Parantumistodistuksia


Rukous voi paljon!
Rukoilijat eivät tiedä kuin pienen osan siitä, mitä kaikkea Isä on tehnyt. 
Alla muutamia palautteita ja parantumistodistuksia.


Luota Jumalaan, älä itseesi, katso Kristukseen ja rukoile. Me emme voi auttaa, mutta tunnemme Hänet, joka voi auttaa. Tule uudelleen ja uudelleen rukoiltavaksi, kunnes Jumala on vastannut rukoukseesi. Ja ihmeitä ja merkkejä tapahtuu ja ne osoittavat, että Jeesus Kristus elää!

Parantumistodistusvideoita

Jos olet itse kokenut parantumisen, pyydämme lähettämään lyhyen todistuksen rohkaisuksi muille. Helpoiten tämä käy näiden sivujen kautta linkistä: Healing Room palaute.

Seuraavassa todistuksia, joissa on rukoiltu parantumisen puolesta Healing Rooms -periaattein.

HEIKKI

Heikin issias parantui Healing Room -koulutuksessa syyskuussa 2012, kun osallistujat “harjoittelivat”  parantavaa rukousta.

JUHA

Juha on saanut itse parantua ja saanut nähdä monien parantuvan Healing Roomissa. Juhalla on antaa eteenpäin sitä hyvää, mitä Jeesus on hänelle antanut.

KATJA

Rakkauden puute ja elämän kivut olivat kovettaneet katjan sydämen.  Ikuinen Jumala kohtasi hänet suurella rakkaudellaan Healing Roomissa mitään vaatimatta ja sulatti kovan sydämen ja antoi uuden elämän tilalle. Katja sai löytää Jeesuksen.

MARJA-LEENA

Marja-Leena joutui veneonnettomuuteen, jossa vasen polvi vaurioitui. Polvi leikattiin kahdesti, mutta siihen jäi liikuntaa haittaava liikerajoitus. Marja-Leenan puolesta rukoiltiin ja liikerajoitus parani kerralla.

PIRKKO

Pirkko sai jättää kainalosauvat pois, lääkkeitä on vähennetty  ja elämä muuttunut kokonaan. Nykyään jopa 15 kilometrin kävely onnistuu ja askel on muuttunut reippaaksi. Pirkon puolesta rukoiltiin sitkeästi kahden vuoden ajan, joka tuki merkittävästi elämänmuutoksia.

Tule rukoiltavaksi Healing Roomiin, katso lähin HR -rukousklinikkasi tästä: Rukousklinikat

RITVA

Miten voi olla näin kevyt olo, Ritva sanoo tänään. Hän sai avun musertavaan masennukseensa rukousklinikalta, Healing Roomista, jonne kuka tahansa voi mennä rukoiltavaksi.

TARJA. En ole enää masentunut!

Yli kahdenkymmenen vuoden syvä masennus vaihtui iloon ja valoon.