Blogit

Täällä voit lukea toiminnanjohtajien ajatuksia blogien muodossa.

Jumala on hyvä

Oli alkusyksyn aurinkoinen sää, kun olimme aktio-tiimin kanssa liikkeellä Espoon keskuksessa kauppakeskuksen edessä. Kahvit ja teet oli keitetty, hengellistä luettavaa levitetty retkipöydille ja tekniikka viritetty. Asuntoautoa vasten pystytetyt roll-up:t kertoivat, että tänään ei myyty puhelinliittymiä tai sähkösopimuksia: Tarjolla oli rukousta ja mahdollisuutta keskustella hengellisistä asioista. Tunnetut hengelliset laulut ja lyhyet puheenvuorot pysäyttivät monet kuuntelemaan. Keskusteluja käytiin pienissä ryhmissä eri puolilla. Kävelin tuon aktio-alueen liepeillä ja iloitsin siitä, että monet olivat tänäänkin lähteneet liikkeelle seurakunnan perustehtävän, lähetyskäskyn asialla.

Lue lisää >>

Nyt on armon aika ja pelastuksen päivä

Minkälainen on aika, jota elämme tänä syksynä Suomessa? Mitkä tekijät vaikuttavat ajan määrittelyymme ja mitä odotamme tältä syksyltä? Yleisesti maassamme puhutaan koronasta, ensimmäinen aalto on ohitettu ja toiseen aaltoon varaudutaan. Kansakuntamme elää erikoista epävarmuuden aikaa.

Lue lisää >>

JUMALAN VIHA JA KORONA

Herra, Herra on laupias Jumala, hän antaa anteeksi. Hän on kärsivällinen, ja hänen hyvyytensä ja uskollisuutensa on suuri.
(2 Moos.34:6)

Tässä artikkelissa otan esille Jumalan kärsivällisyyden.

Lue lisää >>