TV-ohjelmat

Healing Rooms konferenssi Espoossa 27.-30.9.2018

Espoossa pidettiin Healing Rooms Conference 27.-30.9.2018

Konferenssin paikkana oli Espoon helluntaiseurakunta ja konferenssin pääpuhuja oli Gordon van Veelen hollannista. Ohjelmassa oli ylistystä, opetusta, verkostoitumista ja keskinäistä yhteyttä. Tanssijat ja soittajat nostattivat ylistyksen Jeesukselle. Konferenssin aiheet olivat Isän rakkaus, parantuminen ja evankeliumi. Healing Rooms konferenssi järjestettiin yhteistyössä Healing Rooms Finland ry:n ja Espoon Helluntaiseurakunnan kanssa.

Katso konferenssin videotaltioinnit linkistä:  www.healingrooms.fi/healing-rooms-konferenssi-2018/

Healing Rooms konferenssi Helsingissä Vanhassa kirkossa
9.-11.3.2017

 – Katso Healing Rooms konferenssin 2017 videoinnit TV7 arkistosta
Helsingissä Vanhassa kirkossa 9.-11.3.2017 järjestetty konferenssi. Tapahtuma kokosi kristittyjä Suomen eri seurakunnista ja koko Euroopasta. Kaikki tapahtumataltioinnit nähtävissä TV7 Plus ohjelma-arkistossa:

 http://www.tv7plus.fi/vod/series/57840/

Pääpuhujana Healing Rooms -palvelutyön kansainvälinen johtaja Cal Pierce (USA). Mukana mielenkiintoisia vieraita Suomesta ja Euroopasta mm. Paul Clift (UK), Maria Sjögren (SWE), Antero Laukkanen, Martti Ojares, Heikki Hilvo, Susanne ja Markku Laitinen sekä monia ja monia muita avainhenkilöitä.

  
Healing Rooms Finland ry:n hallituksen linjaus uskon merkitykseen parantumisessa: HRF ry linjaus 17.3.17.pdf

Kuningaskunnan tuuli TV-ohjalma: Parantumisen aika

Tuhatvuotinen valtakunta on yliluonnollisen parantumisen ja ennalleenasettamisen aikaa, josta Pyhä Henki antaa nyt jo maistiaisia. Pyhän Hengen parantava voima lähti aikanaan liikkeelle Israelista ja on nyt palaamassa sinne takaisin. Susanne ja Markku Laitinen TV7:n haastatelussa 19.6.14 (haastattelu on tehty Israelissa).

Jumalan juoksutytöt - vieraana Susanne Laitinen

Haastattelussa TV-ohjelma TV7:ssa
Rick ja Lori Taylor

Kosketus TV-ohjelma

Tositarinoita tavallisten ihmisten rosoisesta arjesta, yrityksistä selviytyä yksin ja lopulta ylhäältä tulleesta avusta.
Kosketuksessa tavataan ihmisiä kuten sinä ja minä: naapurin poika. Bisnesmies. Kotiäiti. Kampaaja. Huumediileri. Muusikko. Malli. Syöpäpotilas. Mainosmies, jolla oli kaikki hyvin.
Me yritimme itse, mutta epäonnistuimme. Nyt me olemme löytäneet toivon, rauhan ja elämän täyteyden.

Johanna. En enää pelkää

Ritva

Miten voi olla näin kevyt olo, Ritva sanoo tänään. Hän sai avun musertavaan masennukseensa rukousklinikalta, Healing Roomista, jonne kuka tahansa voi mennä rukoiltavaksi.

Tarja. En ole enää masentunut!

Yli kahdenkymmenen vuoden syvä masennus vaihtui iloon ja valoon.

Armon kalliolla TV-ohjelma