaan ottaa etäisyyttä asioihin. Olen huomannut, miten vapauttavaa on olla ilman alkoholia. Olen oppinut kiittämään vastoinkäymisistäkin. Jopa sairaudesta, joka toi lähemmäksi Jeesusta.

Riihimäki 25.9.2019
Kolme ja puoli vuotta kestänyt selässä olevien vikojen (ahtauma, madaltuma, skolioosi ja nikamamurtuma) aiheuttamat kivut poistuivat Pyhän Hengen voimasta rukousklinikalla rukouksessa.Kiitos ja ylistys Herralle.

Riihimäki 25.9.2019
Poikani seurustelusuhde sai ristiriitaisen sävyn tytön tullessa raskaaksi. Olin raskaissa ja murheellisissa ajatuksissa asiasta, mutta rukouksessa sain helpotuksen tuskaani, kun koin saaneeni vastauksena rauhan ja kiitoksen sydämeeni.

Lahti 24.9.2019
Koin iloa, rauhaa ja lähdin masennuksen tieltä Jumalan lapsen iloon.

Espoo 14.9.2019
Minulla on oikeasta jalasta katkennut jänne jo vuosia sitten. Sen seurauksena nilkka oli kipeä ja onnuin jalkaa ja nilkka vaiva oli vaikuttanut myös polveen. Rukouksen aikana tunsin nilkassani voimallista lämpöä – kipu hävisi, enkä myöskään enää onnu jalkaa. Nyt uskallan kävellä reippaasti kivuitta!

Espoo 13.9.2019
Vantaalainen Eero Tervo astui marraskuussa 2018 sisään Healing Rooms -järjestön rukousklinikalle Espoon Leppävaaraan. Kun muut kristityt rukoilivat Eeron puolesta, hän tunsi kivun yhtäkkiä häviävän. ”Särky ja kipu jäivät sinne”, hän kertoo iloisena. ”Marraskuun 13. päivästä lähtien olen kantanut raskaita kauppakasseja. Selässä on sellainen tilanne, että välilevyt ovat painuneet kasaan ja nikamat koskettavat toisiaan. Silti ne eivät säteile kipua. En ole käynyt sen tarkemmissa lääkärin tutkimuksissa mutta olen pystynyt kantamaan kauppakasseja ja leikkaamaan pihalla ruohoa. Kasvimaankin käänsin ja istutin perunat.”

Riihimäki 11.9.2019
Tulin rukousklinikalle ensimmäistä kertaa ja tunnelma oli sisäisesti ahdistunut ja pelokas. Rukouksen jälkeen hymyilytti, kun tuli niin hyvä olo. Rukouksessa alkoi jalkojani ja polviniveliä lämmittämään.

LUE KOKO TODISTUS TV7 lehdestä nro 3 sivu 19

Espoo 10.9.2019
Kärsin lyhytmuistisairaudesta ja paniikkihäiriöstä. Puolestani rukoiltiin ja paniikit lähes loppuneet.

Riihimäki 28.8.2019
Olin vieraalla paikkakunnalla ja koin pelkoja pitkän vaikean masennuskauden jälkeen. Oli vaikea muuttaa yksin asumaan ja aloittaa opiskelut. Miten pystyn pitämään itseni kasassa ja keskittymään opiskeluun? Tarvitsin kipeästi rukousta ja yhtäkkiä huomasin ulkona kyltin Healing Room rukouspalvelusta. Tulin klinikalle kuin ”vahingossa”. Rukouksessa pitkä pelkokierre ja taikausko lähtivät. Aloin itkemään ja nauramaan yhtä aikaa. Kiitos Jeesus Vapahtaja, nimesi mukaisesti. Sain kiittää rukoilijoita vielä jälkikäteen tekstiviestillä.

Lahti 30.5.2019
Minulla todettiin vuosi sitten kilpirauhasen liikatoiminta (Basedowin tauti). Vuoden Tyrazol kuurin jälkeen veriarvoni ovat nyt normaalit ja voin vähentää lääkitystä (0,5 tablettia joka toinen päivä). Elokuussa lääkitys voidaan lopettaa ehkä kokonaan. Puolestani on rukoiltu moneen kertaan Lahden Ristin kirkossa. Jumala on rakkaus. Jeesus parantaa, Hän voi tehdä ihmeitä ilman määrää!

Leppävaara 28.5.2019
Olen saanut nyt nukkua 2 viikkoa ilman unilääkkeitä! Tätä ennen käytin unilääkkeitä 7 vuoden ajan.

Riihimäki 22.5. 2019
Miesystäväni 22-vuotias poika oli lähtenyt 10.5. autolla liikkeelle aikeenaan tehdä itsemurha. Lähetin tekstiviestin rukousklinikan rukoilijalle. Herra todella vastasi pikaisesti. Hän teki aikeet tyhjäksi. Poika elää. Kiitos Jeesus!

Riihimäki 22.5.2019
Kiitän Jumalaa siitä, että hän lähetti rukousvastauksena elämääni uskovan miehen monien tuskan vuosien jälkeen, jota olen elänyt neljän lapsen yh-äitinä. Olen saanut kokea nyt rakkauden ja orastavan alun parisuhteeseen.

Riihimäki 22.5. 2019
Kiitän Jumalaa siitä, että aiemmin selkäni yläosassa jatkuva kipu lähti edellisten rukouskertojen jälkeen. Sain tietää myös rukousklinikalla käynnin jälkeen, että rukoiltuamme ystäväni pojan puolesta, jolla oli todettu luuydinsyöpä, olikin saanut käänteen terveydentilaansa. Jumala vaikutti asiain tilaan ihmeellisesti ja pelot poistuivat.

Porvoo 15.5.2019
Maksa-arvoni laskivat viikossa 800:sta puoleen. Lääkäri siirtää mua jo “terveiden” puolelle!
Kiitos teille rakkaat veljet ja siskot että pidätte sitä Healing roomia.

Lahti 14.5.2019
Oikea etuhammas oli ollut useita kuukausia kipeä ja märkivä. Hammaslääkäri piti tätä parantumattomana ja etuhammas päätettiin poistaa ja aloittaa implanttihoito. Implantin suunnitteluvastaanotossa lääkäri totesikin hampaan terveeksi. Sen puolesta oli rukoiltu Healing Roomissa ja nyt 4 kk:n kuluttua jälkitarkastuksessa hammas on edelleen terve. Lääkäri ja hammashoitaja saivat myös todistuksen rukouksella parantumisesta.

Riihimäki 27.3.2019
Rukousvastauksia edellisen rukousklinikalla käynnin jälkeen; tyttäreni polvi parani ja minun suolistostani ei löydetty enää haavoja, ne olivat parantuneet. Kiitos Jeesus.

Riihimäki 13.3.2019

Olen pyytänyt johdatusta elämääni ja olen odottanut kauan Pyhän Hengen täyttävän minut ja saavani johdatuksen tuleviin elämäni vaiheisiin. Rukousten aikana puhkesin spontaanisti puhdistavaan itkuun Jumalan Hengen turvallisen ja helpottavan läsnäolon tuntiessani.

Lahti 11.3.2019
Tulin rukoiltavaksi jalkasäryn vuoksi, joka tuntui joka kerta, kun jalka osui maahan. Rukoilijat rukoilivat ja tunsin, että jotain tapahtui. Lähdin sitten kotiin ja nyt on kulunut  kaksi viikkoa ja en ole tuntenut särkyä koko aikana. Herra paransi. Kiitos Herralle.

Riihimäki 6.3.2019

Sain parantua rukousten kautta! Kaulallani oli patti; lipooma, rasvakasvain. Rukousklinikan rukoilijat rukoilivat puolestani ja se oli hävinnyt seuraavana päivänä. Kiitos ja ylistys Jeesukselle!

Leppävaara 5.3.2019

Kärsin vatsavaivoista ja oksettavasta olosta. Nyt lähti 4.vrk ilman huonovointisuutta. Halleluja! On ihmeellistä, että saa olla irti tästä kiusallisesta vaivasta, joka lamautti elämääni voimakkaasti.

Riihimäki 26.2.2019
Vasemman käden pitkäaikainen särky. Käsi oli tuettu lastalla ja olkapäästä asti särky vaikutti kaikkeen liikkuvuuteen. Kova lääkitys aiheutti myös pitkäaikaisen ja vaikean ripulin, jonka vuoksi liikkuminen oli mahdotonta (erilaisiin tapahtumiin ja asioiden hoitamiseen). HR-rukoilija kohtasi minut ja käsi parani täydellisesti. Kysyinkin häneltä “mitä teit kädelleni” Jeesus paransi!

Riihimäki 20.2.2019
Mieheni on sairastanut aiemmin eturauhassyöpää. Vuosi sitten se muuttui aggressiiviseksi 5/5 syöväksi. Selkäsäryt kaatoivat miehen, virtsan ja ulostuksen pidätyskyky olivat kadonneet sädetyksen myötä. Riihimäen HR-tiimiläiset rukoilivat hänen puolestaan. Pelot luusyövästä osoittautuivat tyhjäksi ja nyt vuoden päästä mieheni on terve mies veriarvoja myöten. Kiitos Jeesus!

Riihimäki 19.2.2019
En päässyt kunnolla ylös, autoon oli vaikea nousta enkä päässyt kyykkyyn. Selkä oli koukussa ja kipuja selässä, se oli myös kosketusarka. Rukoilija kysyi voiko hän rukoilla puolestani. Kun selän puolesta rukoiltiin, se tuli ensin kuumaksi ja sitten kaikki kivut lakkasivat. Siitä on nyt n.8kk eikä kipu ole palannut.

Riihimäki 13.2.2019

Vein rukousklinikalle rukoiltavaksi entisen elämäni kiusaavat ajatukset ja äärimmäisen tärkeät perheasiat. Koin rukoustiimin rukousten aikana, kuinka Jumalan rauhan vuosi ylleni.

Leppävaara 30.1.2019

Keskimmäisen pojanpoikani 1-luokan diabetes tasapainottui muutamassa kuukaudessa kun hänen puolestaan on rukoiltu HR:ssä etänä.


Leppävaara 15.1.2019
Joulun aikaan niska-hartia seudulla oli kipua ja verenpaine oli korkealla (normaalisti alhainen). Laitoin Healing Rooms:ssa siunatun rukousliinan olkapäälleni ja pidin sitä sydämen päällä. Nämä vaivat ovat nyt hävinneet!

Riihimäki 15.1.2019
Minulla oli psyykkinen paniikki, johon tarvitsin apua. Rukousten jälkeen alkoi tulla toivo ja tunteiden tasaantuminen, joka näkyi myös kasvoistani. Jeesus puhdisti sydämeni, uudisti uskoni. Paranin paniikista, sokeritaudista ja hepatiitista. Palvon ja palan nyt vain Herralle.

Muonio 8.12.2018
Vasen olkavarteni oli kipeä. En saanut takkia kunnolla päälleni ja muukin liike sattui. Puolestani rukoiltiin Muonion Healing Roomissa. Seuraavana aamuna kipu oli lähtenyt lähes täysin pois ja takkikin oli helppo pukea päälle. Rukoustilanteesta on nyt monta päivää ja olkavarsi on pysynyt kivuttomana. Kiitos Jeesus!


Riihimäki 21.11.2018
Satu tuli rukousklinikalle toista kertaa surun tähden, sillä hänen tyttärensä oli kuollut.  Satu kertoi yllättäen, että hän koki olonsa jo odotushuoneessa rauhaisaksi, vaikka oli pitkä aika odottaa omaa vuoroa. Hän hymyili ensimmäistä kertaa lähtiessään rukoustilanteesta.


Riihimäki 21.11.2018
Sepon silmien puolesta rukoiltiin. Rukoilijat eivät tienneet mitään silmäleikkauksesta ja näköhäiriöistä, mutta tiedonsana ja näky osoittivat jonkin pistävän häntä tukalasti. Palautteessa hän kertoi kokeneensa kuin olisi ollut taivaallisen lääkärin vastaanotolla.

Lahti 19.11.2018
Olen kokenut paljon paranemista sekä fyysistä että hengellistä, saanut lihasvoimaa myös lisää. Kiitos mieltä tullut. Miehen alkoholiongelma myös parantunut huomattavasti.

Lahti 17.11.2018
Lapsen leikkaus onnistui!


Kuopio 15.11.2018
Minulla oli rasitusmurtuman esiaste selässä. Kävin Healing Roomsissa kolme kertaa ja sen jälkeen menin magneettiin vain vähän vajaa 2kk jälkeen kun vammauduin ja oli täydellisesti parantunut! (Viime kerran kun minulla oli samanlainen vaiva, kesti siinä ainakin 3-4kk ja pidin täyslepoa ja nyt meni vajaa 2kk vaikka koko ajan reenasin, samalla toki pyrkien etten rasita selkää.)


Leppävaara 13.11.2018
Rukoiltiin viikko sitten tiistaina Albergassa. Minulla on rappeuma selässä ja niskassa. (Röntgen kuvien mukaan) en saisi nostella kun litran maitoa, eilen nostelin useamman tunnin tavaroita eikä ole särkynyt yhtään. Olen saanut myös nukkua yöt, eikä ole tarvinnut kävellä yöllä.


Leppävaara 7.11.2018
Nainen tuli sisään kivuliaan näköisenä. Takana 5 selkäleikkausta, rappeumaa nikamissa. Rukouksen jälkeen hänelle alkoi tunto palautua jalkaan ja selän kipu alkoi helpottamaan. Hän oli todella kiitollinen.


Riihimäki 7.11.2018
Pirjo, uusi alfakurssilainen, tui ensimmäistä kertaa HR:iin ja pyysi rohkeutta uskosta kertomiseen sekä vapautumista huolista. Hän sanoi olonsa olleen paljon kevyempi kuin tullessaan ja hän halasi kaksi kertaa rukoilijoita ilon kyyneleet silmissään.


Riihimäki 7.11.2018
Raijalla oli paljon erilaisia sairauksia ja murhetta tyttärestään, korvan kuulo todella huono. Rukouksen aikana Raija otti vastaan Jeesuksen ja samalla hänen korvansa aukeni.


Turku 11.2018
Vuosia sitten kävin rukoiltavana jatkuvan nuhan ja nenän tukkoisuuden takia. Käytin vahvaa nenäsuihketta päivittäin. Talviaikaan pakkasella tuntui, etten saa henkeä vedettyä sisään, ahdisti. Kävin rukoiltavana ja menin kotiin. Illalla ajattelin vanhast tottumuksesta laittaa nuhatippoja. Aivan kuin joku olisi sanonut, ei sinun enää tarvitse niitä laittaa. Ei ole tarvinnutkaan laittaa, sillä olen parantunut. Kiitos Jeesus!


Pori 7.11.2018
Olin edellisenä päivänä ollut kuntosalilla ja tehnyt liikeharjoitteita liian suurilla painoilla ja sain selkäni pahaan, jomottavaan kramppiin; koko oikea puoli tuntui kuin kipeältä halolta. Ylistämisen jälkeen havahduin siihen, että minulla oli hyvä olo, ei minkäänlaista jomotusta, ja oikea puoli selästä tuntui ihan rennolta ja liikkuvalta. Kiitos suurelle Parantajalle, Jeesukselle, joka on kantanut sairauteni ja paransi minut.


Kuopio 1.11.2018
Nivelkivut hävisivät rukouksessa!


Jyväskylä, lokakuu 2018
Vaimo kävi rukoiltavana ja pyysi myös, että rukoilisimme hänen miehensä selän puolesta. Selän hermovaurio kipuineen parani! JEESUKSELLE VALTAVA KIITOS!


Riihimäki 24.10.2018
Terapeutti kehotti Saria lähtemään rukousklinikalle. Hän halusi vapauttavaa rukousta ja syntiensä jättämistä Herran käsiin. Kun Sari luki syntisen rukouksen hän uudistui uskossa. Hän todisti tilanteen olevan hänelle ihmeellinen.

Lahti 22.10.2018
Kiitokset Taivaan Isälle, että tyttäremme on parantunut syövästä. Toinen vaihekin on parantumassa.

Lahti 22.10.2018
Alzheimer tuskin tullut huonommaksi, sepelvaltiomotauti ei ole vaivannut.


Espoo, Leppävaara 20.10.2018
Olen käynyt viime vuosina kaksi kertaa Leppävaaran Healing roomissa pyytäen rukousta poikani puolesta.Nuori aikuinen poikani on kärsinyt ahdistuneisuudesta ja sosiaalisista peloista. Pahimmassa vaiheessa hän oli yli vuoden sairaslomalla opinnoistaan. Toinen käyntini Healing roomissa oli tässä pahimmassa vaiheessa, jossa oli vaikea luottaa parempaan tulevaisuuteen.Synkimmän vaiheen jälkeen Jumala on aivan ihmeellisesti johdattanut poikani toipumisen.Yksi keskeisistä rukousvastauksista on ollut erinomaisen terapeutin löytyminen. Pitkältä tuntunut sairasloma oli sittenkin oikein mitoitettu. Sen jälkeen opintoihin paluu sujui ongelmitta. Jumalan hyvään suunnitelmaan kuului tarkasti mitoitettu vaiheittainen toipuminen niin, että poikani sai tutkintonsa valmiiksi ja vakinaisen työn koulutustaan vastaavassa tehtävässä. Poikani toipumisen matka kohti valmistumista ja vakinaista työpaikkaa on ollut kaikissa vaiheissaan ihmeellisesti Jumalan räätälöimä. Jumala kuulee rukoukset. Kiitos tärkeästä esirukoustyöstänne.


Porvoo 17.10.2018
Minulla todettiin maksakirroosi vuonna 2016. Kun puolestani rukoiltiin Porvoon Healing Room rukousillassa helmi- tai maaliskuussa 2017, maksakirroosi parantui. Parantumisesta on alla lääkärilausunto: ”Aiemmin FibroScanissa todettu kirroositasoinen löydös, mutta nyt magneettikuvauksessa ei maksavaurion merkkejä” 6.3.2018 Sydän- ja keuhkokeskuksen poliklinikka, Meilahti, Käynti. Osastolääk. Kai K.


Jyväskylä 9.10.2018
Kävin Healing Roomsin rukousklinikalla kolmen rukousaiheen kanssa. Jumala ratkaisi niistä yhden ja sain jopa enemmän kuin mitä pyysin: sain ratkaisun sivutyöni palkkaongelmaan, ja lisäksi sain palkan korotuksen!

Lahti 8.10.2018
Koen Healing Roomin parantavana ja voimaannuttavana kokemuksena.


Espoo, aktio kauppakeskuksessa 25.9.2018
Tapasimme nuoren miehen kauppakeskuksessa. Hänellä oli kuulolaite oikeassa korvassa ja hetken keskusteltuamme huomasimme, että hän ei kuullut vasemmalla korvalla lainkaan. Kysyimme saammeko rukoilla hänen puolestaan ja hän antoi luvan. Rukoilimme, minkä jälkeen pyysimme häntä testaamaan. Hän hymyili hämmentyneenä ja näytti sormin, että kuulee tuolla korvalla pikkuriikkisen. Rukoilimme lisää. Hän alkoi kuulla enemmän. Me jatkoimme rukousta vielä hetken, ja jokaisen kerran jälkeen hän kuuli vähän paremmin. Vasemman korvan kuulo ei tullut täydelliseksi vielä tuossa hetkessä, mutta hän kuuli jotain korvalla, jolla ei ollut koskaan kuullut, ilman kuulolaitetta.

Lahti 24.9.2018
Koin, että minua kuunneltiin ja koin hyvin rauhoittavan hetken, kun puolestani rukoiltiin. Uskon, että Jumala kuuli ne vaikeudet, josta kerroin rukouspyynnössäni. Kiitos Isä Jumala!

Lahti 24.9.2018
Olen saanut Jumalalta avun pitkäaikaiseen ongelmatilanteeseen työssä. Siihen liittyi syrjimistä, eristämistä ja muuta ikävää. Nyt koko työyhteisö on muuttunut, koen työniloa ja luottamusta. Herra ravisteli koko organisaatiota, henkilöitä mm. ohjautui eri suuntiin. Ja valtava rauha ja ihmetys Jumalan rakkaudesta ja valtasuuruudesta!

Lahti 24.9.2018
Humina lähti korvista, kipu niskasta ja hartioista.

Lahti 24.9.2018
Koin iloa ja rauhaa, lähdin masennuksen tieltä Jumalan lapsen iloon.


Turku / Salo 19.9.2018

Olen käynyt Healing Roomissa helmikuussa 2018, toukokuussa 2018 sekä tässä kuussa. 

Olen pyytänyt rukousta refluksi-sairauden tähden. Sairastuin kunnolla helmikuussa 2017, sitä edesauttoi kova stressi joka taas johtui isäni kuolemasta. Olen taiteillut tämän taudin kanssa ja koittanut kaikki mahdolliset temput kiropraktiikasta ja ruokavalioihin. Näistä sain jonkin verran apua mutta silti oireet aina palasivat. Ensimmäisen healing room-käynnin jälkeen tiesin, etten parane yht’ äkkiä vaan siihen menee vielä aikaa. Jokin vahva tunne kuitenkin oli siitä, että Jumala kyllä parantaa minut, omalla aikataulullaan. Eilen olin gastroskopiassa ja mitään refluksitautiin viittaavaa ei tullut esille! Aiemmin oli todettu (vuonna 2015) lievä ruokatorven tulehdus sekä sappirefluksi. Tämän ensimmäisen tähystyksen jälkeen oireet häipyivät pikku hiljaa ja ne puhkesivat rajusti juuri tuolloin helmikuussa 2017. Refluksi minulla kuitenkin oli sillä myös kaikki oireet olivat: kurkku poltti välillä niin paljon, että olin jo varma että ruokatorveni on palanut piloille hapoista. Tähän liittyi myös pahoinvointi ja pahimmissa vaiheissa tuntui, kuin rinta olisi ollut tulessa. Myös tuon puhkeamisen jälkeen lääkärit diagnosoivat taudin refluksi-taudiksi ja söin happosalpaajia kuukausi toisensa perään. Välillä koitin tauottaa niitä; huonolla menestyksellä. 

 

Tämän vuoden heinäkuussa kävin myös korvalääkärillä joka teki kurkunpään tähystyksen nenän kautta ja totesi ary-rustojen punoittavan ja sen olevan tyypillinen refluksilöydös. Halusin uudelleen gastroskopiaan, koska pelkäsin mahassani olevan polyyppeja happosalpaajien syönnin seurauksena. Halusin myös varmuuden siitä, missä kunnossa ruokatorveni on.  No eilen tehdyssä tähystyksessä kaikki oli hyvin eikä sappireflluksistakaan ollut tietoa! Minä olen parantunut ja tiedän, että Jumala paransi minut. Laitan tähän todisteeksi myös gastroskopia lausunnot. Kaikki kunnia, kiitos ja ylistys Jumalalle!

 

Espoo, Leppävaara 15.9.2018
Oikeaan kämmenselkääni tuli paha ihottuma, joka ei parantunut millään, vaikka kokeilin siihen seitsemää eri voidetta, reseptillä ja ilman reseptiä. Ihottuma vain paheni entisestään. Kävin v. 2018 kevätkauden viimeisessä rukousklinikkaillassa Albergan kartanolla. Kahden hengen tiimi rukoili käteni puolesta. Uskoin rukouksen auttavan enkä tarvinnut enää voiteita. Vajaan kolmen kuukauden kuluttua huomasin, että kämmenselkäni oli tullut täysin terveeksi. Kiitos Herralle ja rukoilijoille parantumisesta.

Lahti 10.9.2018
Minulla oli vasen olkapää ja vasen lonkka tosi kipeät, mutta niiden puolesta rukoiltiin HR-illassa. Kivut lähtivät ja ovat pysyneet poissa. Kiitos Herralle!

Lahti 10.9.2018
Kun puolestani rukoltiin, koin voimakkaimman tuntemuksen kuin mitä olen koskaan kokenut kristittynä.


Lahti 9.9.2018
Olen saanut Jumalalta avun pitkäaikaiseen ongelmatilanteeseen työssä. Siihen liittyi syrjimistä, eristämistä ja muuta ikävää. Nyt koko työyhteistö on muuttunut. Koen työniloa ja luottamusta. Herra ravisteli koko organisaatiota, henkilöitä ajautui eri suuntiin ja minä “jäin jäljelle”! Minulle jäi valtava rauha ja ihmetys Jumalan rakkaudesta ja valtasuuruudesta.


Jyväskylä 9.9.2018
Nyt olen täysin terve, rytmihäiriöistä, kilpirauhasen vaivoista, verenpaine tasaantunut…lääkäreittenkin mukaan. Lääkkeitä en enää käytä mitään, olen vapaa ja täysin terve. Voi valtavaa, mikä kunnia Jumalalle ja elämä ihmiselle, kiitos esirukouksistanne, kiitos Healing Rooms:lle. Kunnia Jeesuksen ristin työlle!

Lahti 8.10.2018
Kaksi viikkoa sitten anopin puolesta rukoiltiin, että asuntoasiat järjestyisivät. Seuraavana päivänä asia alkoi järjestyä ja nyt on juuri hänelle oikea asunto löytynyt ja muutto jo viikon kuluttua. Tämä oli rukousvastaus!


Kuopio 6.9.2018
Niskakipuni puolesta rukoiltiin. Pää ei myöskään kääntynyt kunnolla. Tunsin voimakkaan lämmön ja havaitsin miten pää kääntyi paremmin ja oli vähemmän kipua!


Kuopio 6.9.2018:
Vasen olkapää, olkavarsi ja kyynärpää olivat hyvin kipeät ja liikerajoitteiset. En voinut nostaa kättä sivulle. Käytin kolmenlaista kipulääkettä ilman apua. Puolestani rukoiltiin ja nyt käsi nousee! Nyt ei ole kipua ja kädessä on normaalit liikelaajuudet!


Espoo 1.9.2018
Parantumistodistus unihäiriöstä, Leo.
Kuuntele todistus linkistä: Leo 1.9.2018, unihäiriö.mp3, (kesto 1:20)
 


Jyväskylä 30.8.2018
Kävin helmikuussa rukoiltavana Jyväskylän Healing Roomissa. Rukoustiimin palvelun aikana kaulastani poistui aristava patti. Tämä oli rukousvastaus, sillä pyysin ennen rukoushetkeä, että tiimi rukoilisi mm. juuri tämän asian puolesta. Kiitos hyvästä ja lämpimästä vastaanotosta, ja kiitos Jeesus!

_________________________________________________________________________________________________________

Salo 28.8.2018
Viha joka oli sisälläni, jonka kuvittelin kantavani hautaan saakka, on poissa. Annoin kaiken anteeksi. Evankeliumit aukesivat minulle. Tunsin raukkautta vaikka en sitä tullut hakemaan. Halusin auttaa heikkoja, vaikka ennen vihasin ihmisiä. Sain siunauksen.


Jyväskylä, kevät
Silmälääkäri totesi että silmässäni on parantumaton lasiaisen sumentuma, musta pilkku näkökentässä. Pyysi menemään omalle silmälääkärille kontrolliin 3 viikon kuluttua. Healing Room oli Jyväskylän keskustassa, pyysin erästä miestä rukoilemaan puolestani ennen lääkärille menoa. Oma silmälääkäri totesi silmän täysin terveeksi! Epikriisit ovat silmälääkäriasemalla.


Leppävaara, toukokuu 2018
Päädyimme mieheni kanssa asumuserotilanteeseen viime talvena 30 vuoden avioliiton jälkeen. Kävin pyytämässä esirukousta Healing Room:ssa monia kertoja, että mieheni ja minun välini korjaantuisivat. Nyt olemme monien vaikeiden käänteiden kautta palanneet tyhteen. Jeesus auttaa!


Varkaus, toukokuu 2018
Tuula pyysi toritapahtumassa rukousta käden puolesta, joka oli ollut kipeänä helmikuusta lähtien. Hänen puolestaan rukoiltiin ja hän tuli noin kahden tunnin kuluttua takaisin näyttäen kättä ja kertoen, että käsi oli parantunut. Käsi ei ollut enää yhtään kipeä. Hän oli poistanut rannetuen ja pystyi nyt pyörittelemään ja kääntelemään rannetta ilman mitään kipua.


Kouvola, toukokuu 2018
Olen käynyt neljä kertaa rukoiltavana. Olen saanut apua jännitykseen ja ahdistukseeni. Rakkaus ja usko ja yhteenkuuluvuus lisääntynyt perhekunnassa. ALS-tautia sairastava sukulaiseni on saanut voimaa ja rauhaa. Mieheni on ottanut uskonaskeleita


Nurmijärvi 25.5.2018
Vuosia jatkunut alaselän kipu vasemmalla puolella hävisi tyystin, kun puolestani rukoiltiin. Vuonna 2011 selkäni kipeytyi niin, etten meinannut sängystä tai tuolista
päästä ylös. Tilanne hieman helpottui ajan kanssa, mutta kipu jäi. Pystyin toimimaan arkipäivän tilanteissa, mutta selkään koski kaikki nämä vuodet.


Joensuu 4.5.2018
Minulla on ollut n. 35 vuotta ongelmia selän kanssa. Jos nostin jotain vähänkään väärässä asennossa, selästä kuului “naps” ja alkoi kipu, joka kramppasi selän lihakset niin pahasti, että en saanut itseäni suoraksi. Välillä meni myös jalat alta. Paranemiseen meni useita viikkoja ja olin toimintakyvytön ainakin viikon.
Muutama päivä sitten kuului taas tuo “naps” ja tulin HR:n perjantai-iltaan hyvin tuskaisena, vaikka olin ottanut lääkärin määräämiä todella vahvoja kipulääkkeitä. Selkä oli jo mennyt kierteelle lihaskrampista enkä pystynyt kunnolla kävelemään enkä varsinkaan istumaan.
Kun pääsin HR:n rukoilijoiden käsiin, tunsin hyvin pian kuinka selkäni alkoi oieta ja  hetken päästä saatoin hengittää vapautuneesti. Kipu oli salvannut hengityksenikin pinnalliseksi. Tunsin taivaallista helpotusta kivun lauettua sekä myös valtavaa iloa. Sain nukuttua ensimmäisen kerran muutamaan yöhön. Seuraavana päivänä jo siirtelin tavaroita ja siivosin. Lauantain iltatilaisuudessa pystyin vapaasti tanssimaan ylistystä Jumalalle. Herralle kiitos ja ylistys tästä paranemisihmeestä!


Lahti 24.4.2018
Pyysin rukousta hampaan juuressa olevan kystan vuoksi, joka oli ollut jo jonkun aikaa ja suurentunut koko ajan. Kun sitten menin hammaskirurgin luo kystan poistoon, ei sitä enää ollutkaan.


Salo 24.4.2018
Olen potenut päänsärkyä vasemman silmän yläpuolella ja ohimolla lokakuusta 2017 lähtien. Päänsäryn puolesta on rukoiltu Salon Healing roomissa tämän talven aikana muutamia kertoja. Herralle kiitos, päänsärky on pois.


Espoo Leppävaara 24.4.2018
Varpaassani oli kivulias tulehdus kun saavuin rukousklinikalle. Kipu lähti kun kävin rukoiltavana. Eipä tunnu vaikka tallaa kuinka!


Lohja 21.4.2018
Tulin ensimmäistä kertaa rukoiltavaksi ja hain apua valtavaan väsymykseen. Toivoin saavani myös Jeesuksen ohjausta elämääni ja Pyhän Hengen täyteyttä. Puolestani rukoiltiin ja alkoi tapahtua. Ensin tuli kyyneleitä, sitten naurua, sen jälkeen molempia vuorotellen! Vähän myöhemmin tuli suuri lämpö koko kehon läpi. Ihanaa iloa, mitä kukaan muu ei voi antaa. Suuri Pyhän Hengen ilo. Kiitos Jeesus!


17.4.2018
Olin HR:n konferenssissa Vanhassa kirkossa n. vuosi sitten. Rinnassani oli kipeä kohta, jota oli tutkittu eikä syytä löytynyt. Asian puolesta rukoiltiin, mitään ei siinä tapahtunut, mutta seuraavana päivänä, KIITOS HERRALLE, kipu oli poissa eikä ole tullut takaisin.


Salo 10.4.2018
Päässä oli toispuolinen, pitkäaikainen särky. Särky repi ihan silmämunaan saakka ja takaraivossa oli erityisesti särkyä. Rukousystävät HR:ssä rukoilivat ja siitä on nyt kuukausi, eikä särky ole palannut. Kiitos Isä, rukouksessa on voima!


22.3.2018
Viime vuoden puolella menin Kontulan HR-klinikalle rukoiltavaksi. Vasemman jalan taive oli arka ja kipeä ja sitä vaivasi kävellessä. Rukouksen jälkeen yksi rukoilijoista sanoi: ”kävelet kevyesti”. Kun lähdin kotiin, huomasin, että jalkaa ei särkenyt eikä arastanut ja kävelin mäkeä ylös aivan kevyesti. Kiitos Jeesukselle!

Sokeriarvoni olivat nousseet korkealle ja lääkäri sanoi, että jos pysyy korkeana, aloitetaan lääkitys. Ennen seuraavia kokeita pyysin Jeesukselta, että Hän laskisi arvot 30 vuottaa sitten olleeseen tasoon. Kokeiden jälkeen sokeriarvo oli juuri sillä tasolla kuin olin pyytänyt, eikä lääkitystä aloitettu. Kiitos Jeesukselle ja rukoilijoille!


Espoo, Leppävaara 22.3.2018
Ultraäänikuvauksessa rinnoissa todettiin muutoksia ja koepalassa huomattiin saostumaa. Healing Roomissa rukoiltiin parantumisen puolesta ja magneettikuvissa ei ollut pahalaatuisia muutoksia (aiemamt hyvälaatuiset vielä) Kiitos Jeesus!


Kuopio 15.3.2018
En voinut seisoa kuin minuutin ajan johtuen alaselän jomotuksesta. Jumalan ohjeita noudattaen ja rukousten avulla selkä on terve nyt.


Kuopio 15.3.2018
Ylhäältä puuttui viisi hammasta, alahampaat reikäisiä. Söin vain vauvan mössöjä. Rukouksessa tuli sana, että Jumala tulee yöllä parantamaan hampaita. Nyt kahden amalgaamipaikan päällä on vaalea paikka. Hampaiden juuressa alhaalla osa on paikattu. Kolme, jotka ovat juuresta katkenneita työntävät uutta hammasta. Nyt voin syödä kovaa porkkanaa.


Kuopio 1.3.2018
Käsi parantui. 3 vuotta ollut huonosti toimiva, nyt toimii, kiitos Jeesus.


Itä-Helsinki 27.2.2018
Koin helpotusta tilanteeseeni ja eräs solmu alkoi aueta. Jumala alkoi puhua jopa unen kautta. Kaikki rukoilijat erittäin asiallisia ja hienotunteisia. Sain toivoa ja usko rukoukseen vahvistui.


Espoo Matinkylä 8.2.2018
Työpaikalla oli vaikea tilanne ja Herra auttoi, että tilanne on nyt paljon parempi ja ongelma ratkennut. Ystäväni sai asunnon! Näitä asioita rukoiltiin rukousklinikalla. Osasin luovuttaa vaikean asian Herralle.


6.2.2018
Kiitos ja ylistys Herralle! Olin mukana Healing Roomin koulutuksessa Helsingissä viikko sitten. Puolestani rukoiltiin harjoiustilanteessa molempina päivinä, rukoiltiin masennuksen puolesta, josta on ollut seurauksena se, että en ole pystynyt juurikaan lukemaan mitään, en kuuntelemaan musiikkia tai puhetta tai katsomaan televisiota ilman, että olen ottanut rauhoittavaa lääkettä. Kävin myös rukoiltavana Mellunmäen rukousklinikalla seuraavana tiistaina. IHME on tapahtunut. Olen nyt pystynyt olemaan kolmena päivänä tilaisuuksissa, ilman mitään lääkitystä, eikä sitä voimakasta ahdistusta ole tullut.


Itä-Helsinki 31.1.2018
Äitini kävi Healing Roomissa useita kertoja ja rukoili, että vapautuisin tupakan kahleista. Koen saaneeni yliluonnollisen voiman ja lopettaminen tapahtui yhdessä hetkessä ja vapauduin täysin. Kiitos Jeesukselle.


Kuopio 18.1.2018
Olen käynyt rukousklinikalla marraskuusta 2013 lähtien ja saanut valtavasti apua, rohkaisua ja täsmällisiä rukousvastauksia. Vuosiin on mahtunut vakava unettomuus, kaksi loppuunpalamista, avioero ja työttömyys, väitöskirjan teko ja tohtoriksi valmistuminen ja työn saanti. Olen saanut parantua kroonisesta unettomuudestani, nukun nykyään todella hyvin. Olen toipunut loppuunpalamisesta, avioerosta ja selvinnyt työttömyydestä. Väitöspäivään liittyen rukoilija oli saanut ennen tapaamista, näkemättä rukousaihetta, kuvan silinterihatusta ja sanat: “saat mennä pystyssä päin”. Tämä rohkaisi minua valtavasti ja väitöstilaisuus ja koko päivä meni hienosti. Olen kiitollinen rukousklinikan toiminnasta. Kiitos Herralle!


Helsinki – Pasila 18.1.2018
Monen kuukuden ajan en ollut pystynyt nukkumaan häiriöttä tai edes lepäämään päiväunilla, vaikka olin saanut vaivaan reseptilääkkeitä. Olin rukoiltavana ja seuraavan yön nukuin sikeästi ja katkotta. Samoin sitä seuraavan ja seuraavan…

Toin koirani rukouspalveluun, koska se oli kokenut rankkoja asioita. Heti seuraavasta päivästä alkaen pikkukoira muuttui iloiseksi ja leikkisäksi, jopa alkoi leikkiä itsekseen omilla leluillaan.


Riihimäki 17.1.2018
Marraskuussa olin Riihimäen rukousklinikalla rukoiltavana niskani kipujen puolesta. Kivut johtuivat kulumista. Niiden puolesta oli rukoiltu usein aikaisemminkin, mutta juuri tällä kertaa sain vapautua kivuista. Ne katosivat eivätkä ole esiintyneet enää kahteen kuukauteen. Kiitos Jeesus!

Espoo Leppävaara
Poikani (13 v) sairasti korvatulehduksen, jonka seurauksena hänen korvansa alkoi tinnittää. Leppävaaran HR:ssa rukoiltiin asian puolesta. Vaiva poistui. Kiitos ja kunnia Jumalalle.

Tapahtui jo v. 2016: Vasen jalkani oli auton sisällä, oikea ulkona kun parkkipihalla mies lähti auton ratissa liikkeelle tarkistamatta olinko päässyt kantamuksineni ulos. Auton oven välissä polvi vääntyi. Myös lonkka oli pitkään kipeä. Polvi oireili pahasti rajoittaen liikkumistani ja normaalia ulkoilua, sitä vaivasi yli vuoden. Polven puolesta rukoiltiin. Kipu hävisi muutaman päivän jälkeen ja pystyin kävelemän pitkästä aikaa kipeällä jalallani. Kiitos ihmeitä tekevälle Herralle!

Siitä on jo ehkä kolme vuotta, kun Healing Room -rukoilija  toimi Herran välikätenä Veikkolan rukouspiirissämme. Äitini oli kärsinyt lonkkavaivasta usean vuoden ajan. Rukouksen aikana hän tunsi lämmön virtaavan kipeään kohtaan, eikä sen jälkeen kipua ole ollut enää ollenkaan. Hän on ollut äärimmäisen kiitollinen sen rukouksen vaikutuksesta ja Herramme suuresta armosta. Äiti oli kyllä käynyt
lääkärissä kivun takia, mutta lääkäri oli sanonut, että jos pystyy niinkin hyvin kävelemään, niin ei suosittele leikkausta jos kipulääkkeillä pärjää. Kukapa haluaisi syödä lääkkeitä kipuun koko ajan, joten hän on tosi iloinen siitä paranemisesta. Se oli ihme!


Porvoo, joulukuu 2014
Minulla on synnynnäinen rakenteellinen sydänvika, joka on korjattu noin 50 vuotta sitten. Eli 50 vuotta olen ollut niin sanotusti terveiden kirjoissa.  Keväällä 2014 minulle tuli sydänoireita, jaksamattomuutta ja rytmihäiriöitä, jonka syyksi paljastui ultraäänitutkimuksissa keuhkovaltimoläpän vuotaminen. Menin Healing Roomin klinikalle, jossa oli rauhallinen ja lämmin tunnelma.  Tullessani ajattelin, että pyydän apua siihen, etten pelkäisi ja jännittäisi tulevaa leikkausta. Miten leikkaus ikinä menisikin, se olisi tarkoitus ja ehkä myös siunaus toimenpiteelle, tapahtumalle ja kai itsellenikin. Rukouksessa yksi nainen sanoi:” että tätä leikkausta ei tarvittaisikaan , että paranisin niin että en tarvitsisi tätä leikkausta”. Muista ajatelleeni, että huh, eihän nyt mahdottomia voi pyytää. Aikaa kului. Minulle tehtiin kaikkia leikkaukseen tarvittavia valmisteluja. Lääkärit olivat pohtineet toimenpidettä ja ajankohtaa sille.
Sitten sain soiton leikkaavalta kirurgilta. Hän kyseli vointiani ja kuntoani. Sanoin voivani ihan hyvin. Pahimmat sydänoireeni olivat vähentyneet. Kirurgi ehdotti, että mitä jos leikkausta ei tehdäkään nyt, vaan sitä siirretään. Kun pärjään kuitenkin vikani kanssa. Olin hämmästynyt ja ikionnellinen, kun en joutunut leikkaukseen. jota pelkäsin ja jännitin. Tapahtumasta on kulunut nyt yli 3,5 vuotta. Vointini ja kuntoni on ennallaan. Uutena tulleet kammiolisälyönnit muistuttavat minua olemaan nöyrän kiitollinen ahkerasta keuhkovaltimoläpästä ja koko sydämestä, jonka puolesta on Healing-roomissa rukoiltu. Käynti Healing Roomin klinikalla oli muutenkin ihmeellinen ja terapeuttinen kokemus. Kiitos kaikille, jotka sitä työtä tekevät. Kiitos Jeesukselle!


Riihimäki 20.12.2017
Tulin tutustumaan ensimmäistä kertaa HR-rukousklinikalle. Tuntui ihanalta. Kaikki oli minua varten.


Espoo – Leppävaara 29.11.2017
Olin eilen Leppävaaran Healing Roomissa ja siellä rukoiltiin selkäkipuni puolesta. Uskomatonta, tänään kipu on kokonaan poistunut! Kärsin siitä vuodesta 2009 alkaen, sain kuukausia fysioterapiaa, akupunktio-hoitoja, jne. mutta ne eivät auttaneet. Nyt ihme on tapahtunut! Kiitos Jeesus ja Healing Room!


Hämeenlinna 14.11.2017
Psyykkinen vointini on kohentunut vuosien aikana, kun olen käynyt Healing Roomissa rukoiltavana. Nyt tulee täyteen 3v. ilman sairaalaa! Aiemmin, 34 vuoden ajan, kävin vähintään puolen vuoden välein psykiatrisella osastolla.


Lahti 11.11.2017
Osallistuin Healing Roomin koulutukseen Lahdessa. Edellisenä yönä näin näyn, että jalkojeni läpi meni kirkkautta. Lauantaina rukousharjoituksessa tiimiläinen laski käden polvelleni ja selkääni. Tunsin voiman menevän lävitseni; polvilumpiot siirtyivät oikeille paikoilleen ulospäin ja lonkkanivelet sisäänpäin. Nyt voin kävellä kunnolla! Kiitos Jumalalle! Olen saanut myös huomata, että yöuneni ovat palanneet. Jumala paransi minut ja samalla rohkaisi, etten katkeroidu.


Riihimäki 8.11.2017
Tulin rukousklinikalle huolien, ponnistelujen ja vihaisuudenkin kanssa. Minulle rukoiltiin luottamusta ja iloa Jumalalta. Kipeä imusolmuke oli kipein aiheeni. Koin vapauttavan tunteen, kun näiden puolesta rukoiltiin. Poistuessani paikalta, tajusin äkkiä, että kipu oli poistunut kokonaan imusolmukkeen alueelta.


Espoo – Leppävaara 31.10.2017
Kävin aiemmin syksyllä täällä rukousklinikalla ja pyysin rukousta kipesiin olkapäihini. Nyt olkapäät ovat terveet, Kiitos rukouksistanne! Psalmi 109


Riihimäki 25.10.2017
Kiitos Jumalalle, että rukouksen aikan Raamatun sana sai koskettaa ja puhua juuri tämänhetkiseen elämäntilanteeseen. Sain vapautta ja iloa, jota vain Herra voi antaa.


Riihimäki 25.10.2017
Tunsin, että sain lähteä rukousklinikalta uudistuneena. Kiitos Jumalalle siitä, mitä HR tekee.


Salo 24.10.2017
Vuodesta 2009 olen etsinyt omaa alaa, jossa kokisin olevani omalla paikallani. Healing Roomissa rukoiltiin muutaman kerran asian puolesta ja olen saanut kokea IHMEELLISTÄ johdatusta! Nyt olen työssäoppimassa ja koulussa. En olisi uskonut tämän todella tapahtuvan! Kiitos Herralle! Suvi


Varkaus 17.10.2017
Oli hyvä olla, rukoustilanne oli lämminhenkinen kohtaaminen, ystävällinen ja hienotunteinen. Koin että jotain keskeistä ja tärkeää tuli ilmi ja tapahtui rukouspalvelun aikana. Sain mukaani myös rukousliinan perheenjäsentäni varten. Oli hyvä olla toisten palveltavana ja kohdata Taivaan Isä ja Jeesus Kristus.


Hämeenlinna 13.10.2017
Kävin ensimmäisen kerran rukousklinikalla syyskuussa. Sen jälkeen olen saanut huomata vapautuneeni lievästä “lakihenkisyydestä”. Hannu


Hämeenlinna 13.10.2017
Olet palvellut Healing Roomin rukousklinikalla 9 vuotta. Nyt minulla oli ensimmäistä kertaa rukouspalvelun aikana niin huono vointi, että harkitsin vakavasti kotiinlähtöä kesken illan. Päänsärky, niska-hartiakipu ja pahoinvointi tekivät oloni heikoksi. Puolestani rukoiltiin ja vointi parantui. Kiitos Jumalalle! Päivi


Varkaus 3.10.2017
Rukousklinikalla oli rakkaudellinen ja luottamuksellinen ilmapiiri. Rukouspavelijat olivat saaneet tiedonsanan kipeästä kädestäni ennen kuin menin rukoiltavaksi. Menomatkalla rukoilin itsekin, vedoten Sananpaikkaan; “hyvä sanoma tuo ydintä luihin”. Siunausta rukoustyöhön! Tarja


Varkaus 3.10.2017
Kävin 3 vuotta sitten Healing Roomissa Helsingissä ja paranin kaikista kivuistani! Nyt olin Varkauden Healing Roomissa ja minua vaivannut väsymys väistyi.


Varkaus 3.10.2017
Rukouspalvelun aikana koin rakkauden hengen. Kiitos! Jukka


Tampere 2.10.2017
Healing Roomin rukouspalvelijoiden tiimipäivillä oli opettamassa Juennine Fox. Hänen uskonhenkinen opetuksensa sai pyytämään rukouksessa kokonaan uutta selkärankaa rapistuneen tilalle. Rukouksessa sain voimakkaan ilon, muuta en tuntenut, kunnes seuraavana päivänä selkäni oli herätessä tosi vetreä! Yleensä koulutuspäivissä istuminen ja matkustaminen kostautuvat seuraaraavana päivänä. Kiitos Herralle, näinköhän sain uuden rangan! Lottis


Espoo – Leppävaara 20.9.2017
Olin kevään viimeisellä rukousklinikalla Leppävaarassa ja pyysin apua hammaskipuun. Rukoilija ojensi sormensa kipeään kohtaan, tunsin Jumalan voiman siinä hetkessä ja kipu väistyi! Kiitos uskollisille rukoilijoille! Anita


3.8.2017
Suuri ilo, lohdutus ja kiitollisuus, kun silmäni näkevät soittaa pianoa nuoteista, ilman voimakkaita laseja. Ilolla tuon tämän ihmeen kiitosaiheena! Kiitos ja siunausta, Keijo


Jyväskylä 5.5.2017
Migreenit ovat vähentyneet huomattavasti rukousklinikalla käymisen myötä. Näkö- ja tuntohäiriöiset migreenit ovat loppuneet kokonaan!


Jyväskylä 5.5.2017
Parannuin kovista sappikivuista. Minulla oli 3 kk:n sisällä 11 kohtausta, kestivät aina useamman tunnin kerrallaan, eikä näihin ollut tarjolla lääketieteellistä apua. Rukousklinikalla rukoiltaessa koin “huuhtovan” tunteen ja huojentavan itkun. Oireet katosivat täysin! Kiitos Jeesus!  


Vantaa – Tikkurila kevät 2017
Paranin rukousklinikalla allergisesta nuhasta. Olin tosi kipeä..! Kiitos ja kunnia Herralle! Ulla


Jyväskylä kevät 2017
Olin rukoiltavana Jyväskylän rukousklinikalla ja sen jälkeen terveyteni alkoi mennä parempaan päin; ei ole tarvinut ottaa keuhkoja hoitavaa lääkettä ja yskä on jäänyt pois. Vahvistui usko siihen, että Jumala tulee parantamaan minut kokonaan! Irma


Jyväskylä kevät 2017
Herra vapautti minut väsymyksestä ja asioista, jotka varastivat voimavarojani. Kiitos!


Tampere kevät 2017
Kävin Healing Roomissa rukoiltavana, olin huolissani miehestäni ja perheemme tilanteesta. Rukousaiheeni oli, että mieheni vapautuisi alkoholista ja vastaanottaisi Jeesuksen. Noin 6 kk sen jälkeen hän vastaanotti Jeesuksen sydämeensä, kotisohvalla! Kuinka mahtavaa!! Kiitos Jeesus ja kiitos Healing Room. Mahtavaa, että jaamme yhteisen uskon. Alkoholin suhteen jatkan rukousta. Teette Healing Roomissa mahtavaa työtä, kiitos!


Jyväskylä 27.1.2017
Selkäkipu oli kova tullessani rukousklinikalle. Rukoiltaessa tunsin lämmön ja kipu helpottui huomattavasti. Ihme tapahtui!

Kuopio, syksy 2015
Olen käynyt rukoiltavana useamman kerran. Joka kerta olen kokenut rukoukset tasan tarkkaan minua koskeviksi ja minulle. Olen saanut lohdutusta, ohjeistusta, rohkaisua, hoitoa ja parantumista haavoista, neuvoja, apua. Profetioita on myös toteutunut. Kiitos Herralle!


Oulu 26.10.2015
Kävin Oulun klinikkaillassa 1.9. Selkä parani! Hallelujah!


23.10.2015
Healing Rooms Tikkurilassa ja toki muunkin esirukouksen ansiosta sydänvaivani(voimakas syke ja puristus)ovat kolmen vuoden aikana vähentyneet ja suorastaan loppuneet, ainoastaan pelon ja ahdistuksen aikana puristus saattaa palata, mutta rukous on auttanut silloinkin.
9.10.15 kävin taas Tikkurilan Healing Roomissa ja esirukoilijat rukoilivat myös nuoremman pojan ja miehen puolesta. Sitä seuraavana viikonloppuna tapahtui ihmeellinen kahleen murtuminen. Ensin oli todella vaikeaa vuorovaikutusta heidän välillään, mutta vanhemman poikani kanssa jatkoimme vain rukousta ja lopulta tuo vihollisen kahle murtui ja vastakkain olleet osapuolet sen päätteeksi halasivat toisiaan. Kiitos Herralle! Heidän vuorovaikutuksensa on ollut lämpimämpää.


Jämsä 19.10. 2015
Alaselkäkipu katosi rukouksen aikana. Oli selkeä pistävä kipu tullessa ja kun rukoilijat laittoivat kädet kipukohdan päälle ja rukoilivat, niin kipu poistui! Mahtava Jeesus! Kiitos Sinulle! Halleluja!


Hämeenlinna 9.10.2015
Kävin elo-syyskuun vaihteessa rukoiltavana Hämeenlinnan Healing Roomissa. Rukoiltiin erään mieltäni painavan asian puolesta. Jeesus antoi vapauden tästä asiasta. Jumala on muutenkin vastannut moniin rukouksiin aiemminkin.


Nurmijärvi 5.10.2015
Pari vuotta sitten kävin pitkäkestoisen ärsytysyskäni takia Nurmijärven Healing Roomissa. Antibiootit oli syöty ja lääkärillä käyty – ei apua. Mutta rukousklinikalla käytyäni yskä parani Jumalan parantavan voiman kautta. Kiitän ja iloitsen vieläkin.


4.10.2015
Olen itse HR-tiimiläinen muualla Suomessa. Olin työreissulla Vaasassa syyskuussa. Minulla oli välilevypullistumasta johtuva vaikea selkäkipu ja työkykyni oli vaakalaudalla. Muistin, että Vaasassa on HR-rukousklinikka. Niinpä menin palveltavaksi ja selkäkipuni sammui tämän jälkeen muutamassa päivässä. Kiitos Herralle Jeesukselle ja Vaasan HR-kolleegoille!


Keuruu 29.9.2015
Keväällä olin rukoiltavana jalassani olevan ison kivun tähden. Kipu lähti, eikä ole tullut takaisin. Nyt syksyllä tulin rukoiltavaksi ahdistuksen tähden, ja se lähti!


26.9.2015
Healing Roomin Live-lähetyksessä oli tiedonsana hammaskivun parantumisesta.
Minulla on ollut vasemmalla yläposkihampaassa juurihoito ja antibiootti 8/2015 alkaen. Kuluneen viikon aikana hammas on uudelleen oireillut kipuna mm. lämmintä syödessä, juodessa ja purressa eli olisi pitänyt hakeutua aiemmin kontrolliin, mutta  Jeesuksen Henki kosketti suoran lähetyksen lopussa rukoiltaessa: hammaskipuni on nyt poissa, testasin kipua provosoivilla tekijöillä.  Tiedon sana tuli Espoosta ja parantuminen tapahtui netin ääressä!


16.9.2015
Kävin viime syksynä Healing Roomissa kaksi vuotta jatkuneen hammaskipuni takia, jota hammaslääkärit eivät olleet saaneet hoidettua. Kiitos Herralle, hermoja raastanut vaiva on viimein parantunut!


3.9.2015
Healing Roomin tilaisuudessa kerrottiin tiedon sanoja, joista yksi oli polvikipu. Samana iltana yli puoli vuotta jaktunut  polvikipuni on ollut poissa ja on edelleen! Kukaan ei rukoillut puolestani, vaan Jeesus paransi minut “ilman välikäsiä”. Kiitos Jeesus!


14.8.2015
Kiitokset Herran palvelijoille rukouksesta paljaan Taivaan alla! Olo oli niin hyvä, etten silloin huomannut, että lonkka- ja pakarakipuni hävisivät. Kiitos Herralle! Siunausta mahtavaan työhönne!


7.6.2015
Kesäkuussa pyysin rukousapua uniapneaan ja narskutukseen, joka on vaivannut jo pitkään. Hengitys on ollut jo vuosia katkonaista myös hereillä ollessani. Totesin joskus hieman hermostuneena Herralle, että haluaako Hän minun tukehtuvan tähän vaivaan? Rukousvastaus tuli noin pari päivää rukouksen jälkeen, ja nyt vaivat on poissa. Hengitys on normaalia ja nukun yöni paremmin, myös narskutus tuntuisi olevan poissa. Kiitos Herralle ja esirukoilijoille.”


Savonlinna 29.5.2015
Minulla on useita sairauksia, joissa päällimmäisenä on kipu: polyneuropatia, fibromyalgia, lanneranka-ahtauma ja polvikivut. Nyt tällä hetkellä olo on hyvä eikä kivut ole häirinneet edes yöunta.


Salo 19.5.2015
Oikea rintani oireili ja hakeuduin lääkäriin. Kuitenkin vasemmasta rinnastani löytyikin pari kasvainta, joista otettiin näytteet. Ihmeellisesti Jumala johdatti tutkimuksiin. Kävin Healing Roomissa rukoiltavana, sain ihmeellisen rauhan lopulta vaikka ensin peljäsin kovin. Tulokset osoittautuivat hyvänlaatuisiksi! Kiitos Herralle!


Tikkurila 21.4.2015
Kävin rukoiltavana Tikkurilan Healing Roomissa. Hampaani puolesta rukoiltiin. Seuraavana päivänä kipua ei ollut


Lahti 10.4.2015
Puolestani rukoiltiin ja Jumala paransi minut unettomuudesta, jota oli kestänyt  kolme vuotta. Painajaiseni olivat tuskallisia. Nyt olen nukkunut hyvin.  Jumalan voima taisi mennä neljä kertaa läpi aivan kuin kallioporan täristysten tapaan. Yöllä kun kävin levolle, tunteita nousi pintaan, tästä todistaisinkin, että Jumalalla on aika tunteille ja Herran kosketus on hyvin yksilöllistä kun rukoilette. Kiitos kuuliaisuudestanne ja toivon teille Herran parasta.


Jämsä 3/2015
Tulin henkisesti ja fyysisesti uupuneena tänne ystäväni kutsumana. Rukouksen päätyttyä koin aivan mahtavan rauhan tunteen ja sielun levon. Sain myös apua ja neuvoja minulle tärkeistä asioista ja koko hetki oli uskomattoman taivaallinen. Kiitos Jumalalle!


Helsinki – Pasila 26.3.2015
Tulin rukoiltavaksi kaksi viikkoa sitten ja jalassa ollut jännetuppitulehdus parani. Nyt pystyn kävelemään ja kipua ei tunnu. Aiemmin kävely aiheutti kipua ja jouduin käyttämään paljon tulehduskipulääkkeitä siihen. Kiitos Herralle.


Lahti 9.3.2015
Jalkani on ollut todella kipeä vajaat kaksi vuotta. Kivun vuoksi en ole pystynyt nukkumaan juuri ollenkaan. Rukousvastauksena  jalkani on parantunut aivan huomattavasti ja nyt liikkuminen onnistuu hyvin, samoin pystyn nukkumaan paljon paremmin. Näistä olen äärettömän kiitollinen Jumalalle ja onnellinen.


Tampere 28.2.2015
L&a

Pori 17.12.2013
Paljon asioita on tapahtunut rukouksen avulla, mm. sain uuden työpaikan, huono työpaikka vaihtui paremmaksi. Korvan soiminen on parantunut.


Lahti 2.12.2013
Rukouksessa katkeruuden juuri katkesi ja sain kokea eheytymistä ja kiitollisuutta. On kuin astia olisi ehjä ja voima pysyisi siinä.


Keuruu 16.11.2013
Keuruulla 16.11.2013 pidetyn infotilaisuuden yhteydessä toinen rukoilijoista oli saanut tiedon sanan “jalkapohja”. Oikea jalkateräni oli jäänyt vuonna koulubussin takapyörän alle vuonna 1958 tai 1959. Lisäksi molemmista jaloista oli leikattu suonikohjut. Jalat olivat turvonneet ja muuttuneet puumaisiksi. Liikkuessakin ne väsyivät, samoin sydän. Niillä ei kai enää kauan kävellä. Mietin lääkäriin tai fysioterpeutille menoa. Rukouksen aikana näin Jeesuksen polvistuneena ja kumartuneena jalkojeni puoleen rukoilijoiden välissä. Koin Jeesuksen rakkauden. Hän paransi molemmat jalkani. Se oli iloinen yllätys! Tunsin, kuinka verenkierron vapautuminen nousi ensin nilkkoihin, sitten polviin ja ylikin. Nyt on viikko kulunut. Jalkani eivät väsy eikä sydämeni. Kiitos Jeesukselle! -Ritva


Espoo – Leppävaara 13.11.2013
Raahauduin Leppävaaran Healing Roomiin tosi kipeänä koska minulla ilmeisesti oli munuaistulehdus. olin varma, että Herra parantaa minut siellä. Kun menin sisälle minulle sanottiin, että täällä on joku saanut tiedon sanat, että joku tulee parantumaan tänään tästä vaivasta. Ja niin paraninkin, sen jälkeen olen ollut terve. Herra Jeesus paransi tuon aiemmin usein toistuneen vaivani täydellisesti.


Espoo – Leppävaara 29.10.2013
Minulla oli oikeassa korvassa tinnitus ja korva oli lukossa. Rukousklinikalla käynnin jälkeen kävin lääkärissä ja hän totesi korvan olevan normaali. Särky on poissa.


Espoo – Leppävaara 15.10.2013 ja 29.10.2013
Käynnit HR:n rukousklinikalla
Jonotan selkäleikkaukseen välilevyn laajan repeämän takia. Kävin HR:ssä rukoiltavana ja nyt selkä on niin paljon parempi, että voin jo käydä uimassa! Aikaisemmin jokainen henkäys ja askel aiheuttivat uskomattomat hermokivut.
Toinen kiitosaihe: Sokeritautini puolesta myös ja joulukuun 2013 lääkärikäynnin jälkeen kävi ilmi, että sokeriarvot ovat lähes normaalit, vaikka insuliinin pistäminen on vähentynyt.


Kuopio 10.10.2013
Rukoushetken jälkeen sain sähköpostiini tarjouksen asunnosta ja nyt olen tehnyt sopimuksen ko. asunnosta.
Kiitos suuresti!


Helsinki – Pasila 10.10.2013
Klinikalle tullessa minulla oli kova, jyskyttävä päänsärky. Se oli alkanut aamuyöstä ja kestänyt koko päivän. Rukouksen jälkeen päänsärky oli kokonaan poissa!


Espoo – Leppävaara 10.10.2013
Syvästi huolestuneena tyttäreni perhetilanteesta tulin rukoiltavaksi.  Tänään tyttäreni kävi näyttämässä pattia kainalostaan ja sitä ei löytynyt.
Myös miehen vaikeaan työtilanteeseen oli tullut helpotusta yllättävältä taholta. Kiitos Jeesukselle, Hän on hyvä.


Lahti 7.10.2013
Olin sairastunut yli vuoden keuhkosairautta ja keuhkokuumetta. Olin kovin voimaton, väsynyt ja nukuin huonosti. Hädin tuskin jaksoin nousta kirkonmäelle ja portaita HR-klinikalle. Puolestani rukoiltiin ja voimani palasivat välittömästi. Ilo täytti sydämeni. Nyt ei ole keuhkoissa yhtään yskää tai tulehdusta. Nukun myös paremmin. Olen voinut pyöräillä iloiten ja kohottaa kuntoani.


Kuopio 26.9.2013
Puolentoista vuoden aikana olen joutunut muutamiin pikku onnettomuuksiin, ja oikea polveni on ollut kipeä. Rukouksessa kipu hävisi, ja on pysynyt poissa. Kiitän Jeesusta, että Hän haluaa ja osaa parantaa. Sain myös monia rohkaisun sanoja rukouksessa. Ne kantavat edelleenkin. On se aina yhtä iso ihme, miten vieraat ihmiset voivat välittää niin täsmällisiä tiedon sanoja. Kiitos Jeesus ja kiitos Kuopion Healing Roomilaiset!


Espoo 24.9.2013
Tulin Healing Roomiin ystävän kehotuksesta. Koin ihmeellistä rauhaa, vapautta ja Jumalan rakkautta. Olen saanut elämäniloa ja toivoa elämään. Koin myös, että opin luottamaan Jumalaan enemmän ja olen saanut enemmän itseluottamusta.


Kuopio 24.9.2013
Selkäni oli vammautunut putoamisen seurauksena siten, että välilevy painoi hermoa. Siitä taas koitui jalkakipu. Healing Roomissa käynnin jälkeen selkä, niska ja hartiat ovat parantuneet, kivut ovat hävinneet.


Lahti 22.9.2013
Rukousklinikalle oli lämmin ja hyvä tulla. Ilmapiiri oli rakkaudellinen ja ystävällinen. Hienolta tuntui, kun tiimi rukoili juuri minun puolestani. Koin voimakasta Jumalan läsnäoloa ja huolenpitoa. Huolet ja taakat jäivät rukousklinikalle ja mieli täyttyi ilolla. Jumala eheyttää ja parantaa pikkuhiljaa, sopivassa tahdissa.


Espoo 10.9.2013
Olen kärsinyt lapsesta saakka tosi vaikeista tunne-elämän ongelmista. Monta vuotta meni lääkkeiden varassa vuodesta toiseen, mutta unettomuudesta aloin kärsiä aika pahasti vasta jätettyäni mielialalääkkeet vuosi sitten, kehoni oli voimakkaassa jännitystilassa oikeastaan kellon ympäri.
Tiistaina 10.9  puolestani rukoiltiin monia asioita, mutta vanhemman miehen rukoillessa yöunieni puolesta koin jotakin tapahtuvan. Saman viikon torstaista lähtien olen nukkunut, mikä on täysin käsittämätöntä! Kiitos Jeesukselle ja Healing Room rukouspalvelijoille!


Hämeenlinna 30.8.2013
Rukous oli hyvin hoitavaa ja sielua hoitavaa. Rukoilijat olivat kokeneita rukoilijoita ja Herran palvelijoita. Suosittelen kaikille rukousklinikalla käyntiä, koska esirukouksessa on voimaa!


Tallinna, Viro 24.8.2013
Viime aikoina olen pyytänyt rukoustukea kuuloni puolesta. Kuulo tutkittiin äskettäin, kun kävin korvalääkärissä. Sain vuosien aikana kertyneet mittaustulokset itselleni. Huonokuuloisuutta on äitini suvussa ja se näytti seuraavan minuakin. Seuraava vaihe olisi kuulolaiteen hankinta, sanoi lääkäri mutta vastasin, etten vielä halua sitä. Kesä Healing Roomissa, Tallinnassa rukoiltiin kuuloni puolestani, joka on heikentynyt varsinkin puheen kuulemisen alueella. Nyt ole huomannut, että television puheääni voi olla esim. 17 vaikka se aikaisemmin oli 24. Puhelimen soidessa kuulen alkuhelähdyksen vaikka aiemmin mieheni ehti sanoa, että sinun puhelimesi soi. Töissä täytyy joskus puhua kuiskaten työtovereiden kesken ja siitäkin olen huomannut, että kuuloni on terästynyt.
Mikä sen ihanampaa, kuin meillä on uutta luova Jumala. Kunnia Hänelle.


Joensuu 30.8.2013
Istuin penkissä, kun edessä rukoiltiin toisen ihmisen kipeiden varpaiden puolesta. Omat varpaani parantuivat penkissä istuessani!


Joensuu 30.8.2013
Asun hometalossa ja minulla on astma. HR-koulutuksessa, yhteisen rukouksen aikana rykäisin pari kertaa. Sen jälkeen tuli ajatus mieleeni, että rykäise vielä kerran, että homeet lähtevät pois. Sen jälkeen on ollut helppo hengittää.


Joensuu 30.8.2013
Kolaroin polkupyörällä noin kuukausi sitten. Kaaduin pyörällä oikealle kyljelleni ja kylkiluuni ja lihakseni kipeytyivät niin, etten voinut hengittää syvään, en venyttää oikeaa kättä, enkä kantaa painavia taakkoja.
Joensuun Healing Room koulutuksessa rukoiltiin puolestani.  Kipu katosi. Voin hengittää kivutta keuhkot täyteen ja venyttää lihaksia ilman kipua.


Joensuu 30.8.2013
Selkäni oli ollut kipeä. Rukouksen aikana tunsin niin kuin nikamaa olisi oikaistu keskiselän kohdalla. Lisärukouksen aikana kivut hävisivät, sillä lihakseni olivat olleet kipeät.


Joensuun koulutus 30.-31.8.2013
Vasen polveni oli ollut kipeä kaksi viikkoa, joka askeleella tuntui särkyä. Rukouksen jälkeen polvi parantui.


Kuopio tammikuu 2013
Kuopion HR-rukousillassa parani polveni. Kiitos Herralle!


Joensuun koulutus 30.8.2013
Alaselkäni kivut hävisivät yhteisessä rukouksessa Susannen käskettyä selkäkipuja lähtemään Jeesuksen nimessä. Nukuin yön kivuitta, eikä aamullakaan ollut kipua, kuten yleensä on ollut.


Joensuu koulutus 30.8.2013
Vasemman olkapään vihlova kipu poistui rukousylistyksen aikana 30.8.2013 ja pystyin nostamaan käteni ja ojentamaan sen vaivatta ilman kipua. Kiitos ja ylistys!


Joensuun koulutus 30.-31.8.2013
Minulla oli usean päivän ajan hermosärkyä oikeassa kädessä. Käteni puolesta rukoiltiin Joensuun HR-koulutuksessa. Seuraavana aamuna kipua ei enää ollut.


Joensuu 30.-31.8.2013
Muutama vuosi sitten minulla oli usean kuukauden aikana usein  kovia, kouristavia alavatsa kipuja. Epäily endometrioosista ja varattu lääkäriaika. Tätä ennen katsoin TV7:stä ohjelmaa, jossa Susanne Laitinen kertoi Healing Rooms –toiminnasta ja lopuksi rukoili katsojien puolesta. Laitoin käden alaselän päälle ja tunsin kuinka Jumala kosketti ja paransi. Tiesin että olin parantunut. Lääkäri käynnillä sain kertoa, että olen jo parantunut eikä kivut enää palanneet.


Porvoo 20.6.2013
Kävin Healing Roomissa Porvoossa 31.5.2013. Olen 68 v. nainen, pyysin esirukousta kutiavasta ihosta, mikä on vaivannut minua nuoruudesta saakka. Kutina on ollut vaihtelevaa elämän aikana, yleensä on liittynyt veteen tai stressiin. Lääkärissä ei ole käyty, koska mistään ihottumasta ei ole ollut kysymys, ja kutina yleensä kesti vain puolesta tunnista tuntiin, kerralla. Viime vuoden aikana kutina ilmeni myös iltaisin mentyäni nukkumaan ja kesti yleensä noin tunnin, ettei voinut nukahtaa. Esirukouksen jälkeen muutama ilta oli vähän rajatapaus, kutittiko vai ei. Mutta nyt kolmeen viikon jälkeen voin sanoa, että ei ole ollut yhtään kutinaa. Hyvin on saanut nukkua, eikä saunomisen yhteydessäkään ole ollut ongelmia.
Kiitos Herralle!


Riihimäki 15.5.2013
Healing Room Riihimäen rukousklinikan tiimi-illassa tiimiläiset rukoilivat puolestani ”harjoitellessamme” uutta avattavaa klinikkaa varten. Pyhä Henki antoi heille näyn, jossa katselen taivaalle ja sanon ”Apua”. Puolestani oli rukoiltu useasti aiemmin saman asian vuoksi. Samana iltana nukkumaan mennessäni valtava sähkövirta meni pääni läpi ja sen jälkeen koko vartalon läpi varpaisiin asti ja yhtäkkiä tiesin vapautuneeni vuosikymmenten ajan kärsimästäni traumasta, joka oli syntynyt pitkäaikaisesta kiusattuna olemisesta persoonallisuushäiriöisen henkilön kautta.  


Riihimäki 3.3.2013
Healing Roomin Riihimäen koulutuksessa puolestani rukoiltiin ja paranin stressistä johtuvista muistihäiriöistä, joten minun ei tarvinnut mennä aiottuun magneettikuvaukseen sairaalaan. Vaikeudet olivat kestäneet vuodesta 2007 asti.


Tampere 23.4.2013.
Rukoiltiin isän rakkauden kokemisen kaipuun puolesta. Rukoilijalle tuli tiedon sanat, että minulla on vaikea ihmissuhde, johon haluat muutosta. Myös Isä haluaa sen muuttuvan. Koska selkeästi tiesin mistä oli kysymys, rukoilimme vielä tarkemmin asian puolesta ja silloin koin että minut olisi ympäröity pumpulilla. Vaikka olin hämmentynyt rukoilijalta kuulemieni sanojen vuoksi, kuitenkin oli levollinen olo. Herra tietää tarkkaan mitä milloinkin tarvitsemme. Kiitos!


Salo 8.4.2013
Tulin rukoiltavaksi Salon Healing Roomiin, koska minulla oli kurkku ollut kipeä jo neljättä viikkoa. Olin syönyt 3 antibioottikuuria.
Heti rukouksen jälkeen kurkkuni oli edelleen kipeä.
2-3 tunnin jälkeen kurkku tuntui toiselta puolelta jo paljon paremmalta. Ja yön jälkeen aamulla kurkku ei ollut lainkaan kipeä.
Minusta tämä oli Herran teko.


Vantaa – Tikkurila 15.3.2013
Rukoustilanteessa tarkastettiin jalkojeni pituus, en tiennyt, että ne olivat eri pituiset (ero yli 2 cm). Rukouksessa toinen kasvoi saman pituiseksi kuin toinen, katselin itse kasvua. Samoin katsottiin, ovatko käteni samanpituiset, ne eivät olleet. Niiden puolesta ruoiltiin – ja pian ne olivat yhtä pitkät. Heti sen jälkeen hartioissa vapautui jotain, oli sellainen olo, että hartioita ei enää paljon olisi olemassakaan! Kyllä ne olivat paikallaan, mutta aivan kevyen oloiset. Rukouksessa tuli myös sanat, että Herra rakaudessaan tänä iltana teki nämä asiat minulle.


Helsinki – Pasila 20.2.2013
Menin rukoiltavaksi eräänä iltana, kun päälläni oli pari viikkoa kestänyt valtava tuska, ahdistus ja yksinäisyyden tunne.
Sen torstai-illan jälkeen ahdistus hävisi täysin, tunnemaailma on ollut seesteinen ja sydämessä ihmeellinen rauha.


Järvenpää 23.2.2013
Rukoilimme joitain viikkoja sitten Järvenpään Healing Roomissa, että saisin työpaikan. Nyt Jeesus vastasi rukoukseen ja olen saanut työpaikan. Sellaisen, jossa voin olla Jumalan käytössä. Tämä on todellinen rukousvastaus ja olen siitä tosi iloinen ja kiitollinen Jumalalle


Helsinki -Pasila 20.2.2013
Menin rukoiltavaksi eräänä iltana, kun päälläni oli pari viikkoa kestänyt valtava tuska, ahdistus ja yksinäisyyden tunne.
Sen torstai-illan jälkeen ahdistus hävisi täysin, tunnemaailma on ollut seesteinen ja sydämessä ihmeellinen rauha.


Kouvola / Kotka kevät 2013
Olen käynyt Kouvolan ja Kotkan Healing Room -rukousklinikoilla pyytämässä, että Herra Jeesus antaisi apunsa, viisautta ja taitoa opiskeluihini ja näyttökokeisiin.
7.3.2013 oli viimeinen näyttökoe ja se meni hyvin. Kiitos Jeesukselle sain valmistua uuteen ammattiin ja sain paljon uutta tietoa ja taitoa.


Vantaa – Tikkurila 4.2.2013
Viime syksyn aikana Healing Roomissa rukoiltiin useasti perheeni vaikean taloustilanteen puolesta. Erään ystävän rohkaisemana aloin taas antamaan täydet kymmenykset Jumalalle siitä huolimatta, että pelkäsin taloudellisia vaikeuksia. Tämän jälkeen puolestani rukoiltaessa, rukoilijat näkivät kuvan, että seteleitä sataa taivaasta.

Pian alkoikin sataa: sain runsaan veronpalautuksen, suuren henkilökohtaisen tulospalkkion, tyttärellemme lahjoitettiin polkupyörä ja mieheni sai uuden kannettavan tietokoneen. Mitä ajattelinkin, että tarvitsisimme, Jumala antoi. Sain myös uuden, aiempaa paremman vakituisen työpaikan. Jumalan siunaus raha-asioidemme suhteen on ollut hyvin konkreettista ja runsasta!


Seinäjoki 7.2.2013
Menin Seinäjoen rukousklinikalle 7.2.2013 hyvin väsyneenä, masentuneena ja monin tavoin heikkona. Koin syvää Jumalan hoitoa rukoustiimin rukoillessa puolestani. Pyhä Henki kosketti minua, parantaen sisintäni ja vapauduin monista peloista.

Kiitän Jeesusta avusta, jonka sieltä sain.


Lahti 13.1.2013 Taakka hävisi harteiltani kokonaan. Tällä hetkellä en tunne enää reumakipuja selässäni. Kaunis kiitos rukoilijoille.


Kuopio 17.1.2013
Kävin loppu keväästä 2012 Healing Room –rukousklinikalla pyytämässä rukousta polvivaivoihin, rukouksen jälkeen huomasin oireiden helpottavan. Kesällä oikean polven kipu parantui kokonaan. Myös lääkäri totesi polveni terveeksi.

Tammikuussa 2013 lepo ja rauha laskeutuivat, kun elämäni ongelmien puolesta rukoiltiin Healing Roomissa. Kiitosmieli jäi ja katkeruus hävisi.


Porvoon koulutus 25.-26.1.2013
Teini-iästä saakka olen kärsinyt päänsäryistä ja migreeneistä, jotka usein kestävät monta päivää. Koulutuksen ensimmäisenä iltana minulla oli kova päänsärky, joka oli alkanut jo aiemmin päivällä. Vaikka en mennyt eteen rukoiltavaksi, huomasin kuitenkin kuinka särky pikkuhiljaa helpotti ja kotiin lähdin täysin oireettomana!

Yön aikana iski migreeni, enkä särkyjen vuoksi pystynyt kunnolla nukkumaan. Aamulla voin pahoin. Koulutuspaikalle päästyäni huonovointisuus paheni, kylmää hikeä pukkasi ja menin voimattomaksi. Tätä kesti jonkin aikaa, jonka jälkeen oloni parani nopeasti. Migreeni oli tipotiessään! Näin pikaista paranemista migreenistä en ole koskaan kokenut näiden 23 vuoden aikana, joina olen migreenistä kärsinyt. Kiitos Jeesukselle!


Espoo – Leppävaara 25.1.2013
Silmieni puolesta rukoiltiin Albergan Healing Roomissa joulukuussa 2011. Silmävaivani ovat poistuneet ja esirukoilijan uskossa lausutut sanat toteutuivat suorastaan profeetallisesti. Kiitän Healing Room -työstä  ja toivotan sille Jumalan siunausta!

Lohja 1.11.2012
Selkäni leikattiin 2009. Leikkaus epäonnistui ja lääkärit sanoivat, että tulen kärsimään toispuoleisesta hermosärystä loppuikäni. Kävelemään pystyin rollaattorin avulla. Kun en liikkunut, lihoin 15 kg ja se taas aiheutti lisää vaivoja. Sitten vasemmassa polvessa todettiin nivelrikko, joka johtui ylipainosta. Olin uskossa, mutta luulin, ettei edes Jumala pysty minua auttamaan. Sitten tulin Healing roomiin rukoiltavaksi ja sinne jäivät ongelmani ja kipuni!
Kiitos, kunnia ja ylistys Jumalalle!  Muutaman kuukauden jälkeen palautin rollaattorin ja muut apuvälineeni terveyskeskukseen. Nyt olen käynyt vuoden kuntosalilla rankoissa treeneissä 3 kertaa viikossa, kävelen kolme kertaa tunnin lenkkejä viikossa ja painoni on pudonnut 10 kg ja kaikki kivut ovat poissa, meillä on suuri ja ihmeitä tekevä Jeesus! Hän todella parantaa ja vapauttaa sairauksista! Nautin elämästäni täysillä!


Helsinki – Pasila 25.10.2012
Syksyllä 2011 minulla todettiin sydäntulehduksesta jäänyt vamma. Lääkärin arvion mukaan joudun käyttämään astmalääkkeitä koko loppuikäni ja jos liikunta aiheuttaa kipua, niin se on lopetettava. Tämä oli minulle liikunnanohjaajana tosi iso asia. HR:ssä rukoiltiin useasti ja nyt tämä “parantumaton” vamma on lähes poissa. Pystyn liikkumaan ilman kipuja ja ilman astmalääkettä, tänään kävin ensi kertaa uimassa 30 min! Tuli voittajan varmuus, Jeesus on voittaja, parantaja ja pelastaja.


Tukholma 1.9.2012 Healing Room -koulutus
Minulle on n. 3,5 vuotta sitten tehty jäykistysleikkaus, mutta selkävaivat ovat palanneet ja olen joutunut lopettamaan työni. En pysty kunnolla liikkumaan ja minun on vaikea istua tai kävellä pidempiä matkoja. Tämä on johtanut univaikeuksiin ja olen joutunut ottamaan särkylääkettä säännöllisesti. Perjantai-illan konferenssissa tuolilla istuminen oli vaikeaa, johtuen myös melko pitkästä matkasta lähijunalla ja kävellen.

Kun lauantaina jatkoimme ihanaa konferenssia oli tarkoitus myös ns. harjoitella parantavaa rukousta käytännössä. Monet meidän ryhmästä menivät eteen saamaan esirukousta ja tulivat parannetuiksi.

Silloin tuli tiedon sana, että jonkun toinen jalka on noin 1,5 cm liian lyhyt. Tämä täsmäsi minuun, sillä näitä vaivoja minulla on ollut noin 20-vuotiaasta asti kun työssä jouduin nostamaan paljon raskaita kuormia.

Silloin menin eteen ja istuuduin tuolille. Minun piti istua oikein kunnolla, jotta voisi nähdä jalkojen pituusero, joka oli noin 1,5 cm. Monet totesivat näin olevan. Sitten puolestani rukoiltiin lyhyt rukous, että parantuminen tapahtuisi Jeesuksen nimessä ja Pyhän Hengen voimassa.

Silloin tunsin ensin lämpimän sähkövirran aaltoilevan molempien jalkojen läpi, ja samalla se hieroi lämpimästi ja ihanasti. Tätä jatkui jonkin aikaa ja samalla katselin miten jalkani kasvoi! ”Kiitos rakas Jumala”, ajattelin, ”että parannat minua, mutta miten käy muun selkäni ja välilevyn pullistuman kanssa?” – näin ehdin nopeasti ajatella – ja samassa hetkessä tunsin kuinka lämpö levisi ja sähkövirta nousi myös selkää pitkin!! ”Miten ihanaa, kiitos rakas Jeesus, että parannat minut”, ajattelin, enkä ihan tuntenut olevani sen arvoinen, koska on niin paljon muita kärsiviä!

Ryhmässämme jotkut muutkin näkivät kun jalkani kasvoi. Tunsin itseni heti aivan pirteäksi ja liikuntakykyiseksi, ei mitään särkyä. Tunnen suurta kiitollisuutta Suurta Jumalaamme kohtaan, joka on meidän Parantajamme ja joka ilmentää voimansa.

Nyt on kulunut muutamia päiviä tästä ja selkäni on edelleen täysin terve, josta olen todella kiitollinen.

Ihanasti kiitollinen 60-vuotias mies.


Kerava 23.8.2012
Kävin viime maanantaina Keravan Healing Roomissa pyytämässä esirukousta moneen asiaan. Pyysin mm. parantumista toiseen silmääni, jossa oli jo pari päivää ollut yläluomessa jonkinlainen tulehdus ja sen johdosta iso, kipeä paise. Olin syönyt lääkärin määräämiä antibiootteja jo monta päivää, mutta tulehdus tuntui vain pahenevan. Healing Roomissa käyntini jälkeisenä aamuna silmäni oli yhtäkkiä todella paljon parempi ja nyt se on jo melkein normaali. Kiitos Taivaan Isälle ihmeellisestä ja ihanasta parantumisesta!! Ja kiitos myös rukoilijoille!


Hartola 27.5.2012
Olimme ilalla 26.toukokuuta kotikokouksessa ja polveni parani rukouksessa. Ei enää lonsku, kyllä Jeesuksen käsi on ihmeelinen. Ihmeellistä, että hetkessä vaan parannus tulee voimaan, kiitos tästä kuuluu Herralle ja kaikki hyvä mitä siinä samalla tapahtui. Ei mikään voi niin virvoittaa enkä muusta sellaista iloa saa, kuin että Herra parantaa.


Itä-Helsinki 2.5.2012
Puolestani on rukoiltu ja rukousvastauksena niveleni käsistä ja jaloista ovat lähes terveet,kivut ovat vähentyneet. Myös sisäisesti olen muuttunut ja rakentunut terapeuttini ja ystävieni sekä oman kokemukseni mukaan. Työsuhteeni on jatkunut, myös taloudellinen tilanne parantunut.


Espoo 18.4.2012
Kävin Healing Roomissa rukoiltavana 17.4.12 Albergan kartanossa Leppävaarassa. Olin käynyt silmälaserleikkauksessa, josta toipumisesta tulikin aika järkyttävä kokemus! Silmäkivut ja näkö oli tosi huono ja sumuinen pari viikkoa, ja haittasi todella paljon elämääni! Puolestani rukoiltiin ja henkilö, joka oli rukoilemassa oli myös itse alkanut parantua huononäköisyydestä! Huomasin heti eron jo klinikalla, kun testasimme näköäni, mutta viimeistään, kun lähdin kotiin kaikki oli kirkasta ja selkeää! Täydellinen ihme! Jeesus paransi, kun silmälääkärikin vain ihmetteli, miksi näköni ei parannu! Ajoin sumussa klinikalle ja lähdin kirkastunein katsein kotiin, Kiitos Herralle ja Hänen palvelijoilleen!


Oulu 2.4.2012
Vaikeat rytmihäiriöt ja yleisvointi paranivat huomattavasti. Kaliumarvo parani, pelko ja ahdistus hävisivät ja masennus väistyi.


Maarianhamina 1.4.2012
Vuoden 2011 alussa pidettiin Healing Room infotilaisuus seurakunnassamme Maarianhaminassa ja toin 15-vuotiaan tyttäreni esirukoukseen. Olimme äskettäin alkaneet tutkimukset siitä miksi hän ei tule murrosikään ja pituuskasvukin oli pysähtynyt. Saimme tutkimuksen jälkeen kuulla että häneltä ei löytynyt kohtua eikä munasarjoja. Hänen puolestaan rukoiltiin tuossa infotilaisuudessa ja myöhemmin keväällä tehtiin uudet tutkimukset. Tällöin tyttäreltämme löytyi normaalit kohtu ja munasarjat! Syyksi ilmiölle todettiin myöhäinen kehitys ja “perinnöllisyys”!


Tampere 20.3.2012
Oikea jalka oli ollut kipeä ja lääkäri epäili veritulppaa. Puolestani rukoiltiin Tampereen Healing Roomissa. Olin tutkimuksissa, mutta ei löytynyt veritulppaa, vaan veri pääsi vapaasti kiertämään. Kunnia ja kiitos Jumalalle!


Lapua 26.3.2012 (rukoiltavan luvalla)
Lapuan tiimi oli 12.1.2012  HR-esittelytilaisuudessa. Illan lopussa oli rukouspalvelu, jossa rukoilimme henkilön puolesta, jolla oli paha ihottuma. Rukoillessamme minulle nousi mieleen sana “hunaja”. En ensin sanonut sitä, mutta kun sana ei jättänyt rauhaan sanoin sen. Rukoiltava naurahti ja sanoi että hän on oikea hunajan suurkuluttaja. Hän aikoi nyt jättää hunajan pois ruokavaliostaan ja kehoitimme häntä antamaan palautetta jos ihottuma paranee. Parin kuukauden päästä hän tuli keskustelemaan eräässä toisessa rukoustapahtumassa ja näytti miten ihottuma oli kokonaan hävinnyt kun hunaja oli jätetty pois.


Tampere 6.3.2012
Päänsärkyni puolesta rukoiltiin Tampereen Healing Roomissa tammikuussa. Päätäni ei ole särkenyt 1,5 kuukauteen. Kunnia Jumalalle!


Jämsä 5.3.2012
Niskani oli kovin kipeä kevätkesällä 2011. Välilevy oli lääkärin (fysiatrin) mukaan rikkoutunut ja vuoti hermojuureen hapanta nestettä. Minulla oli kovaa hermosärkyä niskassa ja kävin Jämsän Healing Roomissa, jossa puolestani rukoiltiin. Sen jälkeen pikkuhiljaa (noin 2 viikkoa) kipu alkoi hellittää, eikä leikkausta tarvittu. Kiitos Herralle! Kiitos rukoilijoille!


Espoo 23.2.2012
Kokonaisvaltaista parantumista on tapahtunut, masennus ja ahdistus vähentyneet, eikä enää ole alavatsakipuja. Myös muut kivut lieventyneet. Viime kerralla rukoilijat saivat näyn jonka voisi tulkita lupaukseksi paranemisesta. Todellakin aion jatkaa Healing roomissa käymistä! Kiitokset kaikille rukoilijoille, teette arvokasta työtä!


Helsinki-Pasila 23.2.2012
Minut voideltiin öljyllä ja kaksi viikkoa sen jälkeen koin, että 15 vuotta kestänyt lievä masennus lähti pois. Koin, että Jumala nosti minua ylöspäin. Kolmannella kerralla koin, että sukukiroukset molemmilta (sekä isän, että äidin) puolilta katkesivat.


Joensuu 7.2.2012
Olen kärsinyt ahdistavasta pakko-oireisesta häiriöstä, josta Jumala ihmeellisesti paransi rukousklinikalla käymisen jälkeen. Yhtäkkiä vaan huomasin itse ja miehenikin huomasi, että olin vapautunut pakko-oireista. Kiitos ja kunnia Jumalalle!


Kuopio, tammik. 2012
Kävin HR:n info- ja parantumisillassa ja puolestani rukoiltiin. Minulla oli silloin leikattu vasemman puolen sääri, josta kaikki luut olivat poikki ja siihen tuli myöhemmin komplikaatioita ja tulehduksia. Tuli myös antibioottien aiheuttama ripuli ja kova kuume. Tulehdusarvot olivat korkeat ja tilanne oli hengenvaarallinen. Sain siihen hoitoa sairaalassa ja puolestani myös rukoiltiin eri puolilla. Nyt voin kävellä taas. Myös oikea olkapääni leikattiin ja leikkaus onnistui hyvin ja nyt voin jo touhuta käden kanssa. Kiitos Herralle!


Oulu 16.1.2012
Vaikeat rytmihäiriöt ja yleisvointi paranivat huomattavasti. Kaliumarvo parani, pelko ja ahdistus hävisivät ja masennus väistyi. Kävin vaikeitten rytmihäiriöiden vuoksi Oulun Healing Roomissa.

Lapua 18.12.2011
Sairastan hermovaurion aiheuttamaa kroonista kiputilaa ja ajoittain kipu on niin voimakasta ja pitkittynyttä etten saa nukuttua edes lääkkeiden avulla. Minulla oli tosi paha kipuilujakso takana, enkä ollut nukkunut reiluun viikkoon kuin parin tunnin yöunia ja oli sellainen olo, että murenen paloiksi maanrakoon. Minulla ei ollut enää muuta mistä yrittää saada apua kuin Jumala ja menin Lapuan HR-klinikalle. Puolestani rukoiltiin ja siinä hetkessä tunsin lämmön ja raukeuden laskeutuvan päälleni. Sain myöskin rukousliinan jonka laitoin tyynyni alle ja nukuin heti seuraavana yönä 8 tuntia heräämättä kertaakaan kipuun. Nyt olen saanut nukuttua univelkojani pois, olen nukkunut öisin ja välillä päivälläkin.


Joensuu 13.11.2011
Olin ensimmäistä kertaa rukoiltavana 18.10.2011 Joensuun rukousklinikalla. Pyysin rukoilemaan polveni puolesta joka oli kipeä ja vapautumaan lopullisesti rauhottavasta lääkkeestä. Polvikipu loppui rukousillan jälkeen ja nyt olen vapautunut kokonaan lääkkeistä.


Lohja 5.11.2011
Kiitos Lohjan Healing Room tiimille joka rukoilivat puolestani. Minulla oli kova iskias ja viimeisillä voimilla tulin Healing Roomiin, keppiin nojaten. Kipu hävisi ja takaisin parkkipaikalle kykenin kävelemään  kivutta. Kynnys Healing Roomiin on nyt huomattavasti matalampi ja uskon että palaan vielä muissa merkeissä.


Jämsä 17.8.2011
Kaaduin polkupyörällä sillan kaiteeseen. Sairaalassa todettiin mustelma aivokudoksessa, se aiheutti huimausta, päänsärkyä ja huonoa oloa. Lisäksi oli ruhjeita ympäri kehoa. Olin sairaalassa viikon, onneksi ei tullut aivoverenvuotoa. Huono olo jatkui. Menin Healing Roomin rukoustelttaan ja puolestani rukoiltiin. Tunsin lämpöä, ihan kuin veri olisi alkanut sisällä kiertämään ja heti kun astuin teltasta ulos, olo oli hyvä, huimaus ja huono olo oli pois! Hyvä olo on säilynyt. Pyöräilemään lähtiessäni koin niinkuin joku olisi sanonut “Laita kypärä päähän”. Lääkäri totesi: “Kypärä toimi suojelusenkelinä.”


Jämsä 13.8.2011
Olen saatananpalvojaperheestä. Uskoontuloni jälkeen jouduin taisteluun henkivaltojen kanssa. Jouduin 20 vuotta käyttämään suuria määriä rauhoittavia lääkkeitä. Tästä huolimatta ahdistus jatkui. Kävin Healing Room -rukousklinikalla kaksi vuotta sitten. Rukoilija sai sanan, että lääkkeet jää vielä kaappiin. Tänä kesänä alkoi tapahtua; lääkkeet vähenivät ja nyt en syö enää lääkkeitä ollenkaan. Oloni on mahtava ja toimintakyky on palautunut. Jeesus elää ja voi parantaa!


17.7.2011 Anjalankoski, Inkeroinen parantumisilta
Menin rukoiltavaksi vasemman käden puutumisen vuoksi. Itse en tuntenut mitään erityistä, mutta yksi rukoilija sanoi että tunsi lämmön kädessään, joka oli juuri kipeän paikan päällä lapaluun alaossassa. Lähtiessäni pois oli niin hyvä olo ja käsi oli ihmeellisen kevyt. Kiitos Jeesukselle, Hän paransi käteni. Enää se ei ole puutunut, eikä kipeä vaan taipuisa ja terve. Heti illalla menin nostelemaan painavaa astiaa, eikä käsi nostelusta ole kipeytynyt. Kiitos Jeesukselle Kristukselle!


13.5.2011 Espoo ja Itä-Helsinki
Yli vuoden kestänyt hyvin kivulias olkapään vaiva ja siitä seurannut jäätynyt olkapää parantui täysin hetkessä 7.2.2011 klo 23. Käsi liikkuu kaikissa liikeradoissaan täysin normaalisti! Olin käynyt rukoiltavana Leppävaaran ja Kontulan Healing Roomissa joitakin kertoja ja myös ystävät olivat esirukoilleet olkapääni puolesta. Käsikirurgin ja ortopedin diagnoosin mukaan vaivaan olisi saanut varautua kahden vuoden sairastamisella. Lääkärini ja fysioterapeuttini sanoivat tämän olevan todellinen ihmeparantuminen. Kiitos parantumisesta kuuluu yksin  JEESUKSELLE! Amen.


Jämsä 9.5.2011
Polven puolesta rukoiltiin. Nyt se on kunnossa!


Jämsä 2.5.2011
Olin ahdistunut tullessani. Rukouksen aikana ja sen jälkeen koin suuren helpotuksen tunteen, että asiani ovat Herran kädessä eikä minun tarvitse huolehtia. Selkäkipuni helpottui jonkin verran, mutta sisäinen kipu helpottui kokonaan.


17.4.2011 Turku
Olin magneettikuvissa tammikuussa 2011: Näkyvä Duraalinen AV-fisteli (ylimääräinen aivoverisuonivaltimo, jolla laskimoyhteys) aiheutti suhinaa sydämen sykkeen tahdissa. Nyt huhtikuussa 11.04.2011 kuvattiin perinteinen pään varjoainekuvaus (katetriangio), jossa sitä suoniyhteyttä ei enää ollut. Yhteys oli mennyt tukkoon ja näin tapahtuu kollegoiden mukaan HARVOIN! KUNNIA JA KIITOS YKSIN JUMALALLE!


 • TV7: Ritva – Jumala paransi pitkän ja vaikean masennuksen
  This text will be replaced

  TV7:n Kosketus -ohjelma 257 – 2011
  Ritva – Jumala paransi pitkän ja vaikean masennuksen

  Miten voi olla näin kevyt olo, Ritva sanoo tänään. Hän sai avun musertavaan masennukseensa rukousklinikalta, Healing Roomista, jonne kuka tahansa voi mennä rukoiltavaksi, (kesto 9:57). Alkuperäinen ohjelma linkissä: www.tv7.fi


  16.4.2011 Maarianhamina
  Kaaduin kolme vuotta sitten pahasti pyörällä ja loukkasin onnettomuudessa
  kasvoni ja polveni. Onnettomuuden jälkeen jalassa ei ollut enää voimaa ja en
  voinut varata painoa jalalle. Koulutuksessa puolestani rukoiltiin. Tunsin jo
  rukouksen aikana, että polveen tuli voimaa ja se parani täysin. Kiitos Herralle!

  16.4.2011 Maarianhamina
  Kuulin ystävältäni Healing Roomista ja ajattelin mennä kaksipäiväiseen koulutukseen. Minulla todettiin tänä talvena astma, johon olen saanut lääkityksen ja se on pysynyt hyvin “kurissa”. Istui salin taainmaisessa penkissä ja siinä  istuessani minua alkoi ahdistaa rinnasta ja mietin mistä tämä johtui. Tilaisuuden vetäjä kysyi osallistujilta, tunsiko joku ahdistusta rinnassa? Ja minähän tunsin! Nostin käteni ja minua pyydettiin tulemaan eteen rukoiltavaksi. Koin miten valtava Pyhän Hengen voima tuli ylleni ja kyyneleet alkiovat valua poskiani pitkin. Koin samassa tilaisuudessa myös olkapääni parantumisen. Minulla oli tullut olkavarren lihakseen jonkinlainen tulehdus ja kiputila, johon söin tulehduskipulääkkeitä. En pystynyt nostamaan kättä. Kipu katosi pian rukouksen jälkeen ja pystyin vaivatta nostamaan käden ylös. Aamulla kipu oli täysin poissa eikä ole palannut sen jälkeen. Kiitos Jeesukselle, Hän on Ihmeellinen!

  16.4.2011 Maarianhamina
  Olin mukana Healing Roomin koulutuksessa Maarianhaminassa. Lauantaina puolestani rukoiltiin ja kipu katosi jalastani. Minulla oli jalassa veritulppa, jota särki ja kipeä alue kutistui kämmeneni kokoisesta peukalon kokoiseksi. Jalka on edelleen hyvä. Kiitoksia paljon.

  Jämsä 7.3.2011
  Oikea jalkani ruhjoutui vuosia sitten. Siitä asti se on ollut kovin kipeä. Rukouksessa lämmin virta meni läpi siihen ja tunsin kivun lähteneen. Kiitos Jumalalle ja kunnia Jeesukselle – Ylilääkärillemme!

  3.3.2011 Espoo
  Kävin 2010 keväällä Espoon Healing Roomissa pyytämässä esirukousta pitkittyneen sairastelun vuoksi. Sairaudet väistyivät ja uskon, että Jumala paransi minut ja perheeni. Sain myös kokea sisäistä rauhaa ja vapautumista peloista. Kiitos Jumalalle, joka on voimallinen parantamaan ja vapauttamaan.

  28.2.2011 Joensuu
  Minulla on vasemmassa ranteessa vanha jännevamma, jota on 2000-luvun alussa leikattu kolme kertaa ja syksyllä 2010 siihen tarvittiin vielä neljäs leikkaus. Tämän leikkauksen yhteydessä otetussa röntgenkuvassa todettiin +4mm liian pitkä kyynärluu ja alettiin suunnitella sen lyhennystä eli viidettä leikkausta. Ennen uusia kontrollikuvia ja käsiortopedillä käyntiä, käteni puolesta rukoiltiin HR-illassa. Rukouksen aikana ranteeni luut liikkuivat niin, että rukoilija tunsi liikkeet sormiensa alla. Samoin itsekin tunsin liikkeet ja sen jälkeen käsivarttani pitkin kulki kuuma Pyhän Hengen aalto koko vartaloon. Tammikussa 2011 otetussa kuvassa luun pituus oli enää +2.7mm, joka on alle leikkausrajan. Tapahtuipa tuossa rukoustilanteessa millimetrien osalta mitä vain, niin ranteeni on nyt parantunut, eikä uutta leikkausta tarvita.

  17.2.2011 Lapua  
  Polveni ovat olleet pahasti kipeät 18-vuotiaasta saakka. Sen vuoksi jouduin lopettamaan kilpaurheilun ja ns. normaalit kävelyreissut ja kaupungilla käytävät kauppareissutkin kipeyttivät polveni. Olin syksyllä 2010 Lapuan klinikalla ja polvieni puolesta rukoiltiin. Tajusin muutamaa viikkoa myöhemmin, että polviani ei ole särkenyt enää lainkaan. Kiitos ihanalle Taivaan Iskälle!

  17.2.2011 Lapua
  Rukousaiheenani oli, että löydän oman alani työtä. Nyt olen ollut mukavassa työpaikassa jo 2 kk.

  15.2.2011 Tampere
  Olin kärsinyt lapsettomuudesta melkein 6 vuotta. Varsinaista syytä ei tutkimuksissa ollut löytynyt, tosin lievän endometrioosin epäiltiin hidastavan asiaa. Monien rukousten ja Healing Room käyntien jälkeen lapsettomuus (ja muutkin oudot vaivat) alkoivat selvitä. Nyt olen raskaana. Kiitos ja kunnia Jumalalle ja kiitos myös teille Healing Roomissa.

  15.2.2011 Espoo
  Käytyäni Healing Roomissa olen saanut kokea siunausta ja voimaa, joka on kantanut arjessa. Olen jaksanut paremmin, kokenut, että Jeesus on hoitanut kokonaisvaltaisesti elämääni ja olen voinut ja jaksanut auttaa ja rukoilla itse lähimmäisten puolesta. Henkilökohtainen & perhe-elämä on tasoittunut.

  3.2.2011 Helsinki-Pasila
  Rukousaiheenani oli intiimialueen kivut. Ne olivat tulleet tosi koviksi ja pelkäsin niiden jäävän pysyviksi, koska ei ollut löytynyt mitään parannuskeinoa. Mutta Jumala oli armollinen ja paransi. Jotain tuntemuksia on vielä, muttei enää varsinaista kipua.

  25.1.2011 Espoo
  Tammikuun alussa rukousklinikalla Espoossa rukoiltiin pienen tyttäreni syömisongelmien puolesta. Kävin ensimmäistä kertaa klinikalla ja kaksi ihmistä rukoili tilanteemme puolesta. Ei mennyt kovin montaa päivää kunnes tyttäreni alkoi yllättäin syömään. Muutos oli todella dramaattinen ja kivi tippui sydämeltäni samantien – tiesin että Herra oli kuullut rukoukset ja saimme alkaa syöttää yhteistyökykyistä lasta. Meidän ei tarvinutkaan

31.5.2010 Jämsä
Uneni on parantunut, kun sen takia on Healing Roomissa rukoiltu. Olen alkanut vapautua huonounisuuden kahleista.

30.5.2010 Kouvola
Pitkäaikaisen silmätulehduksen ja jatkuvan herpeksen uusiutumisen takia tulin rukousklinikalle. Ekalla kerralla silmän särky helpotti, mutta valon arkuus jatkui. Tulin vielä toisen kerran käymään ja sen jälkeen paraneminen alkoi. Särky ja kipu ja valon arkuus on poissa. Näkökyky jää huonommaksi, mutta nyt voin elää normaalia elämää. Kiitos.

14.5.2010 Vantaa – Tikkurila
Kävin rukoiltavana Healing Roomissa perheasioideni ja poikani (12 v.) mielenterveysongelmien puolesta. Vuosi sitten hän oli terapian tarpeessa ja erittäin masentunut. Hän on käynyt myös itse kaksi kertaa Healing Roomissa rukoiltavana ja nyt poika on täysin terve, reipas ja iloinen. Koulu menee hyvin ja hänellä on paljon kavereita.

4.5.2010 Kouvola
Olen käynyt rukoiltavana useamman kerran ja pyytänyt, että yöunet paranisivat. Olin nukkunut v.2008 alkaen reilut 2 v. ainoastaan nukahtamislääkkeen avulla ja käytin niitä joka yö. Maaliskuun 5. päivän jälkeen olen nukkunut ilman nukahtamislääkkeitä ja vain muutamana iltana olen ottanut ½ tablettia! Kiitos Jeesukselle!”

22.4.2010 Helsinki-Paloheinä
Olin kärsinyt 3-4 vuotta kovaa päänsärkyä ja hermosärkyä niskanikamassa, joissa on kulumaa. Kahden viime vuoden aikana kipukohtaukset vain pitkittyivät, käytin vahvoja lääkkeitä, kävin 1-2 vk välein hierojalla jumiutuneiden niska-hartialihasten takia ja olin usein sairaslomilla. 8.4. oli taas kovat kivut päällä kun tulin Healing Roomiin rukoiltavaksi ja en tuntenut mitään erityistä. Illalla kotona tunsin, että jotakin on tapahtumassa, seuraavan yön nukuin tosi hyvin ja aamulla heräsin ilman kipuja! Nyt olen ollut jo kaksi viikkoa ilman kipuja, olo on pirteä ja kevyt ja jaksan kotona ja töissä mitä vain. Päänsäryn lisäksi vasen korvani on myös parantunut! Vuosia siinä oli huonompi kuulo kuin toisessa ja se oli jotenkin “tukossa”, nyt korva on terve ja kuulen sillä hyvin! Koko ajan vain naurattaa ja haluaisin jatkuvasti kertoa kaikille mitä Herra on tehnyt. Kiitos Herrani, suuri parantajani!

8.4.2010 Itä-Helsinki
Heinäkuussa 2009 selkääni tuli välilevynpullistuma ja issiashermo jäi puristuksiin. Jouduin useiden kuukausien sairauslomalle ja olin pitkiä aikoja vuodepotilaana. Tuskat olivat kovat ja pullistuma ei alkanut vetäytyä, vaan kiputila jäi ikäänkuin päälle. Kävin tammi-maaliskuussa 2010 muutamia kertoja Itä-Helsingin klinikalla rukoiltavana ja joka kerta kivut hellittivät enemmän. Nyt on jo huhtikuu ja olen pystynyt jatkamaan normaalia elämää. Käyn töissä, harrastuksissa ja olen vallannut kotini takaisin pölypunkeilta! Maaliskuussa pystyin ensimmäisen kerran luuttuamaan lattioita heinäkuun jälkeen. Jeesus on uskollinen ja hyvä Isä. Kiitos Hänelle ja Kontulan Healing Roomin rukoilijoille, jotka kohtasivat minua joka kerta rakkaudella!

11.2.2010 Helsinki-Paloheinä
Olen käynyt rukoiltavana rukousklinkialla ja rukoushetket ovat olleet hoitavia ja siunaavia. Selkeä parantuminen on, että selkäkivut ovat poistuneet. Lisäksi munuaissairaudessa on tapahtunut selkeä käänne parempaan ja univaikeudet ovat helpottuneet huomattavasti.

27.1.2010 Vantaa-Tikkurila
Menin syksyllä rukoiltavaksi, vaikka en oikein ollut ajatellut rukousaiheita. Keskustelussa löytyi aiheiksi selkävaiva, joka on vaivannut lähes 30 vuotta (sukuvika 4/8 sisaruksesta on leikattu samanlaisen vaivan vuoksi). Olen “oppinut elämään selkäni kanssa” päivittäisen kuntoutuksen avulla. Selkäni parani: oireet ja joka-aamuinen jäykkyys hävisivät. Lisäksi rukoiltiin tyttäreni 22-vuotiaan tyttären puolesta: oli haluton opiskelemaan, ei ottanut vastaan tarjottua tukea, uhmakkuus omaisia kohtaan yms. Tyttärentytär on nyt päässyt opintoihin käsiksi ja torjuva asenne murtunut. Jeesuksen läsnäolon vaikutus on voimallinen. Hänelle kuuluu kaikki kunnia.

12.1.2010 Kouvola
Kävin joulukuussa -09 rukoiltavana Healing roomissa Kouvolassa, jonka jälkeen voimakas selästä johtuva hermosärky jaloissa jäi pois! Tänään kävin uudelleen rukoiltavana selän ja tulevaisuuden asioiden vuoksi. Hengen vaikutuksesta sydämeen tuli rauha ja alkoi naurattaa, mikä oli hyvin vapauttavaa. Lisäksi koin voimakasta lämpöä – melkein kuin olisi ollut saunassa.”

29.12.2009 Kouvola
Jumala on parantanut allergian, johon en enää tarvitse lääkitystä. 8.12.09 rukoiltaessa tunsin, että Pyhä Henki sanoi ‘Aamen’ kaikkeen, mitä esirukoilijat rukoilivat! Lisäksi tunsin pientä lämpöä ja sormien kihelmöintiä. Itku oli parantavaa. Uskon, että Jumalan voima oli läsnä ja parantuminen alkoi kehossani.

23.11.2009 Jämsä
Minulla oli parin viikon ajan polttava tunne ylävatsan alueella, joka paheni jatkuvasti. Eräänä iltana polte oli todella kovaa ja mietin ensiapuun lähtöä. Sitten eräs Healing Roomissa palveleva rukoili puolestani ja kova kipu helpotti välittömästi. Muutaman päivän päästä menin Healing Roomiin ja siellä rukoilija laittoi käden vatsani päälle, jolloin koin lämpimän aallon menevän lävitseni. Seuraavana päivänä huomasin, että kipu oli kokonaan pois.

19.11.2009 Helsinki-Paloheinä
Parannuin synnytyksenjälkeisestä masennuksesta, kun puolestani rukoiltiin Helsingin Paloheinän Healing Roomissa syyskuussa 2009. Jeesus kosketti ja otti kertaheitolla kaiken ahdistuksen, pelon ja masennuksen pois! Tilalle tuli valtava ilo ja vapaus kaikista taakoista.

5.11.2009 Helsinki-Paloheinä
Kiitos Herralle, joka kuuli rukouksen Healing Roomissa keväällä 2009:
Jalkani parani. Kiitos Jeesus!

30.10.2009 Espoo ja Helsinki-Paloheinä
Lähes vuoden kestäneen rukoilun jälkeen oudoille oireilleni löytyi diagnoosi. Diagnoosin ihmeellinen selviämisketju käynnistyi muutama kuukausi sitten yhden rukouskerran yhteydessä tulleesta näytteenottokehoituksesta. Kuluneen vuoden aikana olen saanut joka käynnillä korvaamatonta tukea ja rohkaisua rukoilijoilta sekä saanut usein kokea Jumalan lempeän läsnäolon. Nyt vihdoinkin sairaudellani on nimi, ja sairaudesta paranemisen puolesta rukoileminen voi jatkua luottavaisemmin mielin. Kiitos Herralle!

25.10.2009 Espoo
Niska-hartia-päänsärkyni puolesta rukoiltiin 23-24.10.09 koulutus -viikonlopussa Espoossa. Kivut ovat poissa! Olen saanut elämääni ilon takasin ja rohkeuden elää. Elämä näyttää valoisammalta kuin pitkään, pitkään aikaan! Sain uudistua uskossani! Herra on hyvä! Kiitos Jeesukselle ja esirukoilijoille!

25.10.2009 Espoo
HR koulutustilaisuudessa 23-24.10.09: Minulla oli jäykkä rintaranka, josta seurasi usein mm. hartiakipuja ym. ja ristiselkäkipu yli vuoden ajan. Se oli ajoittain aika paha ja esti minua tekemästä esim. voimistelua viime aikoina. Nyt kipua ei ole ollut viime perjantaiyön jälkeen ja ranka tuntuu muutenkin hyvältä. Kiitos Jumalalle!

21.9.2009 Jämsä
Vapauduin vihasta ja uudistuin uskossa. Healing Room on tosi hyvä juttu, tätä tarvitaan. Ei saa lopettaa!

11.9.2009 Espoo
Ei ollut helppoa viedä lastaan rukoiltavaksi – tyttäreni oli sairastanut kaksi vuotta vaikeaa haavaista paksusuolen tulehdusta; kipuja, veriripulia,lääkekokeiluja, sytostaattikokeilu – koulusta poisjäämistä, pelkoja, kielteinen kehonkuva… Ahdistus tyttäreni jaksamisesta ajoi tarttumaan viimeiseen oljenkorteen. Niinpä me molemmat vanhemmat veimme tytön toukokuun viimeiseen HR klinikkaan. Jo se, että yksi rukoilijoista sairastikin samantyyppistä sairautta ja oli nuori kaunis nainen, oli tyttärelle vahvistava kokemus. Huomasimme heti pelkojen jääneen pois ja rauhan tulleen sijaan. Se todella tapahtui heti, ja ajattelimme, että muuta emme edes odota – tässäkin oli jo syytä iloon. Mutta nyt kesän mentyä saan vain ihmetellä tuoreimpia laboratoriotuloksia; näin matalia tulehdusarvoja ei tytöllämme ole koko sairauden aikana mitattu. Vaikka olemme koko ajan laskeneet lääkitystä, on hänen vointinsa vain kohentunut. Jumala halusi osoittaa minulle, että Hän elää ja voi tehdä kaiken, minkä haluaa ja näkee meille hyväksi. Hän osoitti myös, että työn tekijöitä tarvitaan -heitä, jotka antavat itsensä ja aikansa Jumalan rakkauden työn eteenpäin menemiseksi.

5.9.2009 Jämsä
Rukoilijat rukoilivat puolestani ja sain tulla Jumalan armosta uskoon! Todella hyvä mahdollisuus uskomattomille ja uskoville tuoda asioita Jumalan eteen.

24.8.2009 Jämsä
Oli ihana, hoitava Jumalan Pyhän Hengen läsnäolo ja rauha. Kiitos Jumalalle tästä toiminnasta.

16.6.2009 Vääksy
Olen käynyt useamman kerran Healing Roomissa tämän kevään aikana. Käynnit ovat olleet tärkeä henkinen tuki. Itsemurha-ajatukset ovat väistyneet täysin ja myönteiset ajatukset Jumalasta ja itsestä tulleet tilalle. Muutenkin sisäinen eheytyminen on huomattavaa, esim. iloisuus on lisääntynyt. Joka kerran olen kokenut Jumalan rakkauden.

6.6.2009 Espoo
Minulla todettiin syksyllä 2007 parantumaton luustoon levinnyt syöpä. Herra kuitenkin puuttui asiaan, ja parantuminen käynnistyi voimalla jouluna 2007. Kävin juuri lääkärin määräaikaistarkastuksessa ja mitään merkkejä sairaudesta ei enää löydetty. Kaikki terveyttä mittaavat veri- ja virtsa-arvot olivat erinomaisia ja kunto aivan oivallinen. Kovasti kiitoksia myös Healing Roomille rukousavusta.
Kiitos Herralle! Kaikki on Hänelle mahdollista – usko ainoastaan, älä epäile!

7.5.2009 Salo
Selkä parani Healing Roomissa. Rukoiltaessa tuntui kuumotusta selässä ja rukoilijan kädessä. Kaikki kipu ja jäykkyys ei vielä silloin rukoiltaessa kokonaan hävinnyt, mutta nyt kaksi päivää myöhemmin selkä on kivuton.

9.4.2009 Helsinki-Paloheinä
Keuhkossani oleva syöpä oli tehnyt etäpesäkkeen soliskuoppaan tammikuussa, jolloin aloitettiin solumyrkkuhoito ja seuranta. Samaan aikaan aloin käydä Healing Roomissa. Etäpesäke tulehtui ja turposi moninkertaiseksi, jolloin otin antibioottikuurin. Kuurin ja turvotuksen mentyä ohi otettiin viipalekuvat ja etäpesäkkeessä olevan syövän todettiin koteloituneen kuolioon. Lisäksi keuhkoissa oleva syöpä oli kutistunut vain pieneksi jäämäksi.

24.3.2009 Espoo
Olen melko hyväkuntoinen ihminen, mutta viime syksynä alkoi tulla ongelmia tasapainon kanssa. Huomasin sen erityisesti kuntosalilla tasapainoharjoittelussa ja lisääntyvästi myös normaalissa liikkumisessa. Asia paheni voimakkaan influenssan jälkeen alkuvuonna. Tasapainon puolesta rukoiltiin Albergan klinikalla ja häiriö korjaantui. Kiitos Jeesukselle.

19.3.09 Helsinki-Paloheinä
Minulta leikattiin viime joulukuussa rintasyöpä ja sain jälkihoidoksi 28 kertaa sädehoitoa. Kaikki meni hyvin, kunnes 20:n hoitokerran jälkeen rinnan- sekä kainalon alueen iho meni vereslihalle ihon kuivumisen johdosta. Kipu oli sietämätön. Healing Roomissa rukoiltiin torstaina akuutin iho-ongelmani puolesta ja jo seuraavana sunnuntaiaamuna aikaisin sain lähteä kauan odotetulle etelänmatkalle iho-ongelmista täysin parantuneena. Herralla oli kuin olikin matka-aikatauluni tiedossa ja Hän yllätti iloisesti. Kunnia Jumalallle!

Välilehden sisältö